Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Responsable de tasques administratives
Entitat o Associació: Fundació Internacional Olof Palme
Descripció Anunci:

La Fundació Internacional Olof Palme busca a una persona per tasques de secretaria que tingui experiència professional a poder ser en l'àmbit acadèmic i de cooperació.

La persona seleccionada treballarà en temes de gestió de processos administratius generals de l'entitat vinculats a la gestió de subvencions, donacions privades, gestió d'informació en bases de dades i gestions telefòniques (generació de contactes, concertació de visites, etc.).

Donarà suport al control de les despeses de l'organització, organització de seminaris i cursos i suport en l'elaboració de projectes de cooperació.

Requisits:

  • Perfil administratiu amb interès per temes acadèmics i de cooperació, amb experiència prèvia en administració. Nivell mig d'anglès. Imprescindible nivell alt de català i castellà
  • Competències clau: Tasques de secretaria, arxiu documental, planificació i organització.

Condicions: Contracte laboral de 25 hores setmanals, de 9 a 14h.
Data d'inici: Incorporació Immediata.
Data límit de presentació de currículums: 27 d'octubre de 2014.

Telèfon: 933 845 133
Email: cooperacion@fiop.net
Web: http://fiop.barcelona.ppe.entitats.diba.cat/
Llegir més...
Servei d'integració Laboral per a persones amb discapacitat física
Entitat o Associació: ECOM
Descripció Anunci:

Tens discapacitat física, ets de Barcelona i busques feina? ECOM t'ajuda a trobar-ne!

Els Serveis d'Integració Laboral d'ECOM acompanyen la persona amb discapacitat física que busca feina en tot el recorregut, des de l'orientació i l'assessorament, al suport per a la millora curricular fins a la consecució d'un lloc de treball i el seu manteniment. Per altra banda, els SILs ECOM també estableixen contacte amb el teixit empresarial per sensibilitzar-lo vers les capacitats laborals de les persones amb discapacitat física i amb l'objectiu d'afavorir la generació de llocs de treball per al col·lectiu.
Lloc: Gran Via de les Corts Catalanes 562, pral. 2a.

Persona de contacte: Susana Gracia
Telèfon: 934 515 550
Email: suportlaboral1@ecom.cat
Web: www.ecom.cat
Llegir més...
La participació interna a les entitats
Entitat o Associació: Fundació Pere Tarrés
Descripció Anunci:

El curs s'adreça a entitats sense ànim de lucre que estiguin interessades a dur a terme un pla de millora de la participació interna de la pròpia entitat, a partir d'un enfocament lligat a la solució pràctica de les pròpies mancances. El curs també s'ofereix en modalitat e-learning.

Destinataris: El curs va destinat a professionals o directius del món associatiu català que vulguin impulsar processos de millora de la participació interna de les entitats.
Dates i horari del curs: Del 29 d'octubre i finalitzi el 3 de desembre.
Termini d'inscripció: 22 d'octubre.

Persona de contacte: Marta Garsaball Pujol
Telèfon: 936 347 418
Email: mgarsaball@gencat.cat
Web: http://www.gencat.cat/governacio/qualitatdemocratica/
Llegir més...
Tècnic/a d'inserció
Entitat o Associació: Fundació Surt
Descripció Anunci:

La Fundació Surt cerca una persona per a la plaça de Tècnic/a d'inserció.
Requisits: Formació en l'àmbit social i amb coneixements en metodologies d'orientació i inserció laboral. Formació de formadors/es i Formació en enfocament de gènere. Experiència en intermediació laboral contrastable com a tutor d'inserció. Es valorarà coneixement i aplicació del model de competències i experiència en el treball amb col·lectiu de dones i/o grups vulnerables.

Condicions: Jornada parcial (25-30h setmanals), contracte per obra i servei.
Data d'inici: Incorporació d'octubre a desembre.
Data límit de presentació de currículums: 17 d'octubre. Ref. Tècnic/a inserció.

Persona de contacte: Eva Tedó
Telèfon: 933 428 380
Email: rrhh@surt.org
Web: http://www.surt.org/portada.html
Llegir més...
Voluntàris pel Projecte d'apoderament Fort Pienc
Entitat o Associació: Associació ACCEM
Descripció Anunci:

L'Associació ACCEM cerca persones voluntàries per dur a terme les següents accions en el marc de dos projectes de l'entitat:

  • Projecte d'apoderament Fort Pienc: dinamització d'un grup d'alfabetització digital.
  • Projecte àrea lingüística: reforç llengua castellana i alfabetització/iniciació llengua catalana.

Funcions: La persona voluntària, podrà desenvolupar diferents tasques segons el seu interès i capacitats.

Necessiten perfils que puguin dur a terme funcions de dinamització d'un grup d'alfabetització digital, donant suport a les persones usuàries, aportant alternatives a l'aprenentatge i establint objectius d'aprenentatge (Dilluns al matí, de 2 a 4 hores), o bé en l'àrea lingüística oferint reforç en llengua castellana i iniciació a la llengua catalana (Dilluns o dimecres matí).

Persona de contacte: Jordi Fernández Soteras
Telèfon: 915 327 478
Email: barcelona.social@accem.es
Web: http://www.accem.es/es
Llegir més...
Voluntaris pel projecte "Baixem al carrer"
Entitat o Associació: Coordinadora d'Entitats del Poble Sec
Descripció Anunci:

El projecte baixem al carrer és un projecte que forma part del Pla Comunitari del Poble Sec i per tant de la comissió de gent gran del mateix pla. Treballa amb els veïns i veïnes del barri del Poble-Sec, procurant donar una atenció directa a les persones grans del barri que tenen certes dificultats per sortir al carrer.

Des del projecte organitzem cada divendres una sortida a diferents museus, parcs, teatres, etc, per facilitar el contacte de les persones grans amb l'espai públic i procurant establir noves xarxes socials, ja sigui amb el mateix voluntariat o amb altres usuaris/es que visquin situacions semblants.

Requisits: Es cerquen voluntàries/is de qualsevol edat que tinguin un nivell de sensibilització alt amb les problemàtiques actuals de la gent gran. No es necessita experiència prèvia amb voluntariat ni amb gent gran, nosaltres podrem impartir petits cursets per a la formació de voluntaris.

Tasques a realitzar: El còmput total d'hores que es dediquen a la setmana és de 3 o 4h. Si estàs motivat/da i vols assistir a moltes d'aquestes trobades també tenim llibertat de donar-te el màxim de participació.

Telèfon: 934 432 172
Email: baixemalcarrer@gmail.com
Web: http://baixemalcarrer.wix.com/baixemalcarrer
Llegir més...
Responsable de comunicació
Entitat o Associació: Federació Salut Mental Catalunya
Descripció Anunci:

La Federació Salut Mental Catalunya, cerca un/a responsable de comunicació per al projecte d'Informació, formació i apoderament – Activa't per la salut mental.

Requisits: Llicenciatura o grau en l'àmbit de les ciències de la comunicació. Experiència en departaments de comunicació i gabinets de premsa. Alt nivell de redacció d'articles periodístics i gestió de continguts web (Wordpress), utilització d'eines 2.0 i programes de disseny gràfic. Nivell excel·lent de català i castellà escrit i parlat i nivell mig d'anglès.

Condicions: Jornada laboral de 30 hores, contracte per obra i servei. Sou brut anual de 18.900€. Horari: Quatre dies horari de mati i un dia, horari de mati i tarda.
Data d'inici: 17 de novembre de 2014.
Data límit de presentació de currículums: 15 d'octubre de 2014.

Telèfon: 932 721 451
Email: federacio@salutmental.org
Web: www.salutmental.org
Llegir més...
Tècnic/a de projectes d'ENCÍS
Entitat o Associació: Cooperativa ENCÍS
Descripció Anunci:

Dissenyar el marc tècnic d'intervenció, adaptar els projectes marc als requeriments dels plec de clàusules establertes en el concurs, donar suport i orientació tècnica als serveis, realitzar auditories tècniques. Fomentar l'intercanvi d'experiències i formació entre els equips dels serveis. Participar en xarxes professionals.

Requisits: Titulació universitària preferentment en el camp social. Domini del paquet office a nivell mig-alt i nivell C de català. Es valorarà formació en l'elaboració de projectes d'atenció a les persones.

Persona amb orientació al client, compromís amb l'organització, capacitat per treballar en equip, alt nivell d'autonomia, coneixement del sector dels serveis i capacitat d'innovació.

Condicions: Contracte de mitja jornada.
Data límit de presentació de currículums: 16 d'octubre de 2014.

Telèfon: 938 752 004
Email: encis@encis.coop
Web: www.encis.coop
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed