Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Cicle: Què passa al món? Es redibuixaran les fronteres de l'Orient Mitjà?
Entitat o Associació: CIDOB i la Fundació Friedrich Ebert
Descripció Anunci:

Estem davant d'un canvi d'era a l'Orient Mitjà? Alguns d'aquests estats són escenari de conflictes i tensions comunitàries. Hi haurà noves fronteres a la regió? Es desdibuixaran les actuals? Per discutir sobre aquesta qüestió CIDOB i la Fundació Friedrich Ebert han convidat a dos investigadors de la regió. Llengua de treball: anglès sense traducció simultània.

Dates i horari del curs: 24 de març de 2015, a les 18.30h.
Lloc: CIDOB Sala Jordi Maragall (C/ Elisabets, 12).

Telèfon: 933 026 495
Email: facebook@cidob.org
Web: http://scur.cat/5H05DA
Llegir més...
Administratiu/va
Entitat o Associació: Associació Ventijol
Descripció Anunci:

Entitat amb seu a La Sagrera, especialitzada en infància i família (teràpia familiar) cerca un/a administratiu/va per desenvolupar les funcions de gestió administrativa, facturació, justificació de subvencions, comandes a proveïdors i control dels sistemes de l'arxiu i de protecció de dades.

Requisits: Imprescindible domini del paquet Ofimàtica de Microsoft (Word, Excel), nocions de comptabilitat, bon nivell de Català i Castellà, escrit i parlat. Es valorarà experiència en entitats socials.

Condicions: Jornada de 30 hores setmanals, distribuïdes entre matins laborables i dos tardes a la setmana. Incorporació immediata. Retribució: segons Conveni d'Acció Social i perfil personal.

Data límit de presentació de currículums: 20 de març de 2015.

Telèfon: 93 408 12 36
Email: direccio@ventijol.cat
Web: www.ventijol.cat
Llegir més...
Persones voluntàries per realitzar projectes de suport a persones sense llar.
Entitat o Associació: Fundació Arrels
Descripció Anunci:

La fundació Arrels cerca 60 voluntaris per realitzar noves tasques i projectes de suport a persones sense llar. "Ningú dormint al carrer" és el lema de la fundació que, des del 1987, treballa per ajudar a persones que viuen al carrer.

Tasques a realitzar: La fundació necessita 30 persones pel voluntariat al carrer que dóna suport a diferents persones sense llar de determinades zones de Barcelona. Les persones que formin part d'aquest grup de treball rebran una formació i tindran l'oportunitat de fer pràctiques amb altres companys.

D'altra banda, les altres 30 persones col·laboraran en el voluntariat nocturn a la llar Pere Barnés, on realitzaran feines de consergeria. En aquesta llar hi viuen actualment prop de 30 persones sense sostre.

Telèfon: 934 412 990
Email: info@arrelsfundacio.org
Web: http://www.arrelsfundacio.org/
Llegir més...
Tècnic/a de projectes i suport a la direcció executiva
Entitat o Associació: Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits
Descripció Anunci:

La Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits cerca una persona per coordinar i gestionar projectes i activitats de la Federació. Oferir orientació al servei de les entitats federades així com l'estimulació del treball compartit en xarxa. Col·laborar en l'àmbit del coneixement, difusió i sensibilització. Donar suport a la direcció executiva.

Requisits:

  • Diplomatura o Llicenciatura en l'àmbit de les Ciències Socials.
  • Coneixement del treball d'intervenció amb joves sense suport familiar.
  • Experiència prèvia de treball en entitats del Tercer Sector i gestió de projectes amb experiència mínima de 3 anys.
  • Coneixement avançat d'aplicacions ofimàtiques (Word, Excel, Power Point) i coneixement d'usuari d'eines web (xarxes socials, gestió web i altres aplicacions).
  • Idiomes: Català, Castellà i Anglès.

Condicions: Jornada completa. Remuneració segons conveni col·lectiu d'Acció Social i perfil personal. Incorporació Immediata. Data límit de presentació de currículums: 11 de març de 2015.

Email: info@fepa18.org
Llegir més...
Voluntaris i voluntàries de reforç escolar
Entitat o Associació: Taula Franja Nou Barris
Descripció Anunci:

Des de la Taula Franja Nou Barris es busquen dos voluntaris o voluntàries per a reforç educatiu de secundària a Nou Barris, per a grup petit de joves. Idealment seria els dilluns i dimecres de 16 a 18h, però qualsevol proposta d'horari serà benvinguda.

Persona de contacte: Vanesa
Email: kasalroquetes@gmail.com
Web: https://tauladefranja9barris
Llegir més...
Tècnic/a per la organització de l'acte de celebració del 40è aniversari
Entitat o Associació: Escoltes Catalans
Descripció Anunci:

Escoltes Catalans obre convocatòria laboral per tal de cobrir la plaça de tècnic/a per la organització de l'acte de celebració del 40è aniversari de l'Associació. Ser la persona de referència de l'estructura tècnica en tot el que comporta la organització de l'acte.

Requisits: Experiència en la organització de grans esdeveniments. Coneixement de l'ús d'eines de coordinació entre equips (doodle, google docs, etc.) . Capacitat de treball en equip. Carnet de conduir B (imprescindible).

Condicions: Contracte de treball de durada determinada a 20 hores setmanals. Incorporació prevista durant el mes de març de 2015. Durada prevista del contracte fins a mitjans de juny de 2015. Retribució segons l'escala salarial de l'entitat (802,79€ bruts mensuals a 12 pagues).

Data límit de presentació de currículums: 15 de març de 2015. Les persones interessades han de fer arribar el seu CV indicant la referència : convo_tec_40e.

Persona de contacte: Ana Cortés
Telèfon: 932 689 110
Email: info@escoltes.org
Web: http://www.escoltes.org/
Llegir més...
Cap de projecte pel desenvolupament del full de ruta
Entitat o Associació: Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge
Descripció Anunci:

La Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge obre convocatòria laboral per donar suport tècnic al desenvolupament del full de ruta per la creació d'una associació única d'escoltisme i guiatge qua agrupi Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Requisits: Titulació universitària, experiència mínima de 3 anys en el disseny, execució i avaluació de projectes, coneixement de l'escoltisme català, coneixements informàtics, coneixements d'anglès, flexibilitat horària, disponibilitat en caps de setmana i vehicle propi.

Condicions: Incorporació immediata. Jornada de 20h/setmanals. Enviar CV amb l'assumpte "Oferta laboral". Data límit de presentació de currículums: 18 de març de 2015.

Telèfon: 932 689 113
Email: fceg@fceg.cat
Web: http://fceg.cat/public/Oferta_laboral_FCEG%E2%80%93Cap_projecte.pdf
Llegir més...
Community Manager extern
Entitat o Associació: Institut de Drets Humans de Catalunya
Descripció Anunci:

L'Institut de Drets Humans de Catalunya cerca una persona que pugui realitzar un servei de community manager extern a l'entitat. El servei consistirà en l'elaboració i implementació d'un pla de social media per a un projecte d'incidència política sobre drets humans.

Requisits:

  • Experiència en l'elaboració i implementació d'estratègies social media.
  • Experiència en comunicació de projectes d'incidència política i mobilització.
  • Nivell alt de català, castellà i anglès.

Condicions: El servei es realitzarà a distància des de març fins a octubre del 2015, però es requerirà l'assistència a reunions de coordinació quinzenals a l'entitat. Per a la prestació del servei es requereix la presentació d'una factura per import de 2.400 euros, impostos inclosos. La retribució del servei es realitzarà mitjançant el pagament fraccionat de la factura.

Data límit de presentació de currículums: 9 de març de 2015.

Telèfon: 931 190 372
Email: institut@idhc.org
Web: http://www.idhc.org/
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed