Acompanyament transformador per a associacions i col·lectius juvenils 2020

Darrera actualització: 3 juliol 2020
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Actualizació: Ja tenim entitat guanyadora del concurs Batolla el masclisme! L’associació juvenil Deba-t.org iniciarà al setembre el procés d’acompanyament transformador de la mà d’Obliqües.

___________________________________________________________________

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) obrim la convocatòria d’un procés d’acompanyament per a associacions i col·lectius juvenils.

‘Batolla el masclisme’ vol ser una eina facilitadora per tal de donar suport pràctic a les entitats que volen generar nous mecanismes o canvis estructurals de transformació feminista. Aquests poden ser des de dur a terme un protocol de gestió de les agressions, construir una comissió feminista, horitzontalitzar l’organització, generar un protocol d’abordatge de les cures, entre d’altres.

L’acompanyament no té cost per a l’entitat guanyadora de la convocatòria ja que anirà a càrrec del CJB.

En que consisteix l’acompanyament?

L’acompanyament el durà a terme Obliqües – Consultoria Feminista (llegiu aquí una entrevista per saber-ne més!) i inclou:

 • Una sessió de treball inicial amb Obliqües per realitzar conjuntament la diagnosi de la necessitat i plantejar els primers passos per al seu abordatge (2h).
 • 8 hores d’acompanyament repartit en diferents sessions per tal d’implementar els canvis en el si de l’entitat.
 • Document de recomanacions per a l’entitat per a que pugui treballar més enllà de les sessions de l’acompanyament.
 • Sessions de seguiment amb el CJB (8h).

Qui hi pot participar?

Totes les associacions i col·lectius de joves de la ciutat que estiguin inscrites al Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona del CRAJ. En cas de no estar-ho, podeu inscriure-us-hi abans de finalitzar el procés de presentació de candidatures a través d’aquest formulari.

Quin termini hi ha?

El nou termini de presentació de candidatures és fins al divendres 24 de juliol (inclòs). A causa de la situació d’excepcionalitat que s’està vivint, es va decidir durant l’estat d’alarma ajornar el termini de presentació de candidatures i ampliar-lo fins a la data citada anteriorment.

Es notificarà quina associació o col·lectiu és la guanyadora l’última setmana de juliol. La resolució serà publicada a través dels canals ordinaris del CJB i CRAJ.

I com ens hi presentem?

Responent el següent formulari: Formulari per al Concurs d’Acompanyament: Batolla el Masclisme.

Ja podeu consultar les Bases reguladores de l’acompanyament 2020 i per a més informació o dubtes, truqueu-nos al 93 265 52 17 o escriviu-nos a info@crajbcn.cat.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.