Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Voluntariat per a dinamitzar un taller d'activitats físiques.
Entitat o Associació: Fundació Institut de Trastorns Alimentaris
Descripció Anunci:

La Fundació Institut de Trastorns Alimentaris cerquen una persona voluntària per a dinamitzar un taller d'activitats físiques.

Requisits: Ens cal una persona amb coneixements de tai-txi, ioga, zumba, salsa... i activitats físiques engrescadores que sigui capaç de dinamitzar al grup de salut i vida i motivar-les per a realitzar activitat física de forma amena i divertida. Persona molt dinàmica, empàtica i pacient. Experiència en impartició de classes d'activitat física (tai-txi, ioga, pilates, balls, zumba...) amb dedicació d'una tarda a la setmana de 19 a 20:15h.

Email: fita@fundacion-ita.org
Web: http://www.itacat.com/fundacion-ct.html
Llegir més...
Canviar l'escola per canviar el món
Entitat o Associació: Lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global
Descripció Anunci:

Els propers 10 i 11 d'abril, tindrà lloc a Barcelona una trobada d'intercanvi d'experiències educatives transformadores. L'objectiu és obrir un espai d'intercanvi entre docents, ONG i altres entitats socials per detectar les claus de l'èxit en el seu treball coordinat i de transformació social. Cal inscripció prèvia a través del formulari.

Dates i horari del curs: 10 i 11 d'abril de 2015.
Lloc: Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. Drassanes, 3).

Email: reddsocat@gmail.com
Web: http://www.lafede.cat/wp-content/uploads/2015/03/Canviar-lescola-per-canviar-el-m%C3%B3n-Programa-trobada-experi%C3%A8ncies-transformadores-.pdf
Llegir més...
Voluntariat en atenció al públic i suport logístic
Entitat o Associació: Amnistia Internacional Catalunya
Descripció Anunci:

Amnistia Internacional és una organització que treballa per la justícia i per la dignitat de les persones, per tal de combatre els abusos contra els drets humans mitjançant la investigació, la denúncia pública i l'activisme.

Requisits: Cerquen una persona amb capacitat organitzativa i perfil resolutiu, amb facilitat de tracte personal i de treball en equip i bona expressió escrita en català i castellà. Compromís mínim de 6 mesos (agost no), amb un mínim de tres matins a la setmana.

Tasques a realitzar: Les tasques a realitzar per part de la persona voluntària serien tasques de gestió del compte de correu de l'entitat, atenció telefònica i suport en tasques administratives.

Email: aribas@amnistiacatalunya.org
Web: http://www.amnistiacatalunya.org/paginas/
Llegir més...
Nou recurs: Assessor energètic virtual
Entitat o Associació: Agència de l'Energia de Barcelona
Descripció Anunci:

L'Agència de l'Energia de Barcelona ha llançat una campanya ciutadana sobre autosuficiència energètica. Les famílies o entitats participants comptaran amb un assessorament virtual i comptadors intel·ligents.

Us convidem a descobrir l'Assessor Energètic Virtual, un programa descarregable des del web "Autosuficiència BCN" que us permetrà conèixer com consumiu i controlar la vostra factura energètica.

A través d'aquesta eina TIC podreu assolir els vostres objectius d'estalvi i compartir-los amb tota la comunitat de Barcelona de manera senzilla i divertida. Només cal que us doneu d'alta i faciliteu les dades de la vostra factura elèctrica. Una vegada fet, rebreu les indicacions de com entrar a l'Assessor i un petit vídeo-tutorial us ajudarà a descobrir el potencial de l'eina.

Telèfon: 932 564 430
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Web: https://ajuntament.barcelona.cat/autosuficiencia/ca/eficiencia.php
Llegir més...
Tècnic/a de comunicació del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)
Entitat o Associació: Consell de la Joventut de Barcelona
Descripció Anunci:

Funcions:

 • Elaboració i desenvolupament del pla general de comunicació

 • Coordinació dels continguts i actualització dels llocs web

 • Coordinar l’edició dels materials i publicacions del CRAJ.

 • Planificar i executar la difusió de les diferents activitats.

 • Gestionar les xarxes socials del CRAJ (Facebook, Twitter, YouTube, Flickr).

 • Coordinar l’elaboració del .Info

 • Dinamitzar l’Assessoria de comunicació del CRAJ

 • Elaborar materials divulgatius sobre comunicació associativa.

Requisits: Edat entre 20 i 29 anys. Estudis universitaris de grau mig o superior en matèria de comunicació o periodisme. Experiència laboral en places similars. Coneixement profund del moviment associatiu juvenil de Barcelona. Domini dels paquets bàsics d'informàtica, gestió de pàgines web, dinamització de xarxes socials i eines de disseny gràfic . També es valorarà tenir experiència en comunicació i disseny , bon nivell de redacció en català, coneixement d'idiomes, coneixement de wordpress i d’eines de programari lliure.

Condicions: Contracte indefinit, amb període de prova d’un mes. Jornada de 15 hores setmanals. Amb horari a convenir. Sou brut mensual de 614€ (14 pagues).
Més informació: 932 654 736 - seleccio@cjb.cat - www.cjb.cat
Data límit de presentació de currículums:
7 d'abril de 2015, a les 10h.

Email: seleccio@cjb.cat
Llegir més...
Espai per compartir amb Medicus Mundi
Entitat o Associació: Medicus Mundi
Descripció Anunci:

L'ONGD medicusmundi Catalunya lloga un espai a les seves instal·lacions al barri de Gràcia. Les característiques i condicions són les següents:

 • Despatx independent de 21 metres quadrats (apte per a 4 llocs de treball).
 • Exterior, amb grans finestrals i molta llum natural.
 • Situat al barri de Gràcia, ben comunicat amb metro i autobús.
 • Dret a utilitzar els espais comuns: sala de reunions, cuina, dos lavabos.
 • Espai disponible al magatzem comú.
 • Instal·lacions noves.

PREU: 400 euros (inclou impostos, aigua, llum i servei de neteja).

Adreça: C/ Secretari Coloma 112, 1r pis - edifici pòdium – 08024 BCN.

Persona de contacte: Isabel
Telèfon: 934 184 762
Email: catalunya@medicusmundi.es
Web: www.medicusmundi.est/catalunya o www.medicusmundi.cat
Llegir més...
Voluntaris/es pel Punt d'Assessorament de Carmel Energia
Entitat o Associació: Associació Carmel Amunt
Descripció Anunci:

L'associació Carmel Amunt ha començat un projecte al voltant de la Pobresa Energètica, en el que necessitem voluntaris/es amb capacitats tècniques per poder assessorar en el Punt d'Informació i Assessorament de Carmel Energia.

Els voluntaris/s han de ser persones disposades a participar en un projecte per combatre la pobresa energètica al Districte d'Horta-Guinardó. Han de tenir capacitat per saber llegir factures del gas, l'aigua i l'electricitat per posteriorment poder assessorar als veïns/es del barri sobre les seves factures i sobre els bons socials dels que podrien fer ús, així com també assessorar de petits trucs que ajudaran a disminuir les factures dels principals subministres de la llar. Carmel Amunt conjuntament amb conveni amb altres entitats de Barcelona, anirà oferint aquest tipus de formació i altres, de manera que els voluntaris/es puguin obtenir les capacitats necessàries per poder assessorar.

Requisits: Es valoraran molt positivament perfils professionals com el de lampista, electricista, enginyeries, etc., estiguin o no en actiu, jubilats i/o estudiants.

Persona de contacte: Aida García
Telèfon: 934 290 759
Email: carmelamunt@carmelamunt.org
Web: http://www.carmelamunt.org/
Llegir més...
Mentors i mentores pel projecte "referents"
Entitat o Associació: Punt de Referència
Descripció Anunci:

L'associació Punt de Referència cerca mentors i mentores disposades a acompanyar a un jove (noi o noia) que, havent estat emparat pel sistema de protecció d'infància mentre era menor, ha d'afrontar els reptes de la vida adulta sense poder comptar amb la seva família. El voluntariat rebrà formació, assessorament i acompanyament professional en la seva tasca.

Requisits: Persones empàtiques i dinàmiques, d'entre 26 i 65 anys, que vulguin viure l'experiència d'acompanyar en el procés de creixement a un jove que s'esforça per sortir-se'n. Persones dinàmiques, amb empenta i disponibilitat, que tinguin habilitats per relacionar-se amb persones diferents. Disponibilitat: 1 dia a la setmana amb el o la jove i les sessions grupals de formació de 19 h a 20:30 h (quinzenals).

Telèfon: 933 297 427
Email: info@puntdereferencia.org
Web: http://www.puntdereferencia.org/
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed