Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Voluntariat pel Gran Dinar d'Aprofitament
Entitat o Associació: Plataforma Aprofitem els Aliments
Descripció Anunci:

La Plataforma Aprofitem els Aliments necessita 150 voluntaris per a la preparació, cocció i repartiment del Dinar. Fes-te voluntari en aquest acte contra el malbaratament d'aliments. Serà un àpat participatiu i gratuït fet amb aliments aprofitats. També hi haurà una fira d'experiències on podràs conèixer les diverses iniciatives que existeixen per aturar el malbaratament d'aliments. Inscriu-te al formulari on-line per participar com a voluntari.

El dinar tindrà lloc a la Plaça dels Àngels de Barcelona el dissabte 22 de novembre a partir de les 11h.

Email: paavoluntariat@gmail.com
Llegir més...
Voluntaris/es Projecte Europeu "Happy Walker"
Entitat o Associació: Linkcare Health services
Descripció Anunci:

Cerquen voluntaris participar en el procés de millora del projecte Europeu “Happy Walker”, una aplicació mòbil que permet a la gent gran amb deteriorament cognitiu inicial mantenir-se activa. L’aplicació els suggereix activitats de la seva preferència per participar amb les seves amistats, ajuda a no perdre’s per la ciutat i seleccionar les millors rutes i mitjans de transport.

Tasques a realitzar: Necessitem parelles de voluntaris (una persona amb grau inicial de deteriorament cognitiu + el respectiu familiar o cuidador) que vulguin provar i beneficiar-se de l’aplicació per tal de poder-la millorar i adaptar a les seves necessitats.

 

 

 

Persona de contacte: Mònica Padró i José Manuel Sánchez
Telèfon: 933 968 822
Email: moniqpb@gmail.com
Web: http://www.linkcare.es/es/projects/happy-walker.html
Llegir més...
Voluntàris pel Projecte d'apoderament Fort Pienc
Entitat o Associació: Associació ACCEM
Descripció Anunci:

L'Associació ACCEM cerca persones voluntàries per dur a terme les següents accions en el marc de dos projectes de l'entitat:

  • Projecte d'apoderament Fort Pienc: dinamització d'un grup d'alfabetització digital.
  • Projecte àrea lingüística: reforç llengua castellana i alfabetització/iniciació llengua catalana.

Funcions: La persona voluntària, podrà desenvolupar diferents tasques segons el seu interès i capacitats.

Necessiten perfils que puguin dur a terme funcions de dinamització d'un grup d'alfabetització digital, donant suport a les persones usuàries, aportant alternatives a l'aprenentatge i establint objectius d'aprenentatge (Dilluns al matí, de 2 a 4 hores), o bé en l'àrea lingüística oferint reforç en llengua castellana i iniciació a la llengua catalana (Dilluns o dimecres matí).

Persona de contacte: Jordi Fernández Soteras
Telèfon: 915 327 478
Email: barcelona.social@accem.es
Web: http://www.accem.es/es
Llegir més...
Voluntaris pel projecte "Baixem al carrer"
Entitat o Associació: Coordinadora d'Entitats del Poble Sec
Descripció Anunci:

El projecte baixem al carrer és un projecte que forma part del Pla Comunitari del Poble Sec i per tant de la comissió de gent gran del mateix pla. Treballa amb els veïns i veïnes del barri del Poble-Sec, procurant donar una atenció directa a les persones grans del barri que tenen certes dificultats per sortir al carrer.

Des del projecte organitzem cada divendres una sortida a diferents museus, parcs, teatres, etc, per facilitar el contacte de les persones grans amb l'espai públic i procurant establir noves xarxes socials, ja sigui amb el mateix voluntariat o amb altres usuaris/es que visquin situacions semblants.

Requisits: Es cerquen voluntàries/is de qualsevol edat que tinguin un nivell de sensibilització alt amb les problemàtiques actuals de la gent gran. No es necessita experiència prèvia amb voluntariat ni amb gent gran, nosaltres podrem impartir petits cursets per a la formació de voluntaris.

Tasques a realitzar: El còmput total d'hores que es dediquen a la setmana és de 3 o 4h. Si estàs motivat/da i vols assistir a moltes d'aquestes trobades també tenim llibertat de donar-te el màxim de participació.

Telèfon: 934 432 172
Email: baixemalcarrer@gmail.com
Web: http://baixemalcarrer.wix.com/baixemalcarrer
Llegir més...
Voluntaris per la 6a edició del Gran Recapte
Entitat o Associació: Fundació Banc dels Aliments
Descripció Anunci:

La Fundació Banc dels Aliments necessita grups de 10-15 voluntaris a cada punt de recollida (a més de 2000 punts a mercats i supermercats de Catalunya) amb un coordinador que en serà l'encarregat del punt mentre duri la recollida els dies 28 i 29 de novembre.

Email: http://www.social.cat/noticia/4686/es-busquen-20.000-voluntaris-per-la-6a-edicio-del-gran-recapte
Llegir més...
Voluntaris/es per un projecte de pobresa energètica
Entitat o Associació: Associació Carmel Amunt
Descripció Anunci:

Carmel Amunt cerca voluntaris/es per participar en un projecte per combatre la pobresa energètica al Districte d'Horta-Guinardó. El projecte s' iniciarà el mes de novembre i durarà fins el juliol de 2015.

Requisits: Persones que es comprometin amb el projecte, amb capacitat d'aprenentatge, optimisme, organització i planificació, comunicació interpersonal, treball en equip, diplomàcia i "saber estar". Es valoraran molt positivament perfils professionals com el de lampista, electricista, enginyeries, etc., estiguin o no en actiu, jubilats i/o estudiants.

Telèfon: 934 290 759
Email: carmelamunt@carmelamunt.org
Llegir més...
Voluntaris pels Jocs Special Olympics Catalunya
Entitat o Associació: Jocs Special Olympics Catalunya
Descripció Anunci:

Les ciutats de Barcelona i Calella de Mar seran la seu entre el 30 d'octubre i el 2 de novembre dels Jocs Special Olympics Catalunya. En aquesta edició hi participaran 1.600 esportistes amb discapacitat intel·lectual. Els Jocs Special Olympics acolliran 12 disciplines, distribuïdes entre Calella i Barcelona.

Tasques a realitzar: El comitè organitzador necessita la participació de prop de 500 voluntaris que hi donin suport en diverses àrees, com acompanyament d'esportistes, logística, recepció, informació, seguretat, protocol, comunicació, etc. La inscripció com a voluntari es pot fer a través d'internet al web de l'Ajuntament de Calella o via email.

Email: aj035.esports@calella.cat
Web: http://www.specialolympics.cat/
Llegir més...
Voluntari/a per a projecte d'armari solidari ( intercanvi de roba)
Entitat o Associació: Associació sociocultural La Cosa Nostra
Descripció Anunci:

Des del Casal de Barri La Cosa Nostra situat al barri de Nou Barris (Can Peguera) es desenvolupa un projecte conjuntament amb el Centre de Dia doctor Pi i Molist (salut mental) amb l'objectiu de recollir i tractar la roba de segona mà per tal de que cada últim dijous de mes s'organitzi un "mercadillo" solidari on els veïns i veïnes de Can Peguera poden portar i agafar roba de segona mà.

A part de ser un recurs per a les pròpies veïnes també vol esdevenir un projecte d'integració entre els diferents col·lectius del barri. L'horari seria els dijous de 17h a 19.30h.

Telèfon: 934 201 843
Email: lcn_canpeguera@hotmail.com
Web: cosanostra9b.wordpress.com/
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 4 5 6 7 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed