Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Persones voluntàries per a fer tasques d'inserció laboral
Entitat o Associació: EICA (Espai d'Inclusió i Formació Casc Antic)
Descripció Anunci:

L'associació EICA cerca una persona voluntària per a realitzar tesques d'inserció i orientació laboral, realitzar diagnòstics de la situació ocupacional, disenyar estratègies d'inserció, conèixer els recursos formatius i laborals de l'entorn, etc. S'oferirà formació específica i suport tècnic.

Requisits: Persona oberta i amb interès en el món de la mediació intercultural. Educadors o treballadors socials. Dedicació mínima de 3 hores setmanals.

Telèfon: 932 684 943
Email: info@eicascantic.org
Web: www.eicablog.wordpress.com
Llegir més...
Voluntaris per millorar el projecte Baixem al carrer.
Entitat o Associació: Coordinadora d'Entitats del Poble Sec
Descripció Anunci:

La Coordinadora d'Entitats del Poble Sec oferim atenció a la gent gran del barri del poble-sec, que o bé per solitud o escassa mobilitat o altres motius no poden sortir al carrer i dur a terme activitats quotidianes del dia a dia.

Requisits: Persona amb sensibilitat per l'ajuda al col·lectiu de la gent gran.
Tasques a realitzar: Cerquem fins a 10 persones que puguin dedicar al projecte unes 3 hores setmanals, en funció de la disponibilitat de cada voluntari.

Persona de contacte: Eva Galofré
Telèfon: 934 432 172
Email: baixemalcarrer@gmail.com
Web: http://www.baixemalcarrer.wix.com/baixemalcarrer
Llegir més...
Voluntaris per acompanyaments per a persones que han viscut als carrers
Entitat o Associació: Fundació Arrels
Descripció Anunci:

Acompanyaments a persones de la Llar Pere Barnés: Espai residencial integral de mitja/llarga estada per a persones que han viscut als carrers.

Requisits: Persona major de 25 anys, amb disponibilitat de un matí a la setmana.

Tasques a realitzar: El voluntariat consisteix a venir un cop a la setmana, per realitzar acompanyaments al metge o tràmits amb alguns residents. Disponibilitat d'alguna matí entre setmana.

Telèfon: 934 412 990
Email: info@arrelsfundacio.org
Web: http://www.arrelsfundacio.org/
Llegir més...
Voluntariat amb menuts a Vallcarca i al Poblenou
Entitat o Associació: Associació IN VIA
Descripció Anunci:

Ens agraden els infants i donem un cop de mà als que viuen en una situació de vulnerabilitat als barris de Vallcarca i, a partir d'aquest mes de gener, també amb infants del Poblenou, a través de l'associació IN VIA.

Són dues activitats adreçades a infants, es fan els dimecres i tenen un format similar. Per això hem organitzat una trobada amb tots els voluntaris/es que s'hi volen involucrar. La reunió del dia 7 ha de servir per generar sinèrgies entre les dues activitats i és clau per a la posada en marxa de l'activitat del Poblenou, perquè permetrà aprendre molt dels mesos d'experiència i de treball que amb èxit s'està fent amb els infants de Vallcarca.

Si ets d'algun d'aquests dos barris, Vallcarca o Poblenou, ara tens una oportuntiat excel·lent per fer aflorar la teva solidaritat de proximitat i treure el voluntari/ària que portes a dins.

Dia i hora: Dimecres 7 de gener, de 17 a 19h.
Lloc: Carrer Om, 12.

Email: comunicacio@barcelonactua.org
Web: http://www.barcelonactua.org/
Llegir més...
Voluntariat com a professional de comunicació i màrqueting
Entitat o Associació: Medicaments Solidaris
Descripció Anunci:

La ONG Medicaments Solidaris cerca una persona disposada a realitzar voluntariat tot dirigint i gestionant el màrqueting de l'associació.

Requisits: Cerquen una persona amb vocació solidària, que tingui experiència en comunicació o màrqueting i que domini l'anglès parlat i escrit.

Telèfon: 933 997 951
Email: medicaments@medicaments-solidaris.org
Web: http://www.medicaments-solidaris.org/
Llegir més...
Voluntariat en suport de gestió
Entitat o Associació: Fundació Gresol - Projecte home
Descripció Anunci:

Projecte Home treballa pel tractament i la prevenció de les drogodependències i altres conductes d'addicció. Actualment cerquen un voluntari que pugui donar suport a les tasques de gestió i que tingui coneixements avançats d'excel.

Requisits: Persona major de 21 anys, responsable, amb habilitats comunicatives i coneixements bàsics d'ofimàtica. Es demana confidencialitat i discreció amb la informació. Empàtic i amb facilitat de comunicació. Actitud oberta i d'escolta activa.

Tasques a realitzar: Ser voluntari/ària de Projecte Home és treballar desinteressadament, amb un equip, i a més, és un compromís que transforma i fa front als problemes derivats de les addiccions.

Telèfon: 932 989 875
Email: info@projectehome.org
Web: www.projectehome.org
Llegir més...
Voluntariat per a reforç escolar d'infants en situació de vulnerabilitat social
Entitat o Associació: Fundació Viarany (Centre Passatge)
Descripció Anunci:

Necessitem voluntàries i voluntaris per a realitzar reforç escolar per a nois i noies d'edat de primària, alguns d'ells amb dificultats d'aprenentatge, que participen en els diferents projectes del Centre Obert Eixample d'atenció a infants i adolescents en situació de vulnerabilitat o risc social. L'objectiu és poder tenir una persona voluntària per cada infant.

Requisits: Persones que puguin oferir un suport al reforç escolar per a primària, amb un mínim interès cap a la infància i/o l'educació. El menors d'edat també poden realitzar aquest voluntariat (a partir de 4t d'ESO i amb autorització paterna).

Tasques a realitzar: Dedicació mínima setmanal de 2h 30min, en horari de tardes.

Telèfon: 931 780 005
Email: acollida@centreoberteixample.org
Web: https://coeixample.wordpress.com/
Llegir més...
Psicòleg voluntari
Entitat o Associació: Aspaym Catalunya
Descripció Anunci:

Aspaym Catalunya és una associació de persones amb discapacitat física, principalment persones amb lesió medul·lar. Ara mateix tenim més de 400 socis, i un equip al capdavant de l'associació que està molt engrescat amb el projecte. Una sòcia ha tingut un accident i es troba en una situació emocional delicada, hem contactat amb diversos serveis i no poden cobrir aquesta demanda. És per això que estem cercant un psicòleg voluntari amb el que ella pugui fer teràpia.

Funcions: Fer teràpia a una persona que ha patit un accident recentment a l'Hospital sociosanitari de la Zona Franca. Hi ha una psicòloga que s'ha ofert voluntàriament a donar suport a qui faci la teràpia.

Requisits: Llicenciat/da en Psicologia, valorarem positivament si la persona té la formació en atenció en situacions d'emergència. Persona amb experiència demostrable fent teràpia.

Persona de contacte: Mercè Clavero Llovet
Telèfon: 933 140 065
Email: aspaymcat@aspaymcatalunya.org
Web: www.aspaymcatalunya.org
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 4 5 6 7 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed