Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Guia "Fem camí"
Entitat o Associació: Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Descripció Anunci:

Aquest mes destaquem la guia "Fem camí" de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya.

Fem camí és una guia de criteris de qualitat per a projectes de voluntariat ambiental, elaborada per un equip de treball de la XVAC (Xarxa de Voluntariat Ambiental a Catalunya) amb l'objectiu d'esdevenir una eina útil, pràctica i aplicable que permeti avaluar amb certa objectivitat i rigor un projecte de voluntariat ambiental, tant si aquest es troba en el moment de començar i plantejar-lo des de zero com si es pretén revisar un projecte ja existent a fi i efecte d'avaluar-ne la qualitat i poder-lo millorar.

Telèfon: 932 195 080
Email: info@xvac.cat
Web: http://www.xvac.cat/
Llegir més...
Coordinador/a i captador de recursos per les activitats d'estiu
Entitat o Associació: Fundació Pere Tarrés
Descripció Anunci:

La Fundació Pere Tarrés requereix una persona per coordinar i promocionar les activitats d'estiu d'àmbit social, realitzar campanyes de captació de voluntaris i captar fons públics i privats per tal d'obrir mercat a Catalunya i fora del seu àmbit territorial.

Requisits:

  • Estudis superiors en Dret, ADE o bé Educació Social, Treball Social. Formació especialitzada en gestió.
  • Experiència mínima 3 anys en coordinació de campanyes d'estiu i captació de fons.
  • Coneixement demostrable del sector social.
  • Planificació, capacitat comunicativa, lideratge i perspectiva estratègica.
  • Carnet de conduir. Català a nivell excel·lent. Domini d'eines informàtiques.

Condicions: Contracte indefinit.
Data d'inici: Novembre de 2014.
Data límit de presentació de currículums: 31 d'octubre de 2014.

Telèfon: 934 301 606
Email: fundacio@peretarres.org
Web: www.peretarres.org
Llegir més...
Estàs interessat a sol·licitar oportunitats professionals a Europa?
Entitat o Associació: Fundació Catalunya Voluntària
Descripció Anunci:

La FCV et convida a la sessió formativa Europass 5.0 per a saber com preparar un bon currículum Europass i una bona carta de motivació en el camp professional Europeu. (SVE, Treball, Beques, etc). A més es posarà en pràctica el mètode "el meu treball ideal", que va ser desenvolupat durant l'intercanvi Personal Branding 4EUth employment. Porta el teu currículum si ja en tens un per treballar directament en això. Cal confirmar assistència.

Dates i horari del curs: Dimecres, 29 d'octubre, 2014, de 17 a 19h.
Lloc: Fundació Catalunya Voluntària, C / Albareda 1-13, planta 1, (Casa del Mar)

Persona de contacte: Lorena Gaona
Telèfon: 934 124 493
Email: voluntariat@catalunyavoluntaria.cat
Web: http://www.catalunyavoluntaria.cat/sessio-europass-5-0/
Llegir més...
Voluntariat pel Gran Dinar d'Aprofitament
Entitat o Associació: Plataforma Aprofitem els Aliments
Descripció Anunci:

La Plataforma Aprofitem els Aliments necessita 150 voluntaris per a la preparació, cocció i repartiment del Dinar. Fes-te voluntari en aquest acte contra el malbaratament d'aliments. Serà un àpat participatiu i gratuït fet amb aliments aprofitats. També hi haurà una fira d'experiències on podràs conèixer les diverses iniciatives que existeixen per aturar el malbaratament d'aliments. Inscriu-te al formulari on-line per participar com a voluntari.

El dinar tindrà lloc a la Plaça dels Àngels de Barcelona el dissabte 22 de novembre a partir de les 11h.

Email: paavoluntariat@gmail.com
Llegir més...
Voluntaris/es Projecte Europeu "Happy Walker"
Entitat o Associació: Linkcare Health services
Descripció Anunci:

Cerquen voluntaris participar en el procés de millora del projecte Europeu “Happy Walker”, una aplicació mòbil que permet a la gent gran amb deteriorament cognitiu inicial mantenir-se activa. L’aplicació els suggereix activitats de la seva preferència per participar amb les seves amistats, ajuda a no perdre’s per la ciutat i seleccionar les millors rutes i mitjans de transport.

Tasques a realitzar: Necessitem parelles de voluntaris (una persona amb grau inicial de deteriorament cognitiu + el respectiu familiar o cuidador) que vulguin provar i beneficiar-se de l’aplicació per tal de poder-la millorar i adaptar a les seves necessitats.

 

 

 

Persona de contacte: Mònica Padró i José Manuel Sánchez
Telèfon: 933 968 822
Email: moniqpb@gmail.com
Web: http://www.linkcare.es/es/projects/happy-walker.html
Llegir més...
Taller de reforç de Català per a joves nouvinguts
Entitat o Associació: Associació Sociocultural La Formiga
Descripció Anunci:

L'Associació La Formiga ha organitzat per als mesos d'octubre a desembre un taller d'inici/reforç de català adreçat a joves de 12 a 16 anys nouvinguts, que portin menys d'un any a Catalunya i es trobin en dificultats en l'aprenentatge de la llengua. L'activitat és gratuïta però amb una quota d'inscripció de 15 euros (trimestrals), i amb possibilitat de beca per a famílies amb dificultats econòmiques.

Dates i horari del curs: Els divendres, de 17 a 19 hores, del 24/10 al 19/12 de 2014.
Lloc: Associació La Formiga (C/Elkano, 74, Local).
Termini d'inscripció: Del 13 d'octubre i fins a cobrir les 20 places.

Persona de contacte: Arantxa Griñón
Telèfon: 934 438 207
Email: info@laformiga.org
Web: www.laformiga.org
Llegir més...
Dinamitzador/a projecte educació viària per a gent gran
Entitat o Associació: TASCA Projectes d'animació sociocultural
Descripció Anunci:

Tasca cerca una persona dinamitzadora per un projecte d'educació viària amb gent gran als esplais i casals de gent gran de Catalunya per a realitzar tasques de formació i de dinamització de tallers d'educació viària amb gent gran arreu de Catalunya, i transmetre valors i competències per fomentar una mobilitat segura d'acord amb el material pedagògic del projecte.

Requisits:

  • Diplomatura o llicenciatura en l'àmbit social o educatiu.
  • Experiència en projectes d'educació viària.
  • Experiència en el sector de la formació i dinamització de grups amb gent gran.
  • Nivell alt de català escrit i parlat. Bona comunicació oral (per a expressar-se en públic), carnet de conduir B i disponibilitat de cotxe per desplaçar-se arreu del territori.

Condicions: 25 tallers de 2 hores cadascun arreu de Catalunya. Jornada parcial – flexible matins i tardes segons programació dels centres. Salari segons conveni.
Data d'inici: De l'1 de novembre al 19 de desembre 2014.

Telèfon: 932 114 973
Email: tasca@tasca.cat
Web: www.tasca.cat
Llegir més...
Oficina compartida amb la Fundació Best Buddies
Entitat o Associació: Fundació Best Buddies
Descripció Anunci:

A l'Espai Llibertat 47, oferim oportunitats a persones o col·lectivitats que busquin un espai de treball al barri de Gràcia.

Actualment, només hi treballem la Fundació Best Buddies, que lluitem per la inserció social de les persones amb discapacitat intel·lectual. El que oferim son taules de treball o despatxos privats, tan a particulars com a entitats o empreses, que vulguin compartir l'espai en el que estem.

El local consta de dues parts: En la primera és on estan les taules de coworking i els despatxos. Al final de la primera sala, d'uns 100 metres quadrats, hi trobem els serveis d'office (cuina) i els lavabos. A continuació comptem amb un patí i al fons de tot una sala polivalent. Es un antic local de gràcia completament reformat, amb sostres alts i terres de rajola antiga. Totes les parets son blanques o d'obra de maons vermells.

Lloguem les taules de treball a 225€, amb despeses d'internet, telèfon fix, neteja, aigua i llum incloses. Els despatxos privats els lloguem a 300€ en les mateixes condicions. El preu també dona dret a usar la sala polivalent, d'acord amb la resta dels coworkers de l'espai.

També hi ha la possibilitat de llogar l'espai per fer algun esdeveniment puntual, en aquest cas es parlaria del preu, depenent de les condicions que es necessitessin.

Estem buscant persones actives i creatives, que busquin un espai tranquil on dur a terme la seva activitat professional en un entorn agradable. Podeu concertar cita per veure l'espai sense compromís.

bestbu    bestbu2

Persona de contacte: Maria Vila Miras
Telèfon: 619 734 797
Email: espaillibertat47@gmail.com
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed