Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Tutors de Joc CEEB
Entitat o Associació: Consell de l'Esport Escolar de Barcelona
Descripció Anunci:

Des del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona han engegat una campanya de cerca de joves, a partir de 18 anys, que estiguin interessats en col·laborar a l'hora de regular i arbitrar els partits setmanals de la lliga del CEEB que es realitza d'octubre a juny.

Telèfon: 932 193 216
Email: tutorsdejoc@elconsell.cat
Web: www.elconsell.cat
Llegir més...
Voluntaris/es monitores esportives pel programa Esportmania
Entitat o Associació: JIS – Joves per la Igualtat i la Solidaritat
Descripció Anunci:

Funcions: Busquem monitors/ores esportives voluntàries pel programa Esportmania de prevenció del consum de substàncies a través de l'esport.

Requisits: Persona major de 18 anys que estigui motivat pel treball amb joves i que sàpiga desenvolupar activitats esportives. Es valorarà experiència en l'àmbit de l'esport i capacitat per idear activitats i dinamitzar-les.

Tasques a realitzar: Es duen a terme activitats esportives on es treballa la promoció d'hàbits saludables i es facilita informació per a la prevenció del consum de substàncies, amb joves de 14 a 18 anys en risc d'exclusió social de diferents barris de L'Hospitalet de Llobregat. La majoria d'activitats es realitzaran els dimarts i dijous a la tarda en diferents espais de la ciutat de febrer a setembre.

La funció de la persona voluntària serà de suport a l'equip tècnic dins de les sessions, ajudant a dinamitzar els grups de joves. La col·laboració mínima és d'una tarda a la setmana de 2 a 4h.

Telèfon: 934 219 310
Email: info@joves.org
Web: www.joves.org
Llegir més...
Voluntaris/es per activitats esportives amb infants i adolescents
Entitat o Associació: Casal dels Infants per l'Acció Social als Barris
Descripció Anunci:

Cerquem voluntaris/es per donar suport en la dinamització d'activitats esportives i a l'aire lliure d'infants o adolescents en situació de vulnerabilitat social: sortides, futbol, basquet, natació, etc. per treballar de manera transversal valors i competències. L'activitat es porta a terme a les tardes (mínim una tarda a la setmana) al barri del Raval o a Santa Coloma de Gramenet.

Persona de contacte: Elena Hereu
Telèfon: 933 170 013
Email: voluntariat@casaldelsinfants.org
Llegir més...
Voluntariat per a projecte d'integració a través de l'esport
Entitat o Associació: Fundació Bayt al-Thaqafa
Descripció Anunci:

El projecte de futbol de la Fundació, s'emmarca dins del programa de suport als joves immigrats sense referents al territori, amb una situació social molt vulnerable i en risc d'exclusió. A través de l'esport donem una opció de lleure on relacionar-se en un espai d'igualtat i on evadir-se saludablement de tot allò que els preocupa. Dedicació de 3 hores setmanals i els caps de setmana que hi ha partit, 2 hores més. Dimarts i dijous (de 18.30 a 20h) dissabtes de lliga (de 10 a 12h).

Requisits: Persona voluntària amb experiència i coneixements de futbol. Persona amb perfil d'educadora social. Tasques a realitzar: Integració social a través de l'esport.

Persona de contacte: Mireia Romero
Telèfon: 933 198 869
Email: educacio@bayt-al-thaqafa.org
Web: http://www.bayt-al-thaqafa.org
Llegir més...
Voluntariat en escoltisme, sensibilització social
Entitat o Associació: AEiG La Salle Barceloneta
Descripció Anunci:

Tens ganes de formar part d'un nou projecte i conèixer gent jove? T'agraden els nens? T'agrada la natura? Vine al cau! Busquem monitors voluntaris per portar nens d'entre 6 i 18 anys. Ens trobem tots els dissabtes de 16.30 a 19h, anem d'excursió de tant en tant i a l'estiu marxem de campaments! Si t'engresca la idea, vine a conèixer-nos!

Requisits: Persona de més de 18 anys, amb capacitat per educar en el lleure i a la vegada amb ganes de passar-s'ho be, amb ganes d'implicar-se a un projecte col·lectiu i amb habilitats per treballar en equip.

Tasques a realitzar: Dedicació de 3 hores els dissabtes (de 16 a 19.30h), i les hores de reunions que es pactaran amb la resta del grup.

Persona de contacte: Joaquim Faio
Telèfon: 607 312 012
Email: aeig.lasalle.barceloneta@gmail.com
Web: http://www.escoltesiguies.cat/
Llegir més...
L'Agrupament del Poble Sec busca nens i nenes
Entitat o Associació: Agrupament Escolta Baden Powell
Descripció Anunci:

Si tens entre 6 i 17 anys i t'agrada la natura, el treball en equip i conèixer gent, anima't i treu el cap a l'agrupament Escolta Baden Powell de Barcelona. Vine a participar a les activitats de l'agrupament dels dissabtes a la tarda, les sortides de cap de setmana, les gimcanes, els tallers, etc.

Email: badenpowell@escoltesiguies.cat
Web: http://guia.bcn.cat/agrupament-escolta-baden-powell_92086036063.html
Llegir més...
Voluntaris per al projecte "Amics i Circ"
Entitat o Associació: Afev Barcelona
Descripció Anunci:

L'Associació Afev realitza un projecte d'acompanyament educatiu individual al barri de Baró de Viver, on un estudiant universitari acompanya educativament a un infant/jove, un dia a la setmana durant el curs escolar. No és un reforç escolar, l'objectiu no és millorar les notes, però sí motivar-los a aprendre, donar-los confiança i recolzar-los al màxim, en aquest cas, mitjançant un taller de circ que començarà a mitjans de desembre.
Requisits: Ser estudiant universitari o jove d'entre 18 i 29 anys.

Tasques a realitzar: Realitzar l'acompanyament dels infants que participen al taller de circ (es farà de forma rotatòria i cada setmana dos voluntaris acompanyaran al grup de 10 nens/es al taller de circ).

L'acompanyament consisteix en:
- Dilluns de 17.45h a 19.15h: Taller de Circ a l'Ateneu Popular 9barris.
- Dijous de 17.15h a 19h.15h: Acompanyament educatiu individual al barri Baró de Viver.

Telèfon: 936 241 719
Email: voluntariat@afev.org
Web: http://afevbarcelona.wix.com/afevbarcelona
Llegir més...
Curs de monitor/a i director/a de lleure
Entitat o Associació: Why en col·laboració amb Traç formació.
Descripció Anunci:

Curs de monitors de lleure amb un format intensiu. Són 9 dies consecutius en una casa de colònies, compartint cada moment i amb activitats lligades a un eix d'animació, per aprendre vivint en primera persona. Preu del curs de monitor: 385€. Preu del curs de director: 395€. Títols expedits pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Dates i horari del curs: del 23 al 31 d'agost.
Lloc: Casa de Colònies Rectoria de la Vespella (Gurb, Osona)

Telèfon: 629 375 761
Email: info@why.cat
Web: www.why.cat
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed