Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

10 voluntaris/es per un projecte amb joves immigrants
Entitat o Associació: Espai d'Inclusió i Formació Casc Antic (EICA)
Descripció Anunci:

L'Espai d'Inclusió i Formació del Casc Antic (EICA) és una associació que pretén facilitar l'accés a la formació lingüística en les llengües castellana i catalana i afavorir la inclusió sociolaboral de les persones de diferents procedències. El projecte pel qual es busquen col·laboradors/as va dirigit a joves immigrants d'entre 16 i 20 anys i contempla la formació per a la immersió lingüística, el reforç sociolaboral i activitats d'oci, participació i convivència.

Requisits: Persones amb sensibilitat cap al món social i la joventut, amb dots comunicatives i ganes d'aprendre i compartir coneixements. Es valorarà la formació i/o experiència en els àmbits pedagògic i social. L'horari que s'ofereix per fer el voluntariat en aquest projecte és de matins de 11 a 14h. (dedicant-hi un mínim de 1,5 hores setmanals).

Telèfon: 932 684 943
Email: info@eicascantic.org
Web: www.eicablog.wordpress.com
Llegir més...
Diversos voluntariats
Entitat o Associació: Associació Zooland
Descripció Anunci:

L'associació Zooland es dedica a la rehabilitació de gossos per tal de poder trobar-los una família, per això necessiten diverses persones voluntàries per a col·laborar en diferents tasques:

 • Fotografiar els animals en adopció en les diferents cases d'acollida.
 • Dur a terme gestions administratives, legals i fiscals, i també la tramitació de subvencions.
 • Fer-se càrrec del seguiment dels animals que ja hem donat en adopció i per fer les entrevistes prèvies a les famílies interessades en adoptar. Un o dos dies per setmana.
 • Realitzar el mantenir de l'espai dels gossos que tenim a Olesa de Montserrat. Manteniment de 2000m2 amb arbres diversos. L'horari seria l'establert per la mateixa persona voluntària.
Persona de contacte: Susana Blanqué i Rubén Muntane
Telèfon: 686 147 657 / 616 915 339
Email: susana@zooland.es / ruben@zooland.es
Web: http://asociacionzooland.org/
Llegir més...
Curs d'educació en el lleure d'infants amb problemàtiques socials
Entitat o Associació: Fundació Pere Tarrés
Descripció Anunci:

Curs de formació d'animador en contextos socioculturals desfavorits: Coneixement de la realitat sociocultural dels infants de contextos desfavorits i elaboració de programes d'intervenció sociocultural. Preu de la matrícula: 25 €.

Destinataris: Persones majors de 18 anys que col.laboren en centres de lleure.
Dates i horari del curs: 13, 14, 20 i 21 de desembre de 2014, de 9 a 14h.
Lloc: Fundació Pere Tarrés (C/ Carolines, 10).
Termini d'inscripció: 11 de desembre de 2014.

Telèfon: 934 101 602
Email: https://gif.peretarres.org/fCurs.aspx?idi=ca&CodiCurs=223372
Web: www.peretarres.org/formacio
Llegir més...
Cicle Connexions. Espai de reflexió amb professionals que treballen amb joves.
Entitat o Associació: Diputació de Barcelona
Descripció Anunci:

El 'Cicle Connexions' proposa sessions de reflexió en què un professional que treballa amb joves des d'un àmbit diferent al dels Serveis locals de joventut, exposa el seu punt de vista entorn a un tema concret i posteriorment estableix un diàleg amb tècnics de joventut sobre la seva experiència d'intervenció. Tot seguit es desenvoluparà el taller: "El treball diari amb els joves. Tres aspectes diferents de la nostra intervenció".

Dates i horari del curs: Divendres, 12 de desembre de 2014.
Lloc: Sala d'actes de l'edifici Migjorn. Recinte Mundet.

Persona de contacte: Mireia Solsona
Telèfon: 934 022 222
Email: opj.formacio@diba.cat
Web: http://www.diba.cat/es/web/cjs/inici/-/cjs/2383
Llegir més...
Dinamitzador/a servei d'informació juvenil
Entitat o Associació: Fundació Pere Tarrés
Descripció Anunci:

La Fundació Pere Tarrés cerca un/a Dinamitzador/a per a un Servei d'Informació Juvenil a centres de secundaria per treballar 18h setmanals, de dilluns a divendres, durant tot el curs escolar.

Requisits: Titulació mínima exigida de Tècnic Superior en Animació Sociocultural, Integració Social o Grau en Educació Social, Pedagogia o afins. Domini del català i castellà parlat i escrit. Capacitat de comunicació i de gestió de les demandes dels joves de 12 a 16 anys. Capacitat de lideratge i dinamització de projectes i activitats de participació juvenil. Dos anys d'experiència en l'àmbit de la intervenció educativa amb adolescents.
Data límit de presentació de currículums: 9 de gener de 2015.

Telèfon: 934 301 606
Email: fundacio@peretarres.org
Web: http://scur.cat/HC89MC
Llegir més...
Banc de recursos i serveis per a l'educació i la prevenció en matèria de joves i salut
Entitat o Associació: Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Descripció Anunci:

L'any 2011 des del CNJC es va elaborar un Banc de Recursos per l’Educació  i la Prevenció en Matèria de Salut i Joves. El projecte es va fonamentar en  un treball de recerca en relació als recursos i serveis que les entitats i  institucions ofereixen per tal d’educar a favor de les pràctiques saludables i  prevenir comportaments de risc.

Durant l’any 2014 han treballat per actualitzar aquest banc de recursos, reestructurant els apartats, comprovant la seva vigència i incorporant noves fitxes.

Telèfon: 933 683 080
Email: consell@cnjc.cat
Web: http://www.cnjc.cat/documents/banc-de-recursos-salut_2014_def.pdf
Llegir més...
Responsable de l'emplaçament a camps de voluntariat internacionals
Entitat o Associació: Servei Civil Internacional (SCI)
Descripció Anunci:

L'SCI Catalunya busca una persona responsable de l'emplaçament a camps de voluntariat internacionals que realitzi les següents funcions:

 • Difusió i comunicació dels camps de voluntariat en diferents equipaments (Punts d'Informació Juvenils, biblioteques...) d'arreu de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i realització de xerrades informatives.
 • Informació i atenció individualitzada, per telèfon, correu electrònic i presencial, a possibles participants d'un camp de voluntariat.
 • Inscripció i emplaçament de voluntaris i voluntàries a camps de voluntariat internacionals.
 • Coordinació logística i suport en les formacions prèvies i els espais d'avaluació posterior per a les participants en camps de voluntariat internacional.
 • Suport i seguiment dels camps de voluntariat organitzats a Catalunya
 • Suport a projectes generals de l'entitat i altres tasques administratives.

Requisits:

 • Perfil jove i facilitat de treball amb gent jove
 • Bon nivell de català i anglès.
 • Habilitats socials i comunicatives.
 • Participació i experiència associativa i en moviments socials.
 • Persona autònoma i amb iniciativa, responsable i organitzada, creativa i polivalent, resolutiva i amb habilitats de treball en equip i interculturals.
 • Coneixements de l'àmbit del voluntariat internacional i l'educació per la pau.
 • Domini informàtic bàsic

Es valorarà tenir formació i coneixement de l'àmbit de la gestió administrativa, bases de dades i la formulació i justificació de projectes. Conéixer l'SCI Catalunya i/o haver-hi participat, especialment amb un camp de voluntariat. Experiència professional en entitats sense ànim de lucre, com a formador/a o en l'associacionisme educatiu o en tasques d'informació o atenció al públic.

Condicions: Contracte de durada temporal per 6 mesos, de 30 hores setmanals, amb possibilitat de continuïtat. Retribució de 1080 euros bruts mensuals. L'horari serà estable però a la vegada adaptable a les necessitats i activitat de l'entitat i puntualment en caps de setmana.

Data d'inici: 2 de gener.
Data límit de presentació de currículums: 2 de desembre de 2014.
Ompliu també aquest formulari

Email: seleccio@sci-cat.org
Web: http://www.sci-cat.org/
Llegir més...
Voluntaris per millorar la comunicació dels projectes
Entitat o Associació: Aspaym Catalunya
Descripció Anunci:

Es busquen voluntaris per fer el pla de comunicació de l'associació, amb el suport de treballadors i membres de junta (protocol de comunicació, llenguatge i imatge).

Requisits: Es valora tenir formació i/o experiència en comunicació, comunity manager, webs, butlletins, disseny i marketing. També es valorarà l' interès per participar en una entitat del tercer sector.

Tasques a realitzar: butlletí, web, Twiter, facebook. Tasques puntuals: base de dades d'empreses, base de dades de mitjans de comunicació, models de notes de premsa, web nova, disseny butlleta socis, i disseny tríptics de les diferents activitats i serveis.

Persona de contacte: Mercè Clavero LLovet
Telèfon: 933 140 065
Email: aspaymcat@aspaymcatalunya.org
Web: www.aspaymcatalunya.org
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed