Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d'Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d'ull a l'apartat de normes de publicació abans d'enviar-nos el vostre anunci.

Tècnic/a projecte PREINFANT
Entitat o Associació: Associació Benestar i Desenvolupament
Descripció Anunci:

L'Associació ABD obre una convocatòria laboral per treballar en la prevenció del maltractament infantil mitjançant el seguiment de dones embarassades, les seves famílies i fills/es fins els 3 anys de vida. Suport a la maternitat en famílies d'alt risc psico-social.

Requisits: Diplomatura en Educació Social o Treball Social, formació en Evolutiva de la Primera Infància i formació en Sistèmica. Experiència de treball en petita infància i famílies (mínim 3 anys). Experiència de treball amb adolescents. Experiència de treball coordinat amb altres recursos de la xarxa. Habilitats psico-educatives, socials i de relació.

Condicions: Contracte de substitució per baixa maternal, 6 mesos a mitja jornada.
Data límit de presentació de currículums: 30 d'abril de 2014

Telèfon: 932 890 530
Email: mgarciac@abd-ong.org
Web: http://abd-ong.org/ca/
Llegir més...
Coordinador/a de Gestió a Veterinaris Sense Fronteres
Entitat o Associació: Veterinaris Sense Fronteres
Descripció Anunci:

L'associació VSF cerquen un responsable de coordinació de les àrees de comptabilitat i finances, administrativa, recursos humans i formació. La persona sel·leccionada es responsabilitzarà de l'elaboració dels estats financers, coordinarà les auditories, assessorarà en els processos de RRHH i s'encarregarà de dissenyar i gestionar el pla de formació de l'organització.

Requisits: Llicenciatura en econòmiques o Administració d'organitzacions. Experiència de tres anys en un lloc similar (gestió d'equips, treball amb equips remots i multiculturals, treball amb voluntaris). Afinitat per l'àmbit de la Sobirania Alimentària i coneixements sobre la perspectiva de gènere. Maneig fluït d'Excel, Word, internet i contaplus. Domini d'anglès.

Condicions: Contracte laboral d'un any, renovable segons acompliment. Jornada: 35 hores setmanals. Salari segons l'escala salarial de Veterinaris Sense Fronteres. Incorporació immediata.
Data límit de presentació de currículums: 13 d'abril de 2014.
Les persones interessades poden enviar CV i carta de motivació personal indicant Ref. Coord. Gestió.

Telèfon: 934 237 031
Email: administracion@vsf.org.es
Web: http://www.confederacio.org/intercom/treball/show/id/623
Llegir més...
Voluntariat en traducció al català i a l'anglès
Entitat o Associació: Eco-union
Descripció Anunci:

A Eco-union cerquen una persona que els ajudi a traduir la pàgina web del castellà al català i a l'anglès. Si et ve de gust formar part d'un equip dinàmic i apassionat per la sostenibilitat, realitzant aquesta tasca o d'altres relacionades amb l'entitat, posa't en contacte amb Eco-union.

Telèfon: 935 535 840
Email: voluntariado@eco-union.org
Web: http://www.eco-union.org/ca
Llegir més...
Voluntariat amb Amics de la Gent Gran
Entitat o Associació: Amics de la Gent Gran
Descripció Anunci:

L'Associació Amics de la Gent Gran busquen persones que vulguin fer voluntariat, tant acompanyant a persones grans soles com també amb tasques de gestió i creixement de l'entitat a L'Hospitalet.

Funcions: Busquem persones solidàries i compromeses amb la gent gran que ens vulguin ajudar fent acompanyaments a domicili a persones grans que estiguin soles a Reus i/o que vulguin fer tasques de gestió de l'entitat per obrir una nova delegació d'Amics de la Gent Gran a L'Hospitalet de Llobregat.

Telèfon: 932 076 773
Email: info@amicsdelagentgran.org
Web: http://www.amicsdelagentgran.org/
Llegir més...
Oficina compartida col·lectiu Reactiva
Entitat o Associació: Col·lectiu Reactiva
Descripció Anunci:

Volem compartir l'espai amb professionals com nosaltres: joves, amb empenta i responsables, per poder sumar i donar-nos feina mutuament. Compartim despatx pagant cada un 127€ al mes pel lloc de treball individual. Aquesta despesa cobreix els serveis de telefon, ADSL 20 MB, aigua i gas.

La oficina esta al C/ PI i Margall 97-99, al barri de Gràcia.

L'edifici està ubicat a 1 minut de la parada de metro ALFONS X (L4), amb bon accés i aparcament proper per cotxes. Els integrants de la oficina poden treballar tant de forma independent amb els seus clients com en projectes coordinats per Reactiva, aprofitant les sinergies del grup, actualment som una disenyadora gràfica, un realitzador audiovisual, un disenyador web i un programador. Ens interessa incorporar gent del nostre sector: Ilustradors, Programadors, Informàtics de Sistemes, Dissenyadors, Periodistes, Webmasters o Publicistes.

Telèfon: 931 805 050 / 666 340 251
Email: reactiva@reactiva.cat
Llegir més...
Espai de co-working Apocapoc
Entitat o Associació: Apocapoc
Descripció Anunci:

Apocapoc és un espai de co-working de persones amb especial sensibilitat per la sostenibilitat. Si ets un eco-emprenedor o necessites llogar un espai agradable per a realitzar una reunió important, pots sol·licitat els espais de Apocapoc:
C/ Passatge hort dels velluters, 5. 08003 Barcelona.

Apoc  Apoc2

 

Telèfon: 618 063 293
Email: hola@apocapocbcn.com
Web: http://www.apocapocbcn.com/
Llegir més...
Recursos educatius sobre mobilitat amb grups de joves
Entitat o Associació: Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
Descripció Anunci:

A continuació us presentem un apartat web amb informació bàsica sobre la mobilitat, una sèrie d'experiències interessants d'alguns centres educatius i orientacions pedagògiques sobre com es pot treballar aquest tema amb grups d'infants i joves. En aquest apartat es proporciona informació bàsica sobre la mobilitat, que es pot ampliar amb enllaços de pàgines web: http://scur.cat/77ZBGJ

Email: http://scur.cat/77ZBGJ
Llegir més...
Campanya "Ensenya el Cor"
Entitat o Associació: Xarxa d’Economia Solidària
Descripció Anunci:
La Campanya Ensenya el Cor, acomapanya a les entitats que ho vulguin, a fer el seu balanç social. El balanç social és un qüestionari dissenyat per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) per mesurar l’impacte social i ambiental de les organitzacions al llarg d’un exercici; complementa el balanç econòmic de les memòries anuals.
 
El balanç social inclou un qüestionari amb trenta-tres sèrie indicadors que mesuren diferents aspectes de la democràcia, la igualtat, el compromís ambiental, compromís social, la qualitat laboral i la qualitat professional.
Email: info@bsxes.org
Web: http://www.ensenyaelcor.org/
Llegir més...

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed