Acompanyament i autodiagnosi

Us oferim un servei d’acompanyament personalitzat i especialitzat en diferents temàtiques. Podeu rebre el suport d’una persona externa que es desplaça allà on calgui per acompanyar-vos en processos de millora de l’entitat i/o en la realització de projectes i activitats.

Un punt de partida per iniciar un procés d’acompanyament és que feu servir l’eina d’autodiagnosi que us proposem a continuació. Es tracta de formularis sobre diverses temàtiques que us permetran revisar en quin estat es troba la vostra entitat. En el moment en que respongueu algun, ens posarem en contacte amb vosaltres!

Eina d’autodiagnosi

Definició de l’ideari
(missió, visió i valors)

Si no teniu clara la visió col·lectiva, si us manca un marc de valors per actuar.

Formulari

Organització
interna

Si teniu dificultats d’organització, reunions ineficients, desequilibris a l’hora d’assumir tasques…

Formulari

Democràcia interna
i participació

Si hi ha graus de participació molt desiguals, si les decisions sempre les prenen les mateixes persones…

Formulari

Relleu a l’entitat

Per moments de canvi intern, de noves incorporacions i de relleu de funcions i rols.

Formulari

Comunicació externa

Per revisar tots els aspectes que engloba la comunicació externa de l’entitat.

Formulari

Perspectiva feminista

Si teniu ganes de revisar i transformar la vostra entitat des d’una perspectiva feminista.

Formulari

Perspectiva LGBTI+

Si voleu analitzar la vostra entitat des d’una perspectiva LGBTI+.

Formulari

Perspectiva comunitària

Per revisar la relació amb el barri i la resta d’entitats o analitzar l’impacte de l’entitat a l’entorn.

Formulari

Perspectiva ambiental

Per analitzar la petjada ecològica de l’entitat i indagar maneres de consumir conscientment.

Formulari

Perspectiva intercultural

Per esdevenir més diverses i inclusives des d’una mirada interseccional.

Formulari

Acompanyament

En quins casos us podem acompanyar?

 • Suport a projectes i activitats: si voleu un cop de mà per dur a terme els vostres projectes i/o activitats, us podem facilitar aquest procés!
 • Posar-se en marxa: si acabeu de néixer i creieu que us aniria bé suport extern en els primers passos de l’entitat i en la seva consolidació.
 • Enfortiment intern: si voleu revisar de dalt a baix la vostra entitat o en alguna temàtica concreta per així iniciar un procés de treball intern per enfortir-vos.

Com ho fem?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.