Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Músics voluntaris per un menjador social
Entitat o Associació: ONG Sud Integración
Descripció Anunci:

En el projecte dimecres solidaris que duen a terme cada setmana a la ONG, es serveix un berenar per a 35 persones del carre, tot compartint un espai de trobada a través de la música, poemes, conversa, etc. En aquests moments ens falten músics que vulguin participar d'aquestes trobades, amb l'objectiu de passar una estona agradable i distesa al menjador.

Requisits: Músics que tinguin ganes de participar en un projecte solidari en un menjador social alguns dimecres a la tarda, de 17.30 a 19h.

Email: martina@asociacionsud.org
Web: http://www.asociacionsud.org/
Llegir més...
Voluntariat per a acompanyaments a una persona amb mobilitat reduïda
Entitat o Associació: Particular
Descripció Anunci:

L'Assumpta, una veïna del barri de Gràcia que va amb cadira de rodes, cerca una persona voluntària que vulgui dedicar algunes estones del seu temps lliure a facilitar-li l'acompanyament en el canvi de la cadira manual a l'elèctrica, per tal de poder sortir al carrer. Si hi estàs interessat, pots contactar amb ella directament per telèfon o per correu electrònic.

Telèfon: 620 800 680
Email: assumptacat@gmail.com
Llegir més...
Reciclem menjar del mercat de l'Abaceria
Entitat o Associació: El Plat de Gràcia
Descripció Anunci:

El col·lectiu El Plat de Gràcia ens proposa fer de voluntaris a una activitat social, col·laborativa, sostenible i engrescadora: cuinar plegats entre tots i totes els aliments reciclats del mercat de l'Abaceria, i a les 14 hores entaular-nos a la Plaça del Diamant.

Tasques a realitzar: A les 11.30h del diumenge 22 de febrer, ens trobaran totes les persones voluntàries a l'Ateneu Rosa de Foc (C/ Robí, 5) i des d'allà s'organitzaran per anar al mercat de l'Abaceria.

Email: http://elplatdegracia.blogspot.com.es/
Web: https://www.facebook.com/events/853674061341088/?source=1
Llegir més...
Voluntariat com a responsable de relació amb escoles
Entitat o Associació: Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Descripció Anunci:

La Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya cerca persones disposades a visitar escoles amb l'objectiu d'establir relacions mútues entre l'alumnat de diferents edats i la gent gran per aprendre a viure junts. És la continuïtat del projecte de la Fatec "Avi/àvia aporta'ns el teu saber a l'escola". Aquesta activitat es desenvolupa tant a Barcelona com a qualsevol lloc del territori català.

Persona de contacte: Josep Carné
Telèfon: 932 150 233
Email: fatec@fatec.cat
Web: http://fatec.cat
Llegir més...
Voluntariat per al reforç en dibuix tècnic a joves del Raval.
Entitat o Associació: AEI Raval (Associació Educativa Integral del Raval)
Descripció Anunci:

La AEI Raval treball amb infants i joves en situació de vulnerabilitat social al barri del Raval. Per al projecte de Centre Social Acadèmic – Aula Oberta per a majors de 16 anys, cerquen una persona voluntària per pugui donar-los un cop de mà en el reforç de l'assignatura de dibuix tècnic.

Requisits: Coneixements suficients per a ensenyar dibuix tècnic a nivell d'ESO i batxillerat. Disposar de temps lliure en horari de tardes.

Telèfon: 934 426 534
Email: info@aeiraval.org
Web: http://www.aeiraval.org/
Llegir més...
Voluntariat per a l'Equip de Movilització Social
Entitat o Associació: Intermón Oxfam
Descripció Anunci:

Intermón Oxfam cerca persones dinàmiques i compromeses amb coneixements de xarxes socials, que vulguin formar part de l'equip d'Acció Ciutadana.

Requisits: Persona amb coneixements de Facebook, Twitter, blogs, Hootsuite... i amb motivació per la transformació social i la lluita contra les desigualtats. Compromís de col·laboració estable durant un any.

Tasques a realitzar: Impulsar propostes en les xarxes socials, i recollir-ne l'impacte. Col·laborar amb altres organitzacions i moviments socials que comparteixin les causes de les campanyes. Si hi estàs interessat, només cal que omplis aquest formulari.

 

Email: info@oxfamintermon.org
Llegir més...
Persones voluntàries per a fer tasques d'inserció laboral
Entitat o Associació: EICA (Espai d'Inclusió i Formació Casc Antic)
Descripció Anunci:

L'associació EICA cerca una persona voluntària per a realitzar tesques d'inserció i orientació laboral, realitzar diagnòstics de la situació ocupacional, disenyar estratègies d'inserció, conèixer els recursos formatius i laborals de l'entorn, etc. S'oferirà formació específica i suport tècnic.

Requisits: Persona oberta i amb interès en el món de la mediació intercultural. Educadors o treballadors socials. Dedicació mínima de 3 hores setmanals.

Telèfon: 932 684 943
Email: info@eicascantic.org
Web: www.eicablog.wordpress.com
Llegir més...
Voluntaris per millorar el projecte Baixem al carrer.
Entitat o Associació: Coordinadora d'Entitats del Poble Sec
Descripció Anunci:

La Coordinadora d'Entitats del Poble Sec oferim atenció a la gent gran del barri del poble-sec, que o bé per solitud o escassa mobilitat o altres motius no poden sortir al carrer i dur a terme activitats quotidianes del dia a dia.

Requisits: Persona amb sensibilitat per l'ajuda al col·lectiu de la gent gran.
Tasques a realitzar: Cerquem fins a 10 persones que puguin dedicar al projecte unes 3 hores setmanals, en funció de la disponibilitat de cada voluntari.

Persona de contacte: Eva Galofré
Telèfon: 934 432 172
Email: baixemalcarrer@gmail.com
Web: http://www.baixemalcarrer.wix.com/baixemalcarrer
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 4 5 6 7 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed