L’art de fer cartells: creació amb eines lliures

Què ha de tenir un cartell per ser atractiu i funcional? Quines eines lliures existeixen per fer-los? Us agradaria dominar algun d’aquests programes? Apreneu els fonaments de la creació de cartells i sortiu de la sessió amb un cartell realitzat sota el braç!

La formació està dirigida a membres d’entitats juvenils de la ciutat de Barcelona i serà a càrrec d’Anna Inglés, membre de la cooperativa Colectic, que treballa per la inclusió, l’autonomia i l’apoderament de les persones i les comunitats en l’àmbit tecnològic, entre d’altres. A més, té llarga experiència com a formadora en els àmbits audiovisual, web i d’entorn digital.

Continguts de la formació
  • Comunicació gràfica amb eines lliures
  • Elements d'un cartell i la seva composició
  • Eines bàsiques per al disseny de cartells amb Gimp i Inkscape (pràctic)
  • Creació d'un cartell amb eines lliures (pràctic)
Inscripcions 

Obrirem les inscripcions d’aquesta formació tres setmanes abans del seu inici. Si vols que t'avisem un cop s'obrin, pots clicar a "M'interessa" i facilitar-nos les teves dades de contacte.

*Per aquesta formació caldrà portar un ordinador amb el programari instal·lat. En cas de no disposar-ne, fes-nos-ho saber al formulari d’inscripció i buscarem una alternativa.

Recursos d’interès sobre la temàtica
Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

M’INTERESSA

Data

Dimarts 15 novembre 2022

Horari

18:30 - 20:30

Preu

Gratuït, places limitades
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932 655 217
Email
info@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/