Busquem voluntàries per al Punt Lila de la Lali Jove 2023!

Arriba una nova edició de la Lali Jove, La Festa Major Associativa que es promou des del CJB durant les festes de Santa Eulàlia de Barcelona. Aquest any tornem a la normalitat i se celebra el dissabte 11 de febrer al Moll de la Fusta. 

Des del CJB i de manera conjunta amb el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS) estem organitzant el Punt Lila de l’esdeveniment i estem fent una crida a persones sensibilitzades que vulguin participar-hi de manera voluntària. Apostem per incorporar la perspectiva feminista en tot l’esdeveniment i que el Punt Lila no sigui una acció aïllada, sinó una estratègia d’abordatge col·lectiu i comunitari de les agressions masclistes per tal d’abolir-les, fer-les visibles i evitar normalitzar-les.

Com funciona?
  • Torns de dues hores amb altres voluntàries i professionals del CJAS.
  • Format itinerant o bé a la carpa física del punt lila per informar i sensibilitzar sobre les agressions masclistes i LGBTIfòbiques.
  • Formació prèvia a càrrec del CJAS que us permetrà conèixer i aprofundir en la gestió i desenvolupament d’un punt lila.
    • Sessió 1: dimarts 24/01 de 19:00-20:30 h 
    • Sessió 2: dimarts 31/01 de 19:00-20:30 h 

Pensem que tant la formació com la participació del Punt Lila poden ser de gran interès per a aquelles entitats juvenils que organitzeu esdeveniments amb perspectiva feminista, ja que és a partir de l’experiència quan es tenen en compte les consideracions i passos a seguir a l’hora d’organitzar un esdeveniment amb perspectiva feminista. A més, l’acompanyament professional del CJAS facilitarà que pugueu adquirir coneixements, eines i experiència amb relació a la gestió de Punts Lila.

Ens agradaria molt comptar amb vosaltres!

Si esteu interessades només cal que ompliu el formulari següent: Fes la teva inscripció!
I en aquest enllaç podreu trobar més informació sobre la Lali Jove 2023!

Data

Diumenge 29 gener 2023
Realitzat!

Més informació

Llegir més
Totes les temàtiques

Organitzador

Consell de la Joventut de Barcelona (CJB)
Tel
932 37 22 85
Email
cjb@cjb.cat
Web
https://www.cjb.cat/
Inscriu-te!