Abordem el poder a l’entitat des d’una mirada feminista

La democràcia interna i l'horitzontalitat formen part dels principis de moltes associacions i col·lectius de joves. Tot i això, les relacions de poder més informals i implícites són presents a les nostres entitats i afecten en les dinàmiques del dia a dia. Els referents de poder patriarcal que tenim o la falta de consciència i pràctica poden provocar abusos de poder que generen tensions i malestars entre les persones que en formen part.

En aquesta formació us convidem a reconciliar-nos amb el poder i abordar-lo des d'una perspectiva feminista que proposa prendre consciència dels seus impactes a la resta del grup per poder fer-ne així un bon ús: d'un poder "sobre" cap a un poder "per" i "amb". 

Continguts de la formació
  • Creences i experiències al voltant del poder
  • Cap altres models de poder més feministes: què entenem per poder?
  • Tipus de poder i com interactuen dins la nostra entitat 
  • Estratègies i eines per fer un bon ús del poder
  • Autodiagnosi intern de l’entitat al voltant del poder: definició de línies de treball internes

A partir de l'autodiagnosi, s’obre la oportunitat a les entitats que ho vulguin a rebre acompanyament en el procés de transformació interna.

Inscripcions

Cal inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu al final d’aquesta pàgina. Es prioritzaran les persones membres d’associacions i col·lectius de joves.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

Data

Dimarts 19 octubre 2021
Realitzat!

Horari

18:30 - 21:00

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

Espai Jove La Fontana
Carrer Gran de Gràcia, 190, 08012 Barcelona
Web
https://lafontana.org/
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932655217
Email
craj@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/