Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Voluntariat en suport de gestió
Entitat o Associació: Fundació Gresol - Projecte home
Descripció Anunci:

Projecte Home treballa pel tractament i la prevenció de les drogodependències i altres conductes d'addicció. Actualment cerquen un voluntari que pugui donar suport a les tasques de gestió i que tingui coneixements avançats d'excel.

Requisits: Persona major de 21 anys, responsable, amb habilitats comunicatives i coneixements bàsics d'ofimàtica. Es demana confidencialitat i discreció amb la informació. Empàtic i amb facilitat de comunicació. Actitud oberta i d'escolta activa.

Tasques a realitzar: Ser voluntari/ària de Projecte Home és treballar desinteressadament, amb un equip, i a més, és un compromís que transforma i fa front als problemes derivats de les addiccions.

Telèfon: 932 989 875
Email: info@projectehome.org
Web: www.projectehome.org
Llegir més...
Voluntariat per a reforç escolar d'infants en situació de vulnerabilitat social
Entitat o Associació: Fundació Viarany (Centre Passatge)
Descripció Anunci:

Necessitem voluntàries i voluntaris per a realitzar reforç escolar per a nois i noies d'edat de primària, alguns d'ells amb dificultats d'aprenentatge, que participen en els diferents projectes del Centre Obert Eixample d'atenció a infants i adolescents en situació de vulnerabilitat o risc social. L'objectiu és poder tenir una persona voluntària per cada infant.

Requisits: Persones que puguin oferir un suport al reforç escolar per a primària, amb un mínim interès cap a la infància i/o l'educació. El menors d'edat també poden realitzar aquest voluntariat (a partir de 4t d'ESO i amb autorització paterna).

Tasques a realitzar: Dedicació mínima setmanal de 2h 30min, en horari de tardes.

Telèfon: 931 780 005
Email: acollida@centreoberteixample.org
Web: https://coeixample.wordpress.com/
Llegir més...
Psicòleg voluntari
Entitat o Associació: Aspaym Catalunya
Descripció Anunci:

Aspaym Catalunya és una associació de persones amb discapacitat física, principalment persones amb lesió medul·lar. Ara mateix tenim més de 400 socis, i un equip al capdavant de l'associació que està molt engrescat amb el projecte. Una sòcia ha tingut un accident i es troba en una situació emocional delicada, hem contactat amb diversos serveis i no poden cobrir aquesta demanda. És per això que estem cercant un psicòleg voluntari amb el que ella pugui fer teràpia.

Funcions: Fer teràpia a una persona que ha patit un accident recentment a l'Hospital sociosanitari de la Zona Franca. Hi ha una psicòloga que s'ha ofert voluntàriament a donar suport a qui faci la teràpia.

Requisits: Llicenciat/da en Psicologia, valorarem positivament si la persona té la formació en atenció en situacions d'emergència. Persona amb experiència demostrable fent teràpia.

Persona de contacte: Mercè Clavero Llovet
Telèfon: 933 140 065
Email: aspaymcat@aspaymcatalunya.org
Web: www.aspaymcatalunya.org
Llegir més...
10 voluntaris/es per un projecte amb joves immigrants
Entitat o Associació: Espai d'Inclusió i Formació Casc Antic (EICA)
Descripció Anunci:

L'Espai d'Inclusió i Formació del Casc Antic (EICA) és una associació que pretén facilitar l'accés a la formació lingüística en les llengües castellana i catalana i afavorir la inclusió sociolaboral de les persones de diferents procedències. El projecte pel qual es busquen col·laboradors/as va dirigit a joves immigrants d'entre 16 i 20 anys i contempla la formació per a la immersió lingüística, el reforç sociolaboral i activitats d'oci, participació i convivència.

Requisits: Persones amb sensibilitat cap al món social i la joventut, amb dots comunicatives i ganes d'aprendre i compartir coneixements. Es valorarà la formació i/o experiència en els àmbits pedagògic i social. L'horari que s'ofereix per fer el voluntariat en aquest projecte és de matins de 11 a 14h. (dedicant-hi un mínim de 1,5 hores setmanals).

Telèfon: 932 684 943
Email: info@eicascantic.org
Web: www.eicablog.wordpress.com
Llegir més...
Diversos voluntariats
Entitat o Associació: Associació Zooland
Descripció Anunci:

L'associació Zooland es dedica a la rehabilitació de gossos per tal de poder trobar-los una família, per això necessiten diverses persones voluntàries per a col·laborar en diferents tasques:

  • Fotografiar els animals en adopció en les diferents cases d'acollida.
  • Dur a terme gestions administratives, legals i fiscals, i també la tramitació de subvencions.
  • Fer-se càrrec del seguiment dels animals que ja hem donat en adopció i per fer les entrevistes prèvies a les famílies interessades en adoptar. Un o dos dies per setmana.
  • Realitzar el mantenir de l'espai dels gossos que tenim a Olesa de Montserrat. Manteniment de 2000m2 amb arbres diversos. L'horari seria l'establert per la mateixa persona voluntària.
Persona de contacte: Susana Blanqué i Rubén Muntane
Telèfon: 686 147 657 / 616 915 339
Email: susana@zooland.es / ruben@zooland.es
Web: http://asociacionzooland.org/
Llegir més...
Voluntaris per millorar la comunicació dels projectes
Entitat o Associació: Aspaym Catalunya
Descripció Anunci:

Es busquen voluntaris per fer el pla de comunicació de l'associació, amb el suport de treballadors i membres de junta (protocol de comunicació, llenguatge i imatge).

Requisits: Es valora tenir formació i/o experiència en comunicació, comunity manager, webs, butlletins, disseny i marketing. També es valorarà l' interès per participar en una entitat del tercer sector.

Tasques a realitzar: butlletí, web, Twiter, facebook. Tasques puntuals: base de dades d'empreses, base de dades de mitjans de comunicació, models de notes de premsa, web nova, disseny butlleta socis, i disseny tríptics de les diferents activitats i serveis.

Persona de contacte: Mercè Clavero LLovet
Telèfon: 933 140 065
Email: aspaymcat@aspaymcatalunya.org
Web: www.aspaymcatalunya.org
Llegir més...
Voluntaris pel projecte Acompanya un infant
Entitat o Associació: AFEV Barcelona
Descripció Anunci:

A través del projecte 'Acompanya un infant' AFEV ajuda i acompanya infants i joves en situació d'exclusió i dificultats socials perquè arribin més lluny en les seves il·lusions i aspiracions.

'Acompanya un infant' és molt més que una tasca de reforç escolar o un acompanyament de lleure. Estudiants universitaris (mentors) acompanyen individualment a un infant o jove una tarda a la setmana durant tot el curs escolar al domicili de l'infant o en un centre públic. Gràcies a l'entusiasme del voluntariat i al suport i assessorament que reben, amb l'acompanyament es crea un vincle i una relació personal i recíproca on tots hi guanyen. L'infant perquè li permet treballar i augmentar l'autoestima, les habilitats socials o les ganes d'anar a l'escola. I el voluntariat, perquè l'experiència és un aprenentatge personal, social i també en habilitats professionals.

Telèfon: 936 241 719
Email: voluntariat@afev.org
Llegir més...
Voluntàries per a 4 programes de YMCA
Entitat o Associació: Associació YMCA Barcelona
Descripció Anunci:

Es busquen persones voluntàries motivades i amb predisposició per a participar en 4 programes de YMCA:

  • Reforç Escolar: programa destinat al suport i acompanyament a les tasques escolars als infants i joves en situació de vulnerabilitat.
  • Esplai: programa d'oci amb infants i joves en situació de vulnerabilitat.
  • Acollida lingüística (Castellà i Català i orientació ciutadana).: Programa destinat a l'aprenentatge de la llengua castellana i catalana, en diferents grups amb persones adultes, així com a l'orientació ciutadana.
  • Inserció Laboral: Programa de suport i acompanyament per a persones en situació d'atur.

Requisits: Es valoraran coneixements específics, però no son imprescindibles per a la col·laboració. La participació de les persones voluntàries és d'un dia, les hores que duri el programa.

Telèfon: 932 853 475
Email: barcelona@ymca.es
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 4 5 6 7 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed