Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Guia de recursos d'educació sexual i afectiva
Entitat o Associació: Diputació de Barcelona
Descripció Anunci:

Aquesta guia vol donar a conèixer els principals recursos pedagògics sobre sexualitat i afectivitat a tècnics i professionals de la salut i l'educació en l'àmbit municipal.

La guia no pretén ser exhaustiva sinó oferir una selecció de recursos de contingut pedagògic i de tipologia variada, disponibles a la xarxa, susceptibles de ser utilitzats en intervencions educatives o activitats organitzades per agents de salut, assistencials o educatius.

Els diferents recursos es troben classificats segons el col·lectiu a qui s'adrecen: Adolescents/joves, Col·lectiu LGTB, Dones, Gent gran, Infants, Pares i mares, Persones amb discapacitat o Població migrant.

Email: http://www.diba.cat/documents/713456/903135/Guia+de+Recursos+d%27educaci%C3%B3%20sexual+i+afectiva+1a+actualitzaci%C3%B3/40491019-54bb-48db-aac5-3370d
Llegir més...
Cercant alternatives (3 sessions per a la transformació personal i col·lectiva)
Entitat o Associació: Servei Civil Internacional de Catalunya
Descripció Anunci:

Aquest cicle aposta per conèixer què podem fer per canviar les coses a partir de la transformació de la nostra realitat més quotidiana. Analitzarem alternatives de consum, econòmiques, d'habitatge, de ciutat i de gestió de la cultura a través de l'experiència d'entitats i moviments socials. L'entrada és lliure i gratuïta.

Dates i horari del curs: Els dimecres 22 i 29 d'Octubre i 5 de Novembre, a partir de les 19h.
Lloc: Vaqueria de l'SCI (C/ Carme, 95, baixos 2a).

Telèfon: 934 417 079
Email: voluntariat@sci-cat.org
Web: http://www.sci-cat.org/noticia/1672/ja-tenim-el-cicle-cercant-alternatives
Llegir més...
Coordinador/a tècnic/a de programes
Entitat o Associació: Associació Ventijol
Descripció Anunci:

Coordinació dels diferents programes d'atenció de l'Associació, adreçats a la infància, adolescència, famílies i col·lectius en risc d'exclusió social. Elaboració de projectes, expedients i memòries d'actuació i participació en l'equip directiu de l'Associació.

Requisits:

  • Titulació imprescindible: Psicòleg, psicopedagog. Màster en Teràpia familiar.
  • Habilitats: direcció de persones, capacitat d'anàlisi, redacció de projectes, capacitat de relació interpersonal i de negociació. Experiència en tasques de direcció i coordinació d'equips.
  • Sensibilitat contrastada en temes socials, especialment adreçats a la infància, adolescència, família i col·lectius en risc d'exclusió.

Condicions: Jornada de 25 hores setmanals. Remuneració segons barem intern, 14 pagues anuals.
Data límit de presentació de currículums: 15 d'octubre de 2014.
Indicar en l'enviament de CV "Selecció coordinació tècnica"

Telèfon: 934 081 236
Email: direccio@ventijol.cat
Web: http://www.ventijol.cat/
Llegir més...
Voluntaris per la 6a edició del Gran Recapte
Entitat o Associació: Fundació Banc dels Aliments
Descripció Anunci:

La Fundació Banc dels Aliments necessita grups de 10-15 voluntaris a cada punt de recollida (a més de 2000 punts a mercats i supermercats de Catalunya) amb un coordinador que en serà l'encarregat del punt mentre duri la recollida els dies 28 i 29 de novembre.

Email: http://www.social.cat/noticia/4686/es-busquen-20.000-voluntaris-per-la-6a-edicio-del-gran-recapte
Llegir més...
Gestió de projectes escènics - 5a edició
Entitat o Associació: Nau Ivanow
Descripció Anunci:

El curs té una durada de 16h, dividides en 4 sessions. Cada sessió tracta un àmbit de la gestió de projectes escènics, impartit per professionals amb experiència en cada tema i capacitat de dinamitzar el diàleg i l'intercanvi dels participants. Preu del curs sencer: 65€. Cal inscripció prèvia.

Destinataris: Joves artistes i companyies d'arts escèniques que poden beneficiar-se en compartir experiències i adquirir eines bàsiques de treball en la gestió d'un projecte cultural.
Dates i horari del curs: Del 3 al 6 de novembre de 2014, de 16 a 20h.
Lloc: Nau Ivanow (C/ Hondures, 28).

Email: formacio@nauivanow.com
Web: http://www.nauivanow.com/sites/default/files/u3/pdf/gestioprojectes2014_0.pdf
Llegir més...
Com ajudar als joves a progressar. Eines per a la motivació dels joves.
Entitat o Associació: Diputació de Barcelona
Descripció Anunci:

Aquest format de curs-grup de millora està adreçat a orientadors, informadors i educadors que treballen amb els joves amb els objectius d'aprofundir en diferents formats d'acompanyament, tractar amb profunditat el tema del fracàs escolar i què es pot fer des de la posició del tècnic o orientador juvenil, cercant alternatives en l'emprenedoria i el voluntariat. Cal fer la inscripció a través de l'aplicatiu de la Diputació de Barcelona.

Dates i horari del curs: 16, 23 i 30 d'octubre de 9.30 a 13h.
Lloc: Sala d'actes del Consell Comarcal del Barcelonès.

Telèfon: 935 528 339
Email: pmartin@barcelones.cat
Web: http://aplicacions.diba.cat/gestforma/publico/detalleedicion.jsp?idapr=&id_edicion=2402
Llegir més...
Dinamitzador/a d'un Servei d'Informació Juvenil a centres de secundària
Entitat o Associació: Fundació Pere Tarrés
Descripció Anunci:

La Fundació Pere Tarrés cerca un/a Dinamitzador/a d'un Servei d'Informació Juvenil a centres de secundària, per a realitzar les següents funcions:

  • Recepció, selecció, classificació, recerca, manteniment i producció de material informatiu.
  • Atenció personal als i les joves del territori.
  • Elaboració, execució i avaluació d'un pla de treball per a la dinamització dels espais formals de participació dels Centres de Secundària.
  • Foment de la participació dels i les joves.
  • Coordinacions permanents amb la xarxa de serveis, equipaments i teixit associatiu juvenils del territori.

Requisits: Titulació mínima exigida de Tècnic Superior en Animació Sociocultural, Integració Social o Grau en Educació Social, Pedagogia o afins. Domini del català i castellà parlat i escrit. Capacitat de comunicació i empatia amb els joves de 12 a 16 anys. Capacitat de lideratge i dinamització de projectes i activitats de participació juvenil. Tenir un mínim de dos anys d'experiència en l'àmbit de la intervenció educativa amb adolescents.
Condicions: 30 hores setmanals (dll a div, matins i tardes).

Telèfon: 934 301 606
Email: fundacio@peretarres.org
Web: http://scur.cat/77N7H3
Llegir més...
Voluntaris/es per un projecte de pobresa energètica
Entitat o Associació: Associació Carmel Amunt
Descripció Anunci:

Carmel Amunt cerca voluntaris/es per participar en un projecte per combatre la pobresa energètica al Districte d'Horta-Guinardó. El projecte s' iniciarà el mes de novembre i durarà fins el juliol de 2015.

Requisits: Persones que es comprometin amb el projecte, amb capacitat d'aprenentatge, optimisme, organització i planificació, comunicació interpersonal, treball en equip, diplomàcia i "saber estar". Es valoraran molt positivament perfils professionals com el de lampista, electricista, enginyeries, etc., estiguin o no en actiu, jubilats i/o estudiants.

Telèfon: 934 290 759
Email: carmelamunt@carmelamunt.org
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed