Acompanyament i autodiagnosi

Us oferim un servei d’acompanyament personalitzat i especialitzat en diferents temàtiques. Podeu rebre el suport d’una persona externa que es desplaça allà on calgui per acompanyar-vos en processos de millora de l’entitat i/o en la realització de projectes i activitats.

Un punt de partida per iniciar un procés d’acompanyament és que feu servir l’eina d’autodiagnosi que us proposem a continuació. Es tracta de formularis sobre diverses temàtiques que us permetran revisar en quin estat es troba la vostra entitat. En el moment en que respongueu algun, ens posarem en contacte amb vosaltres!

Eina d’autodiagnosi

Definició de l’ideari
(missió, visió i valors)

Si no teniu clara la visió col·lectiva, si us manca un marc de valors per actuar.

Formulari

Organització
interna

Si teniu dificultats d’organització, reunions ineficients, desequilibris a l’hora d’assumir tasques…

Formulari

Democràcia interna
i participació

Si hi ha graus de participació molt desiguals, si les decisions sempre les prenen les mateixes persones…

Formulari

Relleu a l’entitat

Per moments de canvi intern, de noves incorporacions i de relleu de funcions i rols.

Formulari

Comunicació externa

Per revisar tots els aspectes que engloba la comunicació externa de l’entitat.

Formulari

Perspectiva feminista

Si teniu ganes de revisar i transformar la vostra entitat des d’una perspectiva feminista.

Formulari

Perspectiva LGBTI+

Si voleu analitzar la vostra entitat des d’una perspectiva LGBTI+.

Formulari

Perspectiva comunitària

Per revisar la relació amb el barri i la resta d’entitats o analitzar l’impacte de l’entitat a l’entorn.

Formulari

Perspectiva ambiental

Per analitzar la petjada ecològica de l’entitat i indagar maneres de consumir conscientment.

Formulari

Perspectiva intercultural

Per esdevenir més diverses i inclusives des d’una mirada interseccional.

Formulari

Acompanyament

En quins casos us podem acompanyar?

 • Suport a projectes i activitats: si voleu un cop de mà per dur a terme els vostres projectes i/o activitats, us podem facilitar aquest procés!
 • Posar-se en marxa: si acabeu de néixer i creieu que us aniria bé suport extern en els primers passos de l’entitat i en la seva consolidació.
 • Enfortiment intern: si voleu revisar de dalt a baix la vostra entitat o en alguna temàtica concreta per així iniciar un procés de treball intern per enfortir-vos.

Com ho fem?

Gestió de conflictes, agressions masclistes i violències sexuals infantils

S’ha produït un conflicte, una agressió masclista, o necessiteu suport amb l’acompanyament d’un cas de violència sexual infantil a la vostra entitat i no sabeu com abordar-ho? Us falten eines, mecanismes o suport? Necessiteu compartir els vostres malestars? Teniu dubtes sobre la gestió que n’esteu fent o fins on podeu arribar com a entitat?

Juntament amb el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) obrim un acompanyament gratuït a càrrec de diferents professionals, segons el tema que tracti:

 • Gestió de conflictes: a càrrec de La Lluerna. Aquest acompanyament és per a entitats que, tenen ganes de fomentar una cultura de gestió de conflictes i prevenció d’aquests, així com adquirir eines i estratègies per a la cura de les relacions a l’entitat. També per aquelles que actualment es troben gestionant un conflicte relacional o de poder i necessiten eines i un acompanyament extern per fer-hi front.
 • Agressió masclista: a càrrec del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS). Aquest acompanyament és per a entitats que, arran d’una agressió masclista, decideixen respondre-hi col·lectivament assumint la responsabilitat i identificant l’impacte i el malestar que hagi pogut provocar la situació viscuda.
 • Abús sexual infantil i violències sexuals: a càrrec de la Fundació Escolta Josep Carol. Aquest acompanyament és per a entitats que tenen ganes de fomentar una cultura en prevenció de les violències sexuals envers els infants, així com de rebre suport per a la gestió d’un cas, ja sigui entre menors, majors-menors d’edat o amb persones externes a l’entitat. També s’ofereix acompanyament per aquelles entitats que els preocupen les conductes inadequades al voltant de la relació amb menors al si de l’entitat.

Si el vostre cas no queda ben bé recollit dins de cap d’aquests tres àmbits, podeu contactar amb nosaltres igualment i veurem com us podem ajudar!

M’INTERESSA

Més informació

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.