Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Treballador/a social amb experiència en discapacitat
Entitat o Associació: Aspaym Catalunya
Descripció Anunci:

L'associació Aspaym cerca una persona amb experiència en discapacitat física i associacions, per desenvolupar les següents funcions: coordinació i seguiment del servei d'atenció a domicili i dels seus treballadors, recerca de finançament, relació amb l'administració pública i les empreses del sector i atenció als socis.

Requisits: Diplomatura en Treball social, àmplia experiència amb entitats del tercer sector, capacitat de treball en equip, domini del català oral i escrit i coneixement d'ofimàtica i bases de dades.
Condicions: Contracte de mitja jornada amb flexibilitat horària.
Data límit de presentació de currículums: 10 de maig de 2014.

Telèfon: 933 140 065
Email: aspaymcat@aspaymcatalunya.org
Web: http://aspaymcatalunya.org/
Llegir més...
Cursos, tallers i xerrades formatives de Primavera
Entitat o Associació: Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions
Descripció Anunci:

En aquesta ocasió Torre Jussana presenta una quinzena de cursos, tallers i xerrades formatives gratuïtes dirigides a les juntes directives, persones associades i voluntàries de les associacions amb seu a Barcelona. Les inscripcions per a cadascun dels cursos ja estan obertes: http://tjussana.org/formacio/files/TJformacio211397240426.pdf
Els formularis per tal de realitzar les inscripcions els trobareu a http://tjussana.org/formacio.
Lloc: Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30

Telèfon: 932 564 118
Email: tjussana@bcn.cat
Web: www.bcn.cat/tjussana
Llegir més...
Voluntariat per a projectes de Medi ambient, Esport i Fotografia
Entitat o Associació: Associació Benestar i Desenvolupament (ABD)
Descripció Anunci:

L'Associació ABD busca persones voluntàries per a nous projectes. T'agrada l'esport? T'interessa el medi ambient? Ets apassionat de la fotografia? i a més, tens compromís social. No ho dubtis i contacta amb ABD, tenen moltes ofertes noves i interessants de voluntariat.

Persona de contacte: Elisa
Telèfon: 932 890 530
Email: unete@abd-ong.org
Web: http://abd-ong.org/ca/voluntarios/medio-ambiente-deporte-fotografia/
Llegir més...
Tècnic/a d'administració del CNJC
Entitat o Associació: Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Descripció Anunci:

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya convoca una plaça per a realitzar les següents funcions: Atenció al públic i telefònica, gestió de correspondència i trameses, control d'agenda, redacció de documents, suport administratiu a gerència, a l'equip tècnic i als projectes del CNJC i manteniment de la seu i del material administratiu.

Requisits: Estudis i/o coneixement elevat acreditat en administració, documentació i Relacions Públiques. Coneixements informàtics (entorn Windows, paquet Office, Internet...) Coneixement del món associatiu juvenil, nivell C de català o perfecte domini del mateix i capacitat d'organització i treball en equip.

Condicions: Lloc de treball a Barcelona. Contractació indefinida (període de prova: 3 mesos) de 20 hores setmanals. Sou brut anual aproximat 13.000 €.

Data d'inici: 1 de juny de 2014.
Data límit de presentació de currículums: 29 d'abril de 2014.

Telèfon: 933 683 080
Email: consell@cnjc.cat
Web: http://www.cnjc.cat
Llegir més...
Tècniques i Procediments de Mediació Intercultural
Entitat o Associació: Associació Sociocultural La Formiga
Descripció Anunci:

Curs orientat a facilitar els fonaments teòrics i les eines metodològiques i pràctiques necessàries per iniciar-se en la mediació en contextos interculturals. Es combinaran els continguts teòrics amb dinàmiques i treball de casos pràctics, amb la intenció de capacitar als alumnes per conèixer i aplicar les diferents tècniques que interven en els processos de mediació interpersonal i intercultural.

Dates i horari del curs: del 9 al 23 de maig, dilluns i divendres de 16 a 20h.
Lloc: La Formiga (Elkano, 74 baixos).

Telèfon: 934 438 207
Email: info@laformiga.org
Web: http://www.laformiga.org/
Llegir més...
Grup de millora "Creixement personal"
Entitat o Associació: Diputació de Barcelona
Descripció Anunci:

La Diputació de Barcelona ofereix els propers dies 23 i 30 d'abril la formació Grups de millora 'Creixement personal', orientada a treballar la relació dels professionals de joventut amb les persones joves i facilitar eines per a la gestió de les emocions i l'autoconeixement aplicables a la nostra tasca diària.

Destinataris: La formació és gratuïta i s'adreça a tècnics/ques de joventut, informadors/es i dinamitzadors/es juvenils i altres professionals que treballen amb persones joves.
Dates i horari del curs: Dimecres 23 i 30 d'abril, de 10 a 14h.
Lloc: Consell Comarcal del Barcelonès (C/ Tàpies, 4).

Telèfon: 935 679 751
Email: gamezsj@diba.cat
Web: http://www.barcelonesjove.net/info/agenda/formaci%C3%B3-grup-de-millora-creixement-personal
Llegir més...
Tècnic/a projecte PREINFANT
Entitat o Associació: Associació Benestar i Desenvolupament
Descripció Anunci:

L'Associació ABD obre una convocatòria laboral per treballar en la prevenció del maltractament infantil mitjançant el seguiment de dones embarassades, les seves famílies i fills/es fins els 3 anys de vida. Suport a la maternitat en famílies d'alt risc psico-social.

Requisits: Diplomatura en Educació Social o Treball Social, formació en Evolutiva de la Primera Infància i formació en Sistèmica. Experiència de treball en petita infància i famílies (mínim 3 anys). Experiència de treball amb adolescents. Experiència de treball coordinat amb altres recursos de la xarxa. Habilitats psico-educatives, socials i de relació.

Condicions: Contracte de substitució per baixa maternal, 6 mesos a mitja jornada.
Data límit de presentació de currículums: 30 d'abril de 2014

Telèfon: 932 890 530
Email: mgarciac@abd-ong.org
Web: http://abd-ong.org/ca/
Llegir més...
Coordinador/a de Gestió a Veterinaris Sense Fronteres
Entitat o Associació: Veterinaris Sense Fronteres
Descripció Anunci:

L'associació VSF cerquen un responsable de coordinació de les àrees de comptabilitat i finances, administrativa, recursos humans i formació. La persona sel·leccionada es responsabilitzarà de l'elaboració dels estats financers, coordinarà les auditories, assessorarà en els processos de RRHH i s'encarregarà de dissenyar i gestionar el pla de formació de l'organització.

Requisits: Llicenciatura en econòmiques o Administració d'organitzacions. Experiència de tres anys en un lloc similar (gestió d'equips, treball amb equips remots i multiculturals, treball amb voluntaris). Afinitat per l'àmbit de la Sobirania Alimentària i coneixements sobre la perspectiva de gènere. Maneig fluït d'Excel, Word, internet i contaplus. Domini d'anglès.

Condicions: Contracte laboral d'un any, renovable segons acompliment. Jornada: 35 hores setmanals. Salari segons l'escala salarial de Veterinaris Sense Fronteres. Incorporació immediata.
Data límit de presentació de currículums: 13 d'abril de 2014.
Les persones interessades poden enviar CV i carta de motivació personal indicant Ref. Coord. Gestió.

Telèfon: 934 237 031
Email: administracion@vsf.org.es
Web: http://www.confederacio.org/intercom/treball/show/id/623
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed