Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Administrador/a de la federació
Entitat o Associació: Lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global
Descripció Anunci:

L'associació Lafede.cat cerca una persona administradora de la federació per realitzar les segünets funcions: Assegurar el control pressupostari i financer de la federació i garantint la transparència financera en coordinació amb l'equip tècnic i amb el departament responsable dels projectes europeus.

Requisits: Es requereix una persona amb experiència de treball al sector de les ONG, experiència en la gestió i seguiment econòmic de projectes especialment de projectes amb la Comissió Europea; experiència en l'administració d'entitats; capacitat de relacions humanes, iniciativa i flexibilitat.

Condicions: Jornada laboral de 25,5h setmanals en 14 pagues, sou segons barem intern. Incorporació immediata.

Data límit de presentació de currículums: 26 de març de 2015.
Enviar currículum i carta de presentació amb l'assumpte «Administració».

Email: federacio@lafede.cat
Llegir més...
Tècnic/a d'accessibilitat
Entitat o Associació: Federació ECOM
Descripció Anunci:

La Federació ECOM cerca una persona per a realitzar les tasques de gestió de l'àrea: recollida de dades, redacció de projectes, gestió documental i recerca de recursos. Atenció i gestió de necessitats, consultes i queixes, gestió de les demandes de participació d'ECOM i del col·lectiu. Suport en la representació d'ECOM a reunions externes, gestió i dinamització de grups de treball.

Requisits:

  • Coneixements i experiència sobre accessibilitat i disseny inclusiu.
  • Coneixement sobre gestió associativa: redacció i justificació de projectes, elaboració de plans de treball, memòries, convocatòries de reunions...
  • Coneixement o participació en projectes sobre polítiques urbanes, de mobilitat, etc.
  • Experiència i implicació en entorn associatiu i/o moviments socials, preferentment vinculats a la diversitat funcional.
  • Coneixement d'eines digitals: entorn office i eines Google Drive.
  • Persona amb discapacitat.
  • Persones participants programa Làbora de l'Ajuntament de Barcelona.

Condicions: Incorporació immediata. Contracte d'Obra i servei fins a 31 de desembre de 2015. Jornada laboral: 20 hores setmanals. Retribució de: 766€ bruts mensuals (per 14 pagues). Lloc de treball: seu d'ECOM Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a).

Data límit de presentació de currículums: 20 de març de 2015. Especificant REF.71.

Telèfon: 934 515 550
Email: recursoshumans@ecom.cat
Web: http://www.ecom.cat/
Llegir més...
Taller de Coaching Social
Entitat o Associació: Fundació Babel Punt de Trobada
Descripció Anunci:

Desperta i entrena les teves capacitats amb el segon Taller de Coaching Social del Projecte ARTÍFEX, adreçat a treballadors/es socials que vulguin promoure l'autonomia de les persones que estan vivint una situació de desorientació o insatisfacció. Un taller per generar recursos i habilitats, coneixement personal, atenció a les emocions, enfocament sistèmic, treball en xarxa i poder personal.

Dates i horari del curs: 10 sessions de 4h cada una, a partir del 14 d'Abril. Tardes de dimarts de 16h a 20h.

Lloc: CÈNTRIC – Centre psicopedagògic i de teràpia psicomotriu (C/Balmes, 13, principal).

Telèfon: 932 955 793
Email: info@babelpuntodeencuentro.org
Web: http://www.babelpuntodeencuentro.org/es/migracion_accion_social
Llegir més...
Mentors i mentores pel projecte "referents"
Entitat o Associació: Punt de Referència
Descripció Anunci:

L'associació Punt de Referència cerca mentors i mentores disposades a acompanyar a un jove (noi o noia) que, havent estat emparat pel sistema de protecció d'infància mentre era menor, ha d'afrontar els reptes de la vida adulta sense poder comptar amb la seva família. El voluntariat rebrà formació, assessorament i acompanyament professional en la seva tasca.

Requisits: Persones empàtiques i dinàmiques, d'entre 26 i 65 anys, que vulguin viure l'experiència d'acompanyar en el procés de creixement a un jove que s'esforça per sortir-se'n. Persones dinàmiques, amb empenta i disponibilitat, que tinguin habilitats per relacionar-se amb persones diferents. Disponibilitat: 1 dia a la setmana amb el o la jove i les sessions grupals de formació de 19 h a 20:30 h (quinzenals).

Telèfon: 933 297 427
Email: info@puntdereferencia.org
Web: http://www.puntdereferencia.org/
Llegir més...
Gestió de cases d'acollida i adopcions de gossos sense llar
Entitat o Associació: Els Nostres Petits
Descripció Anunci:

L'Associació Els Nostres Petits necessiten persones amants del animals, que estiguin disposades a involucrar-se amb el projecte. Les tasques a cobrir son diverses:

  • 1. Realitzar trasllat de gossos a veterinaris, acollides, adopcions etc.
  • 2. Difusió exhaustiva de casos d'adopció.
  • 3. Participació en fires especialitzades on posem paradeta per vendre coses i per donar informació sobre nosaltres.

Cada persona voluntària escull el temps que s'hi pot dedicar però necessiten persones amb capacitat d'establir un compromís amb l'associació.

Requisits: Malgrat no és imprescindible, seria interessant que tingués cotxe. Amb moltes ganes de treballar i d'involucrar-se en el projecte.

Email: elsnostrespetits@gmail.com
Web: www.elsnostrespetits.com
Llegir més...
Diversos voluntariats
Entitat o Associació: Fundació Institut de Trastorns Alimentaris
Descripció Anunci:

La Fundació Institut de Trastorns Alimentaris actualment necessita persones voluntàries per a fer reforç escolar a pacients. Necessitem una persona per ajudar als pacients de l'Hospital de Dia amb el seguiment escolar, estudi, deures, preparació d'exàmens, facilitació de tècniques d'estudi, etc.

Requisits: Cerquem una persona, preferentment major de 25 anys, amb experiència en donar classes de reforç escolar a nivells de la ESO, i BAT. Cal que tingui experiència i coneixement de tècniques d'estudi. Amb disponibilitat personal d'una tarda a la setmana, dimecres, 2h.

Email: fita@fundacion-ita.org
Web: http://www.itacat.com/fundacion-ct.html
Llegir més...
Cicle: Què passa al món? Es redibuixaran les fronteres de l'Orient Mitjà?
Entitat o Associació: CIDOB i la Fundació Friedrich Ebert
Descripció Anunci:

Estem davant d'un canvi d'era a l'Orient Mitjà? Alguns d'aquests estats són escenari de conflictes i tensions comunitàries. Hi haurà noves fronteres a la regió? Es desdibuixaran les actuals? Per discutir sobre aquesta qüestió CIDOB i la Fundació Friedrich Ebert han convidat a dos investigadors de la regió. Llengua de treball: anglès sense traducció simultània.

Dates i horari del curs: 24 de març de 2015, a les 18.30h.
Lloc: CIDOB Sala Jordi Maragall (C/ Elisabets, 12).

Telèfon: 933 026 495
Email: facebook@cidob.org
Web: http://scur.cat/5H05DA
Llegir més...
Administratiu/va
Entitat o Associació: Associació Ventijol
Descripció Anunci:

Entitat amb seu a La Sagrera, especialitzada en infància i família (teràpia familiar) cerca un/a administratiu/va per desenvolupar les funcions de gestió administrativa, facturació, justificació de subvencions, comandes a proveïdors i control dels sistemes de l'arxiu i de protecció de dades.

Requisits: Imprescindible domini del paquet Ofimàtica de Microsoft (Word, Excel), nocions de comptabilitat, bon nivell de Català i Castellà, escrit i parlat. Es valorarà experiència en entitats socials.

Condicions: Jornada de 30 hores setmanals, distribuïdes entre matins laborables i dos tardes a la setmana. Incorporació immediata. Retribució: segons Conveni d'Acció Social i perfil personal.

Data límit de presentació de currículums: 20 de març de 2015.

Telèfon: 93 408 12 36
Email: direccio@ventijol.cat
Web: www.ventijol.cat
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed