Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Voluntaris/es monitores esportives pel programa Esportmania
Entitat o Associació: JIS – Joves per la Igualtat i la Solidaritat
Descripció Anunci:

Funcions: Busquem monitors/ores esportives voluntàries pel programa Esportmania de prevenció del consum de substàncies a través de l'esport.

Requisits: Persona major de 18 anys que estigui motivat pel treball amb joves i que sàpiga desenvolupar activitats esportives. Es valorarà experiència en l'àmbit de l'esport i capacitat per idear activitats i dinamitzar-les.

Tasques a realitzar: Es duen a terme activitats esportives on es treballa la promoció d'hàbits saludables i es facilita informació per a la prevenció del consum de substàncies, amb joves de 14 a 18 anys en risc d'exclusió social de diferents barris de L'Hospitalet de Llobregat. La majoria d'activitats es realitzaran els dimarts i dijous a la tarda en diferents espais de la ciutat de febrer a setembre.

La funció de la persona voluntària serà de suport a l'equip tècnic dins de les sessions, ajudant a dinamitzar els grups de joves. La col·laboració mínima és d'una tarda a la setmana de 2 a 4h.

Telèfon: 934 219 310
Email: info@joves.org
Web: www.joves.org
Llegir més...
Cap de l'àrea d'organització i voluntariat
Entitat o Associació: Plataforma per la llengua
Descripció Anunci:

Entitat dinàmica i en constant evolució requereix incorporar un/a cap de l'àrea d'organització i voluntariat. La persona seleccionada haurà de realitzar la gestió dels recursos humans de l'entitat i l'organització i supervisió dels processos de funcionament de l'entitat. També haurà de planificar i coordinar l'organització d'actes públics, i coordinarà el funcionament i processos del voluntariat.

Requisits: Llicenciatura universitària, experiència en gestió de recursos humans i dinamització d'equips, coneixements d'ofimàtica i nivell "C" de Català. Es valorarà la flexibilitat horària, la disponibilitat per a treballar algun cap de setmana i desplaçar-se a les seus de les delegacions territorials.

Condicions: Jornada laboral de 40 hores, amb certa flexibilitat horària. Retribució de 27000€ bruts anuals distribuïts en 12 pagues. Període de 6 mesos amb possibilitat d'ampliació.
Data límit de presentació de currículums: 22 de gener de 2015.

Telèfon: 933 211 803
Email: info@plataforma-llengua.cat
Web: http://www.plataforma-llengua.cat/
Llegir més...
Auxiliar administratiu/va
Entitat o Associació: SURT, dones per a la reinserció laboral
Descripció Anunci:

La fundació SURT cerca una persona per a realitzar tasques d'auxiliar administratiu: Actualitzar bases de dades, Fer seguiment telefònic de les persones usuàries del programa per informar de les activitats programades, preparar i enviar cartes i preparar documentació en diferents espais del programa.

Requisits:

  • Castellà i Català oral i escrit.
  • Imprescindible domini de l'Urdu i també es valorarà coneixments de panjabi, bangla.
  • Conèixer la xarxa de recursos i entitats socials del territori.
  • Domini informàtic (word, excell, acces...)

Condicions: Contracte de mitja jornada.
Data límit de presentació de currículums: 15 de gener de 2015.

Telèfon: 933 428 380
Email: surt@surt.org
Web: http://www.surt.org/portada.html
Llegir més...
La gran involució
Entitat o Associació: Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia
Descripció Anunci:

En aquest seminari s'analitzarà algunes de les nombroses contrareformes del govern actual, com a peces d'una "revolució conservadora" que ha aprofitat la crisi per revertir el model de societat que els ciutadans havien forjat amb la democràcia. La crisi està sent la gran oportunitat de desfer tot allò que s'havia construït durant dècades i que comptava amb un important consens social. Inscripció via formulari on-line (Matrícula ordinària: 35€).

Dates i horari del curs: Dijous 15, 22, 29 de gener i 5 de febrer de 2015. De 19 a 20.30h.
Lloc: C/ Roger de Llúria, 13.

Telèfon: 933 172 338
Email: cursos@fespinal.com
Web: www.cristianismeijusticia.net
Llegir més...
Estades Solidàries: Fes una volta i #tornacanviada
Entitat o Associació: lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global
Descripció Anunci:

T'agradaria conèixer com molts col·lectius d'arreu del món s'organitzen per fer front a les injustícies que pateixen? Tens la idea de fer un voluntariat a l'estranger i no saps per on començar? Tens ganes de passar un estiu diferent? El dijous 22 de gener et presentem algunes organitzacions amb les quals podràs marxar aquest estiu o fer un voluntariat internacional al llarg del curs.

Dates i horari del curs: 22 de gener de 2015, a les 19h.
Lloc: Lafede.cat (C/ Tàpies, 1-3).

Telèfon: 934 422 835
Email: federacio@lafede.cat
Web: http://www.confederacio.org/
Llegir més...
Informàtic/a
Entitat o Associació: SURT, Dones per la reinserció laboral
Descripció Anunci:

L'associació SURT, Dones per la reinserció laboral, cerca una persona per a realitzar el manteniment, la millora d'una base de dades, i la resolució d'incidències de la mateixa base (Office Access).

Requisits: Mínim 2 anys d'experiència com a informàtic, amb estudis de cicle formatiu superior. Condicions: Contracte d'autònom per hores, amb possibilitat de desplaçament.
Data límit de presentació de currículums: 12 de gener de 2015.

Telèfon: 933 428 380
Email: surt@surt.org
Web: www.surt.org
Llegir més...
Voluntariat amb menuts a Vallcarca i al Poblenou
Entitat o Associació: Associació IN VIA
Descripció Anunci:

Ens agraden els infants i donem un cop de mà als que viuen en una situació de vulnerabilitat als barris de Vallcarca i, a partir d'aquest mes de gener, també amb infants del Poblenou, a través de l'associació IN VIA.

Són dues activitats adreçades a infants, es fan els dimecres i tenen un format similar. Per això hem organitzat una trobada amb tots els voluntaris/es que s'hi volen involucrar. La reunió del dia 7 ha de servir per generar sinèrgies entre les dues activitats i és clau per a la posada en marxa de l'activitat del Poblenou, perquè permetrà aprendre molt dels mesos d'experiència i de treball que amb èxit s'està fent amb els infants de Vallcarca.

Si ets d'algun d'aquests dos barris, Vallcarca o Poblenou, ara tens una oportuntiat excel·lent per fer aflorar la teva solidaritat de proximitat i treure el voluntari/ària que portes a dins.

Dia i hora: Dimecres 7 de gener, de 17 a 19h.
Lloc: Carrer Om, 12.

Email: comunicacio@barcelonactua.org
Web: http://www.barcelonactua.org/
Llegir més...
Voluntariat per a dinamitzar les accions i les relacions amb entitats.
Entitat o Associació: Cat Nova
Descripció Anunci:

Cat Nova cerca una persona voluntària per realitzar les següents funcions: Organització i dinamització de grups, gestió de la participació a l'entitat, dinamització d'espais, promoció del treball en xarxa amb les entitats del barri i dinamització del voluntariat.

Requisits: Experiència en l'àmbit de la dinamització comunitària, persona coneixedora de l'associacionisme i el voluntariat amb capacitat d'iniciativa i de treball en equip. Preferible si parla anglès.

Telèfon: 934 531 903
Email: catnova@catnova.es
Web: www.catnova.es
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed