Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Voluntariat per l'acompanyament de persones grans
Entitat o Associació: Amics de la Gent Gran
Descripció Anunci:

Els voluntaris i voluntàries d'Amics de la Gent Gran proporcionen companyia a les persones grans, acompanyant-les emocionalment des del respecte i l'afecte, com ho faria un/a amic/ga. Acompanyem persones majors de 65 anys que pateixen soledat no volguda, i viuen als seus domicilis o en centres residencials.

Requisits: Compromís mínim d'un any. Amb habilitats comunicatives i estabilitat emocional. Col·laboradora i constant.

Tasques a realitzar: Fer companyia a la persona gran: conversar, sortir a passejar, jocs de taula... No fem la compra ni la neteja o els encàrrecs. Dedicant-hi unes 2 hores a la setmana en horari de matí o tarda, entre setmana o el cap de setmana.

Mira les properes sessions informatives aquí: http://www.amicsdelagentgran.org/index.php/ca/voluntariat/sessions-informatives

Persona de contacte: Aina Gutiérrez
Telèfon: 932 076 773
Email: info@amicsdelagentgran.org
Web: www.amicsdelagentgran.org
Llegir més...
Voluntariat pel Gran Dinar d'Aprofitament
Entitat o Associació: Plataforma Aprofitem els Aliments
Descripció Anunci:

La Plataforma Aprofitem els Aliments necessita 150 voluntaris per a la preparació, cocció i repartiment del Dinar. Fes-te voluntari en aquest acte contra el malbaratament d'aliments. Serà un àpat participatiu i gratuït fet amb aliments aprofitats. També hi haurà una fira d'experiències on podràs conèixer les diverses iniciatives que existeixen per aturar el malbaratament d'aliments. Inscriu-te al formulari on-line per participar com a voluntari.

El dinar tindrà lloc a la Plaça dels Àngels de Barcelona el dissabte 22 de novembre a partir de les 11h.

Email: paavoluntariat@gmail.com
Llegir més...
Voluntaris/es Projecte Europeu "Happy Walker"
Entitat o Associació: Linkcare Health services
Descripció Anunci:

Cerquen voluntaris participar en el procés de millora del projecte Europeu “Happy Walker”, una aplicació mòbil que permet a la gent gran amb deteriorament cognitiu inicial mantenir-se activa. L’aplicació els suggereix activitats de la seva preferència per participar amb les seves amistats, ajuda a no perdre’s per la ciutat i seleccionar les millors rutes i mitjans de transport.

Tasques a realitzar: Necessitem parelles de voluntaris (una persona amb grau inicial de deteriorament cognitiu + el respectiu familiar o cuidador) que vulguin provar i beneficiar-se de l’aplicació per tal de poder-la millorar i adaptar a les seves necessitats.

 

 

 

Persona de contacte: Mònica Padró i José Manuel Sánchez
Telèfon: 933 968 822
Email: moniqpb@gmail.com
Web: http://www.linkcare.es/es/projects/happy-walker.html
Llegir més...
Voluntàris pel Projecte d'apoderament Fort Pienc
Entitat o Associació: Associació ACCEM
Descripció Anunci:

L'Associació ACCEM cerca persones voluntàries per dur a terme les següents accions en el marc de dos projectes de l'entitat:

  • Projecte d'apoderament Fort Pienc: dinamització d'un grup d'alfabetització digital.
  • Projecte àrea lingüística: reforç llengua castellana i alfabetització/iniciació llengua catalana.

Funcions: La persona voluntària, podrà desenvolupar diferents tasques segons el seu interès i capacitats.

Necessiten perfils que puguin dur a terme funcions de dinamització d'un grup d'alfabetització digital, donant suport a les persones usuàries, aportant alternatives a l'aprenentatge i establint objectius d'aprenentatge (Dilluns al matí, de 2 a 4 hores), o bé en l'àrea lingüística oferint reforç en llengua castellana i iniciació a la llengua catalana (Dilluns o dimecres matí).

Persona de contacte: Jordi Fernández Soteras
Telèfon: 915 327 478
Email: barcelona.social@accem.es
Web: http://www.accem.es/es
Llegir més...
Voluntaris pel projecte "Baixem al carrer"
Entitat o Associació: Coordinadora d'Entitats del Poble Sec
Descripció Anunci:

El projecte baixem al carrer és un projecte que forma part del Pla Comunitari del Poble Sec i per tant de la comissió de gent gran del mateix pla. Treballa amb els veïns i veïnes del barri del Poble-Sec, procurant donar una atenció directa a les persones grans del barri que tenen certes dificultats per sortir al carrer.

Des del projecte organitzem cada divendres una sortida a diferents museus, parcs, teatres, etc, per facilitar el contacte de les persones grans amb l'espai públic i procurant establir noves xarxes socials, ja sigui amb el mateix voluntariat o amb altres usuaris/es que visquin situacions semblants.

Requisits: Es cerquen voluntàries/is de qualsevol edat que tinguin un nivell de sensibilització alt amb les problemàtiques actuals de la gent gran. No es necessita experiència prèvia amb voluntariat ni amb gent gran, nosaltres podrem impartir petits cursets per a la formació de voluntaris.

Tasques a realitzar: El còmput total d'hores que es dediquen a la setmana és de 3 o 4h. Si estàs motivat/da i vols assistir a moltes d'aquestes trobades també tenim llibertat de donar-te el màxim de participació.

Telèfon: 934 432 172
Email: baixemalcarrer@gmail.com
Web: http://baixemalcarrer.wix.com/baixemalcarrer
Llegir més...
Voluntaris per la 6a edició del Gran Recapte
Entitat o Associació: Fundació Banc dels Aliments
Descripció Anunci:

La Fundació Banc dels Aliments necessita grups de 10-15 voluntaris a cada punt de recollida (a més de 2000 punts a mercats i supermercats de Catalunya) amb un coordinador que en serà l'encarregat del punt mentre duri la recollida els dies 28 i 29 de novembre.

Email: http://www.social.cat/noticia/4686/es-busquen-20.000-voluntaris-per-la-6a-edicio-del-gran-recapte
Llegir més...
Voluntaris/es per un projecte de pobresa energètica
Entitat o Associació: Associació Carmel Amunt
Descripció Anunci:

Carmel Amunt cerca voluntaris/es per participar en un projecte per combatre la pobresa energètica al Districte d'Horta-Guinardó. El projecte s' iniciarà el mes de novembre i durarà fins el juliol de 2015.

Requisits: Persones que es comprometin amb el projecte, amb capacitat d'aprenentatge, optimisme, organització i planificació, comunicació interpersonal, treball en equip, diplomàcia i "saber estar". Es valoraran molt positivament perfils professionals com el de lampista, electricista, enginyeries, etc., estiguin o no en actiu, jubilats i/o estudiants.

Telèfon: 934 290 759
Email: carmelamunt@carmelamunt.org
Llegir més...
Voluntaris pels Jocs Special Olympics Catalunya
Entitat o Associació: Jocs Special Olympics Catalunya
Descripció Anunci:

Les ciutats de Barcelona i Calella de Mar seran la seu entre el 30 d'octubre i el 2 de novembre dels Jocs Special Olympics Catalunya. En aquesta edició hi participaran 1.600 esportistes amb discapacitat intel·lectual. Els Jocs Special Olympics acolliran 12 disciplines, distribuïdes entre Calella i Barcelona.

Tasques a realitzar: El comitè organitzador necessita la participació de prop de 500 voluntaris que hi donin suport en diverses àrees, com acompanyament d'esportistes, logística, recepció, informació, seguretat, protocol, comunicació, etc. La inscripció com a voluntari es pot fer a través d'internet al web de l'Ajuntament de Calella o via email.

Email: aj035.esports@calella.cat
Web: http://www.specialolympics.cat/
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 4 5 6 7 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed