Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Animadora sociocultural per casal infantil
Entitat o Associació: Cooperativa ENCÍS
Descripció Anunci:

Cerquem una animadora sociocultural per treballar en un casal infantil en horari de tardes, durant el juliol en el casal d'estiu en horari de matins i una setmana de colònies.

Requisits: Persona amb Cicle formatiu de grau superior d'Animació sociocultural o Integració social. Es valorà estudis universitaris i Títol de monitor de lleure. Imprescindible parlar català i castellà perfectament. Experiència en casals infantils o Centres Oberts mínima d'un any. Es valorà venir del món de l'esplai.

Condicions: Jornada de 25 hores setmanals de dilluns a divendres (i un dissabte al mes).
Data límit de presentació de currículums: 31 de maig de 2015.

Telèfon: 933 026 162
Email: encis@encis.coop
Web: http://www.encis.coop/
Llegir més...
Curs de formació per negociadors humanitaris
Entitat o Associació: Centre de Recursos Internacional per la Pau de Barcelona.
Descripció Anunci:

El curs pretén proporcionar als participants una major comprensió dels fonaments necessaris per a la negociació amb els instruments legals disponibles. Els participants tindran l'oportunitat de refinar i enriquir les diferents tècniques de negociació en una combinació d'estudi teòric i treball de casos pràctics. Aquests inclouran tallers i simulacions interactives, en un marc de treball on els participants podran compartir les seves pròpies experiències. Data limit inscripció: 17 d'abril de 2015.

Dates i horari del curs: Del 4 al 8 de maig de 2015

Persona de contacte: Marina Perejuan
Telèfon: 934 422 835
Email: informacio@lafede.cat
Web: https://docs.google.com/forms/d/1jA6HzMwhqDS8q5VRr1W-esXy0miXPKmsqD2Qkr8jvU8/viewform
Llegir més...
Gestor Cultural
Entitat o Associació: Fundació Festa Major de Gràcia
Descripció Anunci:

Es busca un gestor cultural per a les activitats que realitza la Fundació Festa Major de Gràcia: Coordinació d'activitats, recerca d'espònsors, convenis amb empreses, presentació de subvencions: documentació, seguiment i justificació. Contacte amb carrers membres de la fundació , gestió d'assegurances, contacte amb empreses de serveis i proveïdors, seguiment de la web, redacció notícies i manteniment de l'arxiu de la Fundació.

Requisits: Persona amb capacitat de comunicació, metòdica i amb experiència en coordinació i gestió de projectes. Persona jove, dinàmica i amb continuïtat dins de la Fundació, Amb coneixements de gestió cultural, protocol, relacions amb empreses I món associatiu. Experiència com a comunicador: redacció de notícies i manteniment web. Titulació en gestió cultural o similars.

Condicions: Contracte de jornada complerta indefinit. Relació amb la Festa Major de Gràcia. Amb disponibilitat horària planificada. Jornada de 20h: de dilluns a divendres de 17 a 21. A partir de novembre del 2015 (jornada completa 40 h).

Data límit de presentació de currículums: 8 d'abril de 2015, amb l'assumpte "Oferta Feina Gestor Cultural".

Telèfon: 934 593 080
Email: festa.major.gracia@gmail.com
Web: www.festamajordegracia.cat
Llegir més...
Canviar l'escola per canviar el món
Entitat o Associació: Lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global
Descripció Anunci:

Els propers 10 i 11 d'abril, tindrà lloc a Barcelona una trobada d'intercanvi d'experiències educatives transformadores. L'objectiu és obrir un espai d'intercanvi entre docents, ONG i altres entitats socials per detectar les claus de l'èxit en el seu treball coordinat i de transformació social. Cal inscripció prèvia a través del formulari.

Dates i horari del curs: 10 i 11 d'abril de 2015.
Lloc: Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. Drassanes, 3).

Email: reddsocat@gmail.com
Web: http://www.lafede.cat/wp-content/uploads/2015/03/Canviar-lescola-per-canviar-el-m%C3%B3n-Programa-trobada-experi%C3%A8ncies-transformadores-.pdf
Llegir més...
Voluntariat en atenció al públic i suport logístic
Entitat o Associació: Amnistia Internacional Catalunya
Descripció Anunci:

Amnistia Internacional és una organització que treballa per la justícia i per la dignitat de les persones, per tal de combatre els abusos contra els drets humans mitjançant la investigació, la denúncia pública i l'activisme.

Requisits: Cerquen una persona amb capacitat organitzativa i perfil resolutiu, amb facilitat de tracte personal i de treball en equip i bona expressió escrita en català i castellà. Compromís mínim de 6 mesos (agost no), amb un mínim de tres matins a la setmana.

Tasques a realitzar: Les tasques a realitzar per part de la persona voluntària serien tasques de gestió del compte de correu de l'entitat, atenció telefònica i suport en tasques administratives.

Email: aribas@amnistiacatalunya.org
Web: http://www.amnistiacatalunya.org/paginas/
Llegir més...
Voluntariat per a dinamitzar un taller d'activitats físiques.
Entitat o Associació: Fundació Institut de Trastorns Alimentaris
Descripció Anunci:

La Fundació Institut de Trastorns Alimentaris cerquen una persona voluntària per a dinamitzar un taller d'activitats físiques.

Requisits: Ens cal una persona amb coneixements de tai-txi, ioga, zumba, salsa... i activitats físiques engrescadores que sigui capaç de dinamitzar al grup de salut i vida i motivar-les per a realitzar activitat física de forma amena i divertida. Persona molt dinàmica, empàtica i pacient. Experiència en impartició de classes d'activitat física (tai-txi, ioga, pilates, balls, zumba...) amb dedicació d'una tarda a la setmana de 19 a 20:15h.

Email: fita@fundacion-ita.org
Web: http://www.itacat.com/fundacion-ct.html
Llegir més...
Nou recurs: Assessor energètic virtual
Entitat o Associació: Agència de l'Energia de Barcelona
Descripció Anunci:

L'Agència de l'Energia de Barcelona ha llançat una campanya ciutadana sobre autosuficiència energètica. Les famílies o entitats participants comptaran amb un assessorament virtual i comptadors intel·ligents.

Us convidem a descobrir l'Assessor Energètic Virtual, un programa descarregable des del web "Autosuficiència BCN" que us permetrà conèixer com consumiu i controlar la vostra factura energètica.

A través d'aquesta eina TIC podreu assolir els vostres objectius d'estalvi i compartir-los amb tota la comunitat de Barcelona de manera senzilla i divertida. Només cal que us doneu d'alta i faciliteu les dades de la vostra factura elèctrica. Una vegada fet, rebreu les indicacions de com entrar a l'Assessor i un petit vídeo-tutorial us ajudarà a descobrir el potencial de l'eina.

Telèfon: 932 564 430
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Web: https://ajuntament.barcelona.cat/autosuficiencia/ca/eficiencia.php
Llegir més...
Tècnic/a de comunicació del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)
Entitat o Associació: Consell de la Joventut de Barcelona
Descripció Anunci:

Funcions:

  • Elaboració i desenvolupament del pla general de comunicació

  • Coordinació dels continguts i actualització dels llocs web

  • Coordinar l’edició dels materials i publicacions del CRAJ.

  • Planificar i executar la difusió de les diferents activitats.

  • Gestionar les xarxes socials del CRAJ (Facebook, Twitter, YouTube, Flickr).

  • Coordinar l’elaboració del .Info

  • Dinamitzar l’Assessoria de comunicació del CRAJ

  • Elaborar materials divulgatius sobre comunicació associativa.

Requisits: Edat entre 20 i 29 anys. Estudis universitaris de grau mig o superior en matèria de comunicació o periodisme. Experiència laboral en places similars. Coneixement profund del moviment associatiu juvenil de Barcelona. Domini dels paquets bàsics d'informàtica, gestió de pàgines web, dinamització de xarxes socials i eines de disseny gràfic . També es valorarà tenir experiència en comunicació i disseny , bon nivell de redacció en català, coneixement d'idiomes, coneixement de wordpress i d’eines de programari lliure.

Condicions: Contracte indefinit, amb període de prova d’un mes. Jornada de 15 hores setmanals. Amb horari a convenir. Sou brut mensual de 614€ (14 pagues).
Més informació: 932 654 736 - seleccio@cjb.cat - www.cjb.cat
Data límit de presentació de currículums:
7 d'abril de 2015, a les 10h.

Email: seleccio@cjb.cat
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed