Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Voluntaris/es monitores esportives pel programa Esportmania
Entitat o Associació: JIS – Joves per la Igualtat i la Solidaritat
Descripció Anunci:

Funcions: Busquem monitors/ores esportives voluntàries pel programa Esportmania de prevenció del consum de substàncies a través de l'esport.

Requisits: Persona major de 18 anys que estigui motivat pel treball amb joves i que sàpiga desenvolupar activitats esportives. Es valorarà experiència en l'àmbit de l'esport i capacitat per idear activitats i dinamitzar-les.

Tasques a realitzar: Es duen a terme activitats esportives on es treballa la promoció d'hàbits saludables i es facilita informació per a la prevenció del consum de substàncies, amb joves de 14 a 18 anys en risc d'exclusió social de diferents barris de L'Hospitalet de Llobregat. La majoria d'activitats es realitzaran els dimarts i dijous a la tarda en diferents espais de la ciutat de febrer a setembre.

La funció de la persona voluntària serà de suport a l'equip tècnic dins de les sessions, ajudant a dinamitzar els grups de joves. La col·laboració mínima és d'una tarda a la setmana de 2 a 4h.

Telèfon: 934 219 310
Email: info@joves.org
Web: www.joves.org
Llegir més...
Voluntaris/es per activitats esportives amb infants i adolescents
Entitat o Associació: Casal dels Infants per l'Acció Social als Barris
Descripció Anunci:

Cerquem voluntaris/es per donar suport en la dinamització d'activitats esportives i a l'aire lliure d'infants o adolescents en situació de vulnerabilitat social: sortides, futbol, basquet, natació, etc. per treballar de manera transversal valors i competències. L'activitat es porta a terme a les tardes (mínim una tarda a la setmana) al barri del Raval o a Santa Coloma de Gramenet.

Persona de contacte: Elena Hereu
Telèfon: 933 170 013
Email: voluntariat@casaldelsinfants.org
Llegir més...
Voluntariat per a projecte d'integració a través de l'esport
Entitat o Associació: Fundació Bayt al-Thaqafa
Descripció Anunci:

El projecte de futbol de la Fundació, s'emmarca dins del programa de suport als joves immigrats sense referents al territori, amb una situació social molt vulnerable i en risc d'exclusió. A través de l'esport donem una opció de lleure on relacionar-se en un espai d'igualtat i on evadir-se saludablement de tot allò que els preocupa. Dedicació de 3 hores setmanals i els caps de setmana que hi ha partit, 2 hores més. Dimarts i dijous (de 18.30 a 20h) dissabtes de lliga (de 10 a 12h).

Requisits: Persona voluntària amb experiència i coneixements de futbol. Persona amb perfil d'educadora social. Tasques a realitzar: Integració social a través de l'esport.

Persona de contacte: Mireia Romero
Telèfon: 933 198 869
Email: educacio@bayt-al-thaqafa.org
Web: http://www.bayt-al-thaqafa.org
Llegir més...
Voluntariat en escoltisme, sensibilització social
Entitat o Associació: AEiG La Salle Barceloneta
Descripció Anunci:

Tens ganes de formar part d'un nou projecte i conèixer gent jove? T'agraden els nens? T'agrada la natura? Vine al cau! Busquem monitors voluntaris per portar nens d'entre 6 i 18 anys. Ens trobem tots els dissabtes de 16.30 a 19h, anem d'excursió de tant en tant i a l'estiu marxem de campaments! Si t'engresca la idea, vine a conèixer-nos!

Requisits: Persona de més de 18 anys, amb capacitat per educar en el lleure i a la vegada amb ganes de passar-s'ho be, amb ganes d'implicar-se a un projecte col·lectiu i amb habilitats per treballar en equip.

Tasques a realitzar: Dedicació de 3 hores els dissabtes (de 16 a 19.30h), i les hores de reunions que es pactaran amb la resta del grup.

Persona de contacte: Joaquim Faio
Telèfon: 607 312 012
Email: aeig.lasalle.barceloneta@gmail.com
Web: http://www.escoltesiguies.cat/
Llegir més...
L'Agrupament del Poble Sec busca nens i nenes
Entitat o Associació: Agrupament Escolta Baden Powell
Descripció Anunci:

Si tens entre 6 i 17 anys i t'agrada la natura, el treball en equip i conèixer gent, anima't i treu el cap a l'agrupament Escolta Baden Powell de Barcelona. Vine a participar a les activitats de l'agrupament dels dissabtes a la tarda, les sortides de cap de setmana, les gimcanes, els tallers, etc.

Email: badenpowell@escoltesiguies.cat
Web: http://guia.bcn.cat/agrupament-escolta-baden-powell_92086036063.html
Llegir més...
Voluntaris per al projecte "Amics i Circ"
Entitat o Associació: Afev Barcelona
Descripció Anunci:

L'Associació Afev realitza un projecte d'acompanyament educatiu individual al barri de Baró de Viver, on un estudiant universitari acompanya educativament a un infant/jove, un dia a la setmana durant el curs escolar. No és un reforç escolar, l'objectiu no és millorar les notes, però sí motivar-los a aprendre, donar-los confiança i recolzar-los al màxim, en aquest cas, mitjançant un taller de circ que començarà a mitjans de desembre.
Requisits: Ser estudiant universitari o jove d'entre 18 i 29 anys.

Tasques a realitzar: Realitzar l'acompanyament dels infants que participen al taller de circ (es farà de forma rotatòria i cada setmana dos voluntaris acompanyaran al grup de 10 nens/es al taller de circ).

L'acompanyament consisteix en:
- Dilluns de 17.45h a 19.15h: Taller de Circ a l'Ateneu Popular 9barris.
- Dijous de 17.15h a 19h.15h: Acompanyament educatiu individual al barri Baró de Viver.

Telèfon: 936 241 719
Email: voluntariat@afev.org
Web: http://afevbarcelona.wix.com/afevbarcelona
Llegir més...
Curs de monitor/a i director/a de lleure
Entitat o Associació: Why en col·laboració amb Traç formació.
Descripció Anunci:

Curs de monitors de lleure amb un format intensiu. Són 9 dies consecutius en una casa de colònies, compartint cada moment i amb activitats lligades a un eix d'animació, per aprendre vivint en primera persona. Preu del curs de monitor: 385€. Preu del curs de director: 395€. Títols expedits pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Dates i horari del curs: del 23 al 31 d'agost.
Lloc: Casa de Colònies Rectoria de la Vespella (Gurb, Osona)

Telèfon: 629 375 761
Email: info@why.cat
Web: www.why.cat
Llegir més...
Voluntariat casal d'estiu
Entitat o Associació: Associació Sociocultural La Cosa Nostra
Descripció Anunci:

El Casal de barri la Cosa Nostra, situat a Can Peguera (Nou Barris), cerca persones voluntàries pel Casalet d'Estiu 2013, dirigit a infants de 5 a 12 anys. Per tal de poder desenvolupar adequadament el projecte i poder fer un seguiment dels infants és important que la persona pugui estar el màxim de temps possible col•laborant amb el projecte, mínim dues setmanes del mes de juliol. L'horari seria de 16 a 20.30h tots els dies de la setmana.

Requisits: Per tal de poder participar demanem que la persona tingui una experiència mínima amb infància, que tingui iniciativa, sàpiga treballar en equip i que tingui responsabilitat i compromís.

Persona de contacte: Ma. Carmen o Júlia
Telèfon: 934 201 843
Email: cibercosanostra@gmail.com
Web: http://cosanostra9b.wordpress.com/
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed