Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Voluntaris pels Jocs Special Olympics Catalunya
Entitat o Associació: Jocs Special Olympics Catalunya
Descripció Anunci:

Les ciutats de Barcelona i Calella de Mar seran la seu entre el 30 d'octubre i el 2 de novembre dels Jocs Special Olympics Catalunya. En aquesta edició hi participaran 1.600 esportistes amb discapacitat intel·lectual. Els Jocs Special Olympics acolliran 12 disciplines, distribuïdes entre Calella i Barcelona.

Tasques a realitzar: El comitè organitzador necessita la participació de prop de 500 voluntaris que hi donin suport en diverses àrees, com acompanyament d'esportistes, logística, recepció, informació, seguretat, protocol, comunicació, etc. La inscripció com a voluntari es pot fer a través d'internet al web de l'Ajuntament de Calella o via email.

Email: aj035.esports@calella.cat
Web: http://www.specialolympics.cat/
Llegir més...
Voluntari/a per a projecte d'armari solidari ( intercanvi de roba)
Entitat o Associació: Associació sociocultural La Cosa Nostra
Descripció Anunci:

Des del Casal de Barri La Cosa Nostra situat al barri de Nou Barris (Can Peguera) es desenvolupa un projecte conjuntament amb el Centre de Dia doctor Pi i Molist (salut mental) amb l'objectiu de recollir i tractar la roba de segona mà per tal de que cada últim dijous de mes s'organitzi un "mercadillo" solidari on els veïns i veïnes de Can Peguera poden portar i agafar roba de segona mà.

A part de ser un recurs per a les pròpies veïnes també vol esdevenir un projecte d'integració entre els diferents col·lectius del barri. L'horari seria els dijous de 17h a 19.30h.

Telèfon: 934 201 843
Email: lcn_canpeguera@hotmail.com
Web: cosanostra9b.wordpress.com/
Llegir més...
Voluntari/a de suport a l'aula de recerca de feina
Entitat o Associació: Plataforma d'Entitats de Roquetes
Descripció Anunci:

L'aula de recerca de feina és un espai gestionat per la Plataforma d'Entitats de Roquetes. Compta amb cinc ordinadors d'ús lliure per a la recerca de feina i un espai on es pot accedir a recursos d'interès d'aquest àmbit. Les tasques a desenvolupar principalment tenen a veure amb el suport en l'elaboració de currículums i la recerca de feina per Internet.

Requisits: Es cerquen persones que els agradi el tracte amb persones i amb ganes de donar suport a gent, majoritàriament en situacions personals difícils i amb escassos recursos per a la recerca bàsica de feina. Coneixement d'usuari d'office i ús de xarxes socials. Es farà una entrevista prèvia i s'oferirà assessorament per poder dur a terme aquest suport.

Tasques a realitzar: La persona voluntària acompanyarà un nombre variable de persones en la recerca. Horari preferiblement de matí (dos o tres hores). El nombre de matins (1 o 2) es podria acabar de concretar.

Les tasques que durà a terme depenen de les necessitats de la persona que demana aquest suport, i principalment són:

  • Suport en l'elaboració d'un currículum vitae.
  • Suport en la recerca de feina per Internet.
  • Escolta en moments donats per situacions personals complicades.
Persona de contacte: Núria Danes
Telèfon: 933 596 572
Email: placomunitariroquetes@gmail.com
Web: http://pcroquetes.blogspot.com.es/
Llegir més...
Voluntaris/es per fer suport educatiu en competències bàsiques
Entitat o Associació: Fundació Viarany (Centre Passatge)
Descripció Anunci:

Es busquen persones voluntàries per a un projecte d'acompanyament educatiu d'adolescents i joves immigrants sense referents familiars. El projecte s'emmarca dins del servei de Centre Obert d'atenció a infants i adolescents en situació de vulnerabilitat o risc social de la Fundació Viarany, al mig de l'Eixample barceloní.

Requisits: Persona disposada a treballar amb adolescents/joves, immigrants, moltes vegades amb un perfil difícil. Persona oberta de ment, que vulgui aprendre a la vegada que ensenya i disposada a treballar en equip.

Tasques a realitzar: Es contemplen 3 hores d'atenció diària, 3 tardes a la setmana; en formació de competències bàsiques (llengües i matemàtiques) i transversals (coneixement del medi natural, social i cultural; formació i orientació sociolaboral, habilitats socials, etc).

Telèfon: 663 424 011
Email: acollida@centreoberteixample.org
Web: http://coeixample.wordpress.com/
Llegir més...
Voluntariat amb ECOM a les Festes de la Mercè
Entitat o Associació: Associació ECOM
Descripció Anunci:

L'Associació ECOM participarà en la 19a Mostra d'associacions de la Mercè que tindrà lloc el dissabte 20 de setembre a la Plaça Catalunya, amb l'activitat de sensibilització "El Joc de la Diversitat".

El proper 15 de setembre, de 18 a 20h realitzaran una formació adreçada als voluntaris. Els interessats/des en participar en aquesta activitat podeu enviar un correu confirmant la vostra assistència abans del proper 12 de setembre de 2014. Cerquem 12 voluntaris/es per col·laborar en la Dinamització d'activitats de sensibilització el dissabte 20 de setembre de 2014.

Persona de contacte: Rosa Bautista
Telèfon: 934 515 550
Email: voluntariat@ecom.cat
Web: www.ecom.cat - http://www.mostrabcn.cat/
Llegir més...
Voluntaris pel Projecte Cercles de Suport i Responsabilitat
Entitat o Associació: Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya
Descripció Anunci:

El Projecte Cercles de Suport i Responsabilitat és un programa per a la prevenció de la delinqüència violenta, el qual treballa sobre dos eixos d'intervenció amb les persones penades per aquest tipus de delicte: la Responsabilitat i la Integració Social. Es tracta d'un programa comunitari amb una alta participació de voluntaris, que actuen conjuntament amb els professionals de l'àmbit penitenciari.

Requisits: Persones voluntàries de més de 35 anys que puguin aportar compromís amb la iniciativa comunitària com a via per a la resolució de problemes socials.

El proper dia 9 de setembre es farà una sessió informativa a la que tots aquells que vulguin conèixer el Projecte podran plantejar els dubtes que els sorgeixin.

Persona de contacte: Anna Montes
Email: voluntaris.cerclescat.dj@gencat.cat
Llegir més...
Voluntariat Dia Mundial de la Visió
Entitat o Associació: Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3
Descripció Anunci:

El segon dijous d'octubre és el Dia Internacional de la Visió i la Ceguesa Evitable, la qual cosa ens mou a totes les entitats del sector a organitzar esdeveniments de divulgació per promoure la conscienciació social aprofitant aquesta diada.

Per arribar a tots els llocs on voldríem arribar ens caldria aconseguir el màxim de persones voluntàries que estaran degudament assegurades. Aquestes persones voluntàries rebran una formació especialitzada de dues hores a la nostra entitat. Les persones voluntàries aniran per parelles als llocs que prèviament hagin acordat amb nosaltres.

Tasques a realitzar: Gràcies a un equip de persones voluntàries repartirem uns tríptics de divulgació i sensibilització en diversos indrets de la ciutat, amb especial incidència en aquells espais relacionats amb la visió: Centres oftàlmics, òptics, farmàcies, però també on es fan espectacles de marcat caràcter visual, com teatres, cinemes i també els museus.

Telèfon: 934 470 404
Email: info@b1b2b3.org
Web: http://www.b1b2b3.org/ca/
Llegir més...
Col·laboradors per el Gran Dinar d'Aprofitament 2014
Entitat o Associació: Entitats signants del Manifest 'Prou malbaratar aliments'
Descripció Anunci:

Les entitats i persones interessades en col·laborar en el Gran dinar d'aprofitament es trobaran el proper 15 de juliol per a la seva organització. Es tracta d'un àpat gratuït fet amb aliments aprofitats per sensibilitzar a partir de l'experiència que hi ha un gran potencial d'aprofitament del menjar.

El Gran Dinar d'Aprofitament és un esdeveniment obert al públic on aquest viu i coneix en un entorn festiu les diverses iniciatives que existeixen en la societat civil, empreses i l'administració per aturar el malbaratament d'aliments. Alhora, també serveix per organitzar un recapte d'aliments de llarga durada per a les entitats que donen assistència als més necessitats.

La trobada serà el proper dimarts 15 de juliol, a les 17.30h a la Casa Orlandai (C/ Jaume Piquet, 23) Per a inscripcions teniu aquest enllaç.

Telèfon: 932 524 262
Email: info@casaorlandai.cat
Web: http://aprofitemelsaliments.wordpress.com/actualitat/
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 4 5 6 7 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed