Agenda i publicacions feministes en motiu del 8M 2021!

Temàtiques: Panorama associatiuEtiquetes:
Darrera actualització: 2 març 2021
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

El proper dilluns 8 de març, en motiu del Dia Internacional de les Dones, s’ha convocat un any més una vaga feminista. El CJB hi dona suport sota el lema: “Aquest 8 de març, i la resta de l’any, ens veiem als carrers!

Durant aquests dies són molts els esdeveniments feministes organitzats per les associacions i col·lectius de la ciutat i als que us animem a participar. A continuació, presentem un breu recull d’aquestes activitats, però en podeu consultar més a l’agenda associativa del CRAJ.

Dimecres 3 de març

Dijous 4 de març

 • Cicle de dones: veus feministes al Raval. Conversa sobre les Fronteres i problemàtiques de l’avortament.
 • Concentració: avortament lliure, gratuït i arreu! A les 19 h davant del vostre hospital o centre de salut de referència.

Divendres 5 de març

 • Cicle 8M | Mural col·laboratiu. Digues la teva per crear el nou mural a la plaça de La Fontana!

Dissabte 6 de març

 • Cicle de dones: veus feministes al Raval. Taller de moviment corporal, dinar comunitari i molt més!
 • II Vermut Feminista a la Casa Orlandai amb la música de Caramelo a Kilo.
 • Xerrada: Resistències feministes per la sostenibilitat de la vida. Xerrada que tractarà sobre els treballs essencials i de cures en pandèmia.

Diumenge 7 de març

 • Performance i memorial en contra el feminicidi. Acte a la platja de la Mar Bella. Organitza Furia Mexicana.
 • Passejada feminista. Cap al 8 de març, feministes més que mai!
 • Manifestació nocturna no mixta a les 19 h als FGC el Putxet.

Dilluns 8 de març

 • Concentració unitària del 8M. Juntes, diverses i rebels. Juntes som imparables! A les 18.30 h al Passeig de Gràcia.

Altres recursos d’interès

També us animem a donar una ullada a aquests materials i publicacions, que poden ser útils per a les vostres entitats i a nivell personal:

D’altra banda, si teniu ganes d’implicar-vos i participar en alguna entitat o col·lectiu feminista, podeu consultar el nostre Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona o aquest Mapa d’entitats feministes.

Per últim, si us falta tela de pancarta, al CRAJ en tenim a disposició de les entitats juvenils

Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.