Camp de treball a la Fira d’Economia Solidària!

El camp de treball consistirà en donar suport a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Tindrà lloc del 19 al 26 d’octubre a Barcelona. Inscriu-t’hi!

*Si encara no saps què és un camp i com inscriure-t’hi pots llegir totes les condicions i passos a seguir per inscriure’t aquí. Aquest és un dels projectes disponibles ara mateix, però per veure’ls tots pots consultar el CERCADOR DE CAMPS. Podreu utilitzar els filtres de dates, països i temàtiques.

El context actual segueix sent molt complex a causa de la Covid19. És per això que, tot i que hi ha centenars de projectes de voluntariat de curta durada a tot el món, aquest any us animem a campar pel territori! Participa en un camp de treball local, fes xarxa i transforma el teu entorn mentre col·labores amb el bon funcionament de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya. No t’ho perdis, aquest any, #CampemPelTerritori!

Dates

Del 19 al 26 d’octubre

Descripció

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és el moment de l’any en què s’agrupen totes les entitats de l’àmbit en un mateix espai i tenen lloc debats sobre el paper d’una altra economia en l’àmbit de Catalunya. A la vegada, suposa una càrrega extra de feina. Aquest és una oportunitat per un bon intercanvi entre persones interessades en el moviment de les economies alternatives i que puguin donar un cop de mà en el muntatge i sosteniment de la X FESC.

Tasques

Les tasques de les voluntàries consistiran a donar suport a la logística de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Per exemple: la preparació del material, el muntatge de l’espai, la distribució de materials i el desmuntatge de la Fira, entre d’altres.

Allotjament

Tots els participants s’allotjaran en un pis de voluntaris al centre de Barcelona. L’apartament disposa de diverses habitacions amb lliteres, diversos lavabos, una cuina i una zona comuna.

Pots llegir tota la informació sobre el camp de treball aquí. Si tens qualsevol dubte pots escriure’ns a camps@scicat.org.

Data

Dimarts 26 octubre 2021

Més informació

Llegir més
Totes les temàtiques

Organitzador

SCI Catalunya
Tel
934 417 079
Email
info@scicat.org
Web
https://www.scicat.org/
Inscriu-te!