BUSQUEM joves que vulguin ensenyar la seva llengua materna

Engega ja la crida de joves per a la 8a edició de ‘PROLLEMA, ensenyant llengua materna’, que s’iniciarà un cop tornats de Nadal, abans, però haurem de constituir el nou equip.

Plantegem 2 dies, dilluns 19 i dimecres 21 de desembre, per fer la presentació de la proposta adreçada a joves a fi de:

  • Resoldre dubtes.
  • Exposar en claretat el perfil de jove participant.
  • Calendaritzar la proposta.
  • Iniciar selecció joves.

Com sabeu, PROLLEMA s’adreça a joves d’origen estranger sense referents adults al territori en situació d’exclusió social severa.

Remarquem en subratllat i en negreta la seva situació, que esperem temporal, que determina el seu moment actual: en exclusió i amb grau de severitat. Així, posem especial focus en prioritzar la participació d’aquells/es que es troben en algunes d’aquests situacions: no disposar de situació administrativa regularitzada, majoria d’edat sense recurs residencial, sense disposició d’ingressos reglats i regulars, situació de desocupació forçosa no podent participar a formacions, sense xarxa al territori…

Per edició, comptem amb 4 joves amb llengües maternes diferents, cercant la paritat de gènere entre el jovent participant. L’únic requisit que demanem, més enllà de la situació donada com a jove migrat sol, és el domini en l’expressió i comprensió oral del català i/o castellà.

Feta la presentació, iniciarem la fase de selecció de joves (27/12/22-30/12/22), acollint-nos a: perfil, requisits, capacitat de compatibilització amb d’altres recursos per part del jovent i sobretot primant molt la seva situació d’exclusió.

Preveiem iniciar la 8a edició el dimarts 10 de gener per finalitzar el 27 d’abril del 2023, significant la capacitació del jovent com ensenyant de la seva llengua materna, moment per a iniciar la impartició de la seva llengua de forma remunerada.

Per a assistir a les respectives sessions de presentació i a la consegüent fase de selecció, cal complimentar el següent formulari: https://forms.komun.org/busquemjoves2223

Podeu disposar de més informació accedint a la nostra plana web (www.prollema.org), així com seguint-nos a les respectives xarxes socials ( twitter, facebook i instagram).

Data

Dimecres 21 desembre 2022
Realitzat!
Totes les temàtiques

Organitzador

Prollema
Tel
633 155 017
Email
prollema@prollema.org
Web
https://prollema.org/