Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

La gran involució
Entitat o Associació: Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia
Descripció Anunci:

En aquest seminari s'analitzarà algunes de les nombroses contrareformes del govern actual, com a peces d'una "revolució conservadora" que ha aprofitat la crisi per revertir el model de societat que els ciutadans havien forjat amb la democràcia. La crisi està sent la gran oportunitat de desfer tot allò que s'havia construït durant dècades i que comptava amb un important consens social. Inscripció via formulari on-line (Matrícula ordinària: 35€).

Dates i horari del curs: Dijous 15, 22, 29 de gener i 5 de febrer de 2015. De 19 a 20.30h.
Lloc: C/ Roger de Llúria, 13.

Telèfon: 933 172 338
Email: cursos@fespinal.com
Web: www.cristianismeijusticia.net
Llegir més...
Estades Solidàries: Fes una volta i #tornacanviada
Entitat o Associació: lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global
Descripció Anunci:

T'agradaria conèixer com molts col·lectius d'arreu del món s'organitzen per fer front a les injustícies que pateixen? Tens la idea de fer un voluntariat a l'estranger i no saps per on començar? Tens ganes de passar un estiu diferent? El dijous 22 de gener et presentem algunes organitzacions amb les quals podràs marxar aquest estiu o fer un voluntariat internacional al llarg del curs.

Dates i horari del curs: 22 de gener de 2015, a les 19h.
Lloc: Lafede.cat (C/ Tàpies, 1-3).

Telèfon: 934 422 835
Email: federacio@lafede.cat
Web: http://www.confederacio.org/
Llegir més...
Voluntaris per acompanyaments per a persones que han viscut als carrers
Entitat o Associació: Fundació Arrels
Descripció Anunci:

Acompanyaments a persones de la Llar Pere Barnés: Espai residencial integral de mitja/llarga estada per a persones que han viscut als carrers.

Requisits: Persona major de 25 anys, amb disponibilitat de un matí a la setmana.

Tasques a realitzar: El voluntariat consisteix a venir un cop a la setmana, per realitzar acompanyaments al metge o tràmits amb alguns residents. Disponibilitat d'alguna matí entre setmana.

Telèfon: 934 412 990
Email: info@arrelsfundacio.org
Web: http://www.arrelsfundacio.org/
Llegir més...
Voluntaris/es monitores esportives pel programa Esportmania
Entitat o Associació: JIS – Joves per la Igualtat i la Solidaritat
Descripció Anunci:

Funcions: Busquem monitors/ores esportives voluntàries pel programa Esportmania de prevenció del consum de substàncies a través de l'esport.

Requisits: Persona major de 18 anys que estigui motivat pel treball amb joves i que sàpiga desenvolupar activitats esportives. Es valorarà experiència en l'àmbit de l'esport i capacitat per idear activitats i dinamitzar-les.

Tasques a realitzar: Es duen a terme activitats esportives on es treballa la promoció d'hàbits saludables i es facilita informació per a la prevenció del consum de substàncies, amb joves de 14 a 18 anys en risc d'exclusió social de diferents barris de L'Hospitalet de Llobregat. La majoria d'activitats es realitzaran els dimarts i dijous a la tarda en diferents espais de la ciutat de febrer a setembre.

La funció de la persona voluntària serà de suport a l'equip tècnic dins de les sessions, ajudant a dinamitzar els grups de joves. La col·laboració mínima és d'una tarda a la setmana de 2 a 4h.

Telèfon: 934 219 310
Email: info@joves.org
Web: www.joves.org
Llegir més...
Voluntariat amb menuts a Vallcarca i al Poblenou
Entitat o Associació: Associació IN VIA
Descripció Anunci:

Ens agraden els infants i donem un cop de mà als que viuen en una situació de vulnerabilitat als barris de Vallcarca i, a partir d'aquest mes de gener, també amb infants del Poblenou, a través de l'associació IN VIA.

Són dues activitats adreçades a infants, es fan els dimecres i tenen un format similar. Per això hem organitzat una trobada amb tots els voluntaris/es que s'hi volen involucrar. La reunió del dia 7 ha de servir per generar sinèrgies entre les dues activitats i és clau per a la posada en marxa de l'activitat del Poblenou, perquè permetrà aprendre molt dels mesos d'experiència i de treball que amb èxit s'està fent amb els infants de Vallcarca.

Si ets d'algun d'aquests dos barris, Vallcarca o Poblenou, ara tens una oportuntiat excel·lent per fer aflorar la teva solidaritat de proximitat i treure el voluntari/ària que portes a dins.

Dia i hora: Dimecres 7 de gener, de 17 a 19h.
Lloc: Carrer Om, 12.

Email: comunicacio@barcelonactua.org
Web: http://www.barcelonactua.org/
Llegir més...
Voluntariat per a dinamitzar les accions i les relacions amb entitats.
Entitat o Associació: Cat Nova
Descripció Anunci:

Cat Nova cerca una persona voluntària per realitzar les següents funcions: Organització i dinamització de grups, gestió de la participació a l'entitat, dinamització d'espais, promoció del treball en xarxa amb les entitats del barri i dinamització del voluntariat.

Requisits: Experiència en l'àmbit de la dinamització comunitària, persona coneixedora de l'associacionisme i el voluntariat amb capacitat d'iniciativa i de treball en equip. Preferible si parla anglès.

Telèfon: 934 531 903
Email: catnova@catnova.es
Web: www.catnova.es
Llegir més...
Taller d'escriptura creativa
Entitat o Associació: CONEX Travessera
Descripció Anunci:

CONEX Travessera organitza un taller d'escriptura creativa a càrrec de Josep Lluís Benet Vidal. En aquest taller aprendràs a estructurar una història i t'atreviràs a escriure allò que fa temps que guardes i que no saps per on començar. Una activitat per potenciar la teva creativitat, on aprendre a generar idees, on tindràs la llibertat de participar, on convertiràs les fantasies en material literari. Un taller nou i pràctic on es combinaran els coneixements de tècnica narrativa amb exercicis pràctics avaluats.

Dates i horari del curs: Del 13 de gener al 28 d'abril de 2015, els dimarts de 17 a 19h.
Lloc: Travessera de les Corts, 39-43, 2a Planta.

Telèfon: 934 518 080
Email: conex-central@conex.cat
Web: http://www.conex.cat/es/taller-de-escritura-creativa/noticias/22
Llegir més...
Informàtic/a
Entitat o Associació: SURT, Dones per la reinserció laboral
Descripció Anunci:

L'associació SURT, Dones per la reinserció laboral, cerca una persona per a realitzar el manteniment, la millora d'una base de dades, i la resolució d'incidències de la mateixa base (Office Access).

Requisits: Mínim 2 anys d'experiència com a informàtic, amb estudis de cicle formatiu superior. Condicions: Contracte d'autònom per hores, amb possibilitat de desplaçament.
Data límit de presentació de currículums: 12 de gener de 2015.

Telèfon: 933 428 380
Email: surt@surt.org
Web: www.surt.org
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed