14ª convocatòria dels premis d’assaig Casa Àfrica

Convoca
Casa Àfrica
Termini de presentació

14/04/2023

Descripció

Casa Àfrica convoca per 14è any consecutiu el seu Premi d’Assaig sobre temes africans amb els quals pretén reconèixer, incentivar i divulgar assajos originals i inèdits que contribueixin a un millor coneixement del continent africà.

Els assajos hauran de versar sobre la temàtica de la salut a Àfrica i el seu vincle amb el desenvolupament humà, així com la incidència de la COVID-19 i altres malalties en el desenvolupament econòmic i social africà.

L’obra guanyadora serà publicada dins de la nostra Col·lecció de Premis d’Assaig i es concedirà a més un premi dotat amb 2.000 euros subjecte a la legislació tributària espanyola vigent en el moment del seu abonament, independentment de quin sigui el país de residència fiscal de l’autor o autors que resultin guanyadors.

Els assajos han de ser originals, inèdits i no han d’haver estat premiats ni trobar-se pendents de fallada en altres certàmens i podran presentar-se en castellà, anglès, francès o portuguès. L’extensió de l’assaig no podrà ser inferior a 15.000 paraules ni superior a 20.000 (incloent-hi notes a peu de pàgina, però excloent la bibliografia al final del treball) i haurà d’estar escrit a doble espai en Format Word Arial 12.

Per a participar és imprescindible emplenar íntegrament la sol·licitud d’inscripció que s’annexa en la convocatòria.

Bases

Data

Divendres 14 abril 2023
Realitzat!

Labels

Altres tipus de finançament