Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Voluntaris per millorar la comunicació dels projectes
Entitat o Associació: Aspaym Catalunya
Descripció Anunci:

Es busquen voluntaris per fer el pla de comunicació de l'associació, amb el suport de treballadors i membres de junta (protocol de comunicació, llenguatge i imatge).

Requisits: Es valora tenir formació i/o experiència en comunicació, comunity manager, webs, butlletins, disseny i marketing. També es valorarà l' interès per participar en una entitat del tercer sector.

Tasques a realitzar: butlletí, web, Twiter, facebook. Tasques puntuals: base de dades d'empreses, base de dades de mitjans de comunicació, models de notes de premsa, web nova, disseny butlleta socis, i disseny tríptics de les diferents activitats i serveis.

Persona de contacte: Mercè Clavero LLovet
Telèfon: 933 140 065
Email: aspaymcat@aspaymcatalunya.org
Web: www.aspaymcatalunya.org
Llegir més...
Voluntaris pel projecte Acompanya un infant
Entitat o Associació: AFEV Barcelona
Descripció Anunci:

A través del projecte 'Acompanya un infant' AFEV ajuda i acompanya infants i joves en situació d'exclusió i dificultats socials perquè arribin més lluny en les seves il·lusions i aspiracions.

'Acompanya un infant' és molt més que una tasca de reforç escolar o un acompanyament de lleure. Estudiants universitaris (mentors) acompanyen individualment a un infant o jove una tarda a la setmana durant tot el curs escolar al domicili de l'infant o en un centre públic. Gràcies a l'entusiasme del voluntariat i al suport i assessorament que reben, amb l'acompanyament es crea un vincle i una relació personal i recíproca on tots hi guanyen. L'infant perquè li permet treballar i augmentar l'autoestima, les habilitats socials o les ganes d'anar a l'escola. I el voluntariat, perquè l'experiència és un aprenentatge personal, social i també en habilitats professionals.

Telèfon: 936 241 719
Email: voluntariat@afev.org
Llegir més...
Voluntàries per a 4 programes de YMCA
Entitat o Associació: Associació YMCA Barcelona
Descripció Anunci:

Es busquen persones voluntàries motivades i amb predisposició per a participar en 4 programes de YMCA:

  • Reforç Escolar: programa destinat al suport i acompanyament a les tasques escolars als infants i joves en situació de vulnerabilitat.
  • Esplai: programa d'oci amb infants i joves en situació de vulnerabilitat.
  • Acollida lingüística (Castellà i Català i orientació ciutadana).: Programa destinat a l'aprenentatge de la llengua castellana i catalana, en diferents grups amb persones adultes, així com a l'orientació ciutadana.
  • Inserció Laboral: Programa de suport i acompanyament per a persones en situació d'atur.

Requisits: Es valoraran coneixements específics, però no son imprescindibles per a la col·laboració. La participació de les persones voluntàries és d'un dia, les hores que duri el programa.

Telèfon: 932 853 475
Email: barcelona@ymca.es
Llegir més...
Voluntariat per al X Fòrum contra les violències de gènere
Entitat o Associació: Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere
Descripció Anunci:

Ja falten pocs dies perquè comenci el X Fòrum contra les violències de gènere, que se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de novembre a l'Espai Francesca Bonnemaison. Per tal de finalitzar amb les tasques organitzatives us demanem si teniu disponibilitat per donar-nos un cop de mà en algunes tasques concretes:

Divendres 7 de novembre, de 10 a 14h a la seu de la Plataforma (Rambla de Santa Mònica, 10, 1a planta)

  • Muntatge de l'exposició de les obres del concurs.
  • Muntatge de les carpetes que oferirem a les persones participants al Fòrum.
  • Muntatge acreditacions pels nois i noies que participaran als tallers de divendres 14.

Dimarts 11 de novembre, de 10 a 14h i de 16 a 19h a la seu de la Plataforma:

  • Muntatge de les carpetes que oferirem a les persones participants al Fòrum.
  • Muntatge acreditacions pels nois i noies que participaran als tallers de divendres 14.
  • Preparatius del material que haurem de traslladar a l'Espai Francesca Bonnemaison.
Persona de contacte: Carlota Gelonch
Telèfon: 627 398 316
Email: voluntariat@violenciadegenere.org
Llegir més...
Voluntariat per l'acompanyament de persones grans
Entitat o Associació: Amics de la Gent Gran
Descripció Anunci:

Els voluntaris i voluntàries d'Amics de la Gent Gran proporcionen companyia a les persones grans, acompanyant-les emocionalment des del respecte i l'afecte, com ho faria un/a amic/ga. Acompanyem persones majors de 65 anys que pateixen soledat no volguda, i viuen als seus domicilis o en centres residencials.

Requisits: Compromís mínim d'un any. Amb habilitats comunicatives i estabilitat emocional. Col·laboradora i constant.

Tasques a realitzar: Fer companyia a la persona gran: conversar, sortir a passejar, jocs de taula... No fem la compra ni la neteja o els encàrrecs. Dedicant-hi unes 2 hores a la setmana en horari de matí o tarda, entre setmana o el cap de setmana.

Mira les properes sessions informatives aquí: http://www.amicsdelagentgran.org/index.php/ca/voluntariat/sessions-informatives

Persona de contacte: Aina Gutiérrez
Telèfon: 932 076 773
Email: info@amicsdelagentgran.org
Web: www.amicsdelagentgran.org
Llegir més...
Voluntariat pel Gran Dinar d'Aprofitament
Entitat o Associació: Plataforma Aprofitem els Aliments
Descripció Anunci:

La Plataforma Aprofitem els Aliments necessita 150 voluntaris per a la preparació, cocció i repartiment del Dinar. Fes-te voluntari en aquest acte contra el malbaratament d'aliments. Serà un àpat participatiu i gratuït fet amb aliments aprofitats. També hi haurà una fira d'experiències on podràs conèixer les diverses iniciatives que existeixen per aturar el malbaratament d'aliments. Inscriu-te al formulari on-line per participar com a voluntari.

El dinar tindrà lloc a la Plaça dels Àngels de Barcelona el dissabte 22 de novembre a partir de les 11h.

Email: paavoluntariat@gmail.com
Llegir més...
Voluntaris/es Projecte Europeu "Happy Walker"
Entitat o Associació: Linkcare Health services
Descripció Anunci:

Cerquen voluntaris participar en el procés de millora del projecte Europeu “Happy Walker”, una aplicació mòbil que permet a la gent gran amb deteriorament cognitiu inicial mantenir-se activa. L’aplicació els suggereix activitats de la seva preferència per participar amb les seves amistats, ajuda a no perdre’s per la ciutat i seleccionar les millors rutes i mitjans de transport.

Tasques a realitzar: Necessitem parelles de voluntaris (una persona amb grau inicial de deteriorament cognitiu + el respectiu familiar o cuidador) que vulguin provar i beneficiar-se de l’aplicació per tal de poder-la millorar i adaptar a les seves necessitats.

 

 

 

Persona de contacte: Mònica Padró i José Manuel Sánchez
Telèfon: 933 968 822
Email: moniqpb@gmail.com
Web: http://www.linkcare.es/es/projects/happy-walker.html
Llegir més...
Voluntaris pel projecte "Baixem al carrer"
Entitat o Associació: Coordinadora d'Entitats del Poble Sec
Descripció Anunci:

El projecte baixem al carrer és un projecte que forma part del Pla Comunitari del Poble Sec i per tant de la comissió de gent gran del mateix pla. Treballa amb els veïns i veïnes del barri del Poble-Sec, procurant donar una atenció directa a les persones grans del barri que tenen certes dificultats per sortir al carrer.

Des del projecte organitzem cada divendres una sortida a diferents museus, parcs, teatres, etc, per facilitar el contacte de les persones grans amb l'espai públic i procurant establir noves xarxes socials, ja sigui amb el mateix voluntariat o amb altres usuaris/es que visquin situacions semblants.

Requisits: Es cerquen voluntàries/is de qualsevol edat que tinguin un nivell de sensibilització alt amb les problemàtiques actuals de la gent gran. No es necessita experiència prèvia amb voluntariat ni amb gent gran, nosaltres podrem impartir petits cursets per a la formació de voluntaris.

Tasques a realitzar: El còmput total d'hores que es dediquen a la setmana és de 3 o 4h. Si estàs motivat/da i vols assistir a moltes d'aquestes trobades també tenim llibertat de donar-te el màxim de participació.

Telèfon: 934 432 172
Email: baixemalcarrer@gmail.com
Web: http://baixemalcarrer.wix.com/baixemalcarrer
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 4 5 6 7 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed