Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Voluntariat en traducció al català i a l'anglès
Entitat o Associació: Eco-union
Descripció Anunci:

A Eco-union cerquen una persona que els ajudi a traduir la pàgina web del castellà al català i a l'anglès. Si et ve de gust formar part d'un equip dinàmic i apassionat per la sostenibilitat, realitzant aquesta tasca o d'altres relacionades amb l'entitat, posa't en contacte amb Eco-union.

Telèfon: 935 535 840
Email: voluntariado@eco-union.org
Web: http://www.eco-union.org/ca
Llegir més...
Voluntariat amb Amics de la Gent Gran
Entitat o Associació: Amics de la Gent Gran
Descripció Anunci:

L'Associació Amics de la Gent Gran busquen persones que vulguin fer voluntariat, tant acompanyant a persones grans soles com també amb tasques de gestió i creixement de l'entitat a L'Hospitalet.

Funcions: Busquem persones solidàries i compromeses amb la gent gran que ens vulguin ajudar fent acompanyaments a domicili a persones grans que estiguin soles a Reus i/o que vulguin fer tasques de gestió de l'entitat per obrir una nova delegació d'Amics de la Gent Gran a L'Hospitalet de Llobregat.

Telèfon: 932 076 773
Email: info@amicsdelagentgran.org
Web: http://www.amicsdelagentgran.org/
Llegir més...
Oficina compartida col·lectiu Reactiva
Entitat o Associació: Col·lectiu Reactiva
Descripció Anunci:

Volem compartir l'espai amb professionals com nosaltres: joves, amb empenta i responsables, per poder sumar i donar-nos feina mutuament. Compartim despatx pagant cada un 127€ al mes pel lloc de treball individual. Aquesta despesa cobreix els serveis de telefon, ADSL 20 MB, aigua i gas.

La oficina esta al C/ PI i Margall 97-99, al barri de Gràcia.

L'edifici està ubicat a 1 minut de la parada de metro ALFONS X (L4), amb bon accés i aparcament proper per cotxes. Els integrants de la oficina poden treballar tant de forma independent amb els seus clients com en projectes coordinats per Reactiva, aprofitant les sinergies del grup, actualment som una disenyadora gràfica, un realitzador audiovisual, un disenyador web i un programador. Ens interessa incorporar gent del nostre sector: Ilustradors, Programadors, Informàtics de Sistemes, Dissenyadors, Periodistes, Webmasters o Publicistes.

Telèfon: 931 805 050 / 666 340 251
Email: reactiva@reactiva.cat
Llegir més...
Espai de co-working Apocapoc
Entitat o Associació: Apocapoc
Descripció Anunci:

Apocapoc és un espai de co-working de persones amb especial sensibilitat per la sostenibilitat. Si ets un eco-emprenedor o necessites llogar un espai agradable per a realitzar una reunió important, pots sol·licitat els espais de Apocapoc:
C/ Passatge hort dels velluters, 5. 08003 Barcelona.

Apoc  Apoc2

 

Telèfon: 618 063 293
Email: hola@apocapocbcn.com
Web: http://www.apocapocbcn.com/
Llegir més...
Recursos educatius sobre mobilitat amb grups de joves
Entitat o Associació: Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
Descripció Anunci:

A continuació us presentem un apartat web amb informació bàsica sobre la mobilitat, una sèrie d'experiències interessants d'alguns centres educatius i orientacions pedagògiques sobre com es pot treballar aquest tema amb grups d'infants i joves. En aquest apartat es proporciona informació bàsica sobre la mobilitat, que es pot ampliar amb enllaços de pàgines web: http://scur.cat/77ZBGJ

Email: http://scur.cat/77ZBGJ
Llegir més...
Campanya "Ensenya el Cor"
Entitat o Associació: Xarxa d’Economia Solidària
Descripció Anunci:
La Campanya Ensenya el Cor, acomapanya a les entitats que ho vulguin, a fer el seu balanç social. El balanç social és un qüestionari dissenyat per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) per mesurar l’impacte social i ambiental de les organitzacions al llarg d’un exercici; complementa el balanç econòmic de les memòries anuals.
 
El balanç social inclou un qüestionari amb trenta-tres sèrie indicadors que mesuren diferents aspectes de la democràcia, la igualtat, el compromís ambiental, compromís social, la qualitat laboral i la qualitat professional.
Email: info@bsxes.org
Web: http://www.ensenyaelcor.org/
Llegir més...
Fes tallers a les escoles amb el Joc de Jerusalem
Entitat o Associació: Associació Nexes
Descripció Anunci:

Vols formar-te en el conflicte palestí-israelià a través d'un joc i tenir la possibilitat de fer tallers (remunerats) a escoles, casals, entitats, etc. amb una activitat motivadora?

Nexes, amb el grup de professors/es activistes que ha realitzat el Joc de Jerusalem, proposa un curs de formació per talleristes. Aquest curs, obert a la participació de 10 futurs talleristes, es desenvolupa en 2 sessions de 3 hores i preveu els següents continguts: formació en el conflicte palestí-israelià; explicació del funcionament del joc; partida; discussió. El cost de la formació serà de 13€.

Destinataris: Seleccionaran preferentment persones coneixedores del conflicte palestí-israelià i acostumades a tractar amb nens/nenes.
Dates i horari del curs: dissabtes 26 d'abril i 3 de maig, de 11 a 14h.
Termini d'inscripció: 16 d'abril de 2014.

Més informació: Si vols participar al curs has d'enviar una carta de presentació-motivació a davidetonon@nexescat.org.

Persona de contacte: Davide
Telèfon: 934 427 167
Email: davidetonon@nexescat.org
Web: http://www.nexescat.org/ca/acci%C3%B3-local/not%C3%ADcies/fes-tallers-a-les-escoles-amb-el-joc-de-jerusalem!-un-curs-per-talleristes.aspx
Llegir més...
Suport projecte d'atenció social i apoderament dones
Entitat o Associació: Fundació SURT
Descripció Anunci:

Des de la fundació SURT, cerquem persones per a donar suport al projecte Obrint Portes, un programa d'atenció social i apoderament per a dones que es troben en situació de pobresa.

Requisits: Cerquen persones que puguin oferir el seu temps lliure per ajudar totes aquelles persones que ho necessiten, per a millorar la seva qualitat de vida. La Disponibilitat seria d'entre 2 i 6 hores setmanals i l'horari seria a convenir amb l'entitat. Des de la Fundació SURT, adaptaran les tasques a realitzar en funció de la disponibilitat de les persones voluntàries i les necessitats del projecte.

Les tasques a realitzar són:

  • Suport a la recollida i repartiment d'aliments i/o altres productes.
  • Recerca d'empreses i entitats col·laboradores.
  • Acompanyament a les usuàries d'un pis d'inclusió social.
  • Suport en tasques de formació.
Telèfon: 933 428 381
Email: voluntariat@surt.org
Web: http://www.surt.org/portada.html
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed