Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Espais disponibles
Entitat o Associació: Projecte MENTRESTANT
Descripció Anunci:

Dissenyem i executem projectes de revitalització urbana mitjançant la re-utilització d'espais buits per usos comunitaris. Coneix el nostre projecte al Carrer Príncep de Viana de Barcelona i les activitats programades als espais!

Tenim un local disponible al Carrer príncep de Viana, 12. Espai a punt per entrar-hi amb subministres i wi-fi d'alta. Envian's la teva idea a través del formulari de participació per la reutilització d'un espai.

mentres1mentres2

Email: info@mentrestant.com
Web: http://www.mentrestant.com/
Llegir més...
Espais per a constuccions tridimensionals
Entitat o Associació: TallerBDN
Descripció Anunci:

Des de tallerBDN ens agradaria oferir-vos els nostres espais per a que la joventut pugui accedir a un espai de treball on realitzar contruccions tridimensional ( ja siguin capgrossos, construccions de caràcter efímer, etc).

El tallerBDN és una fàbrica de creació, difusió i producció d'escultura ubicada prop de Badalona. A les nostres instal·lacions (600m2) venen artistes professionals i emergents a realitzar els seus projectes escultòrics.

És la nostra tasca també el propiciar un apropament a aquesta disciplina artística i el facilitar que la joventut s'apropi a les seves tècniques i materials. Per aquest motiu us podem oferir:

  • Un espai de 37m2 amb taula de treball, armari i estanteries amb dret d'ús de wi-fi, cuina, bany i dutxa, per a realitzar projectes volumètrics. El preu de l'espai és de 180€ mensuals amb la possibilitat de compartir l'espai entre tres persones menors de 30 anys. Podem estudiar cada cas de manera individual.
  • Assessorament a nivell tècnic.
  • Al llarg de l'any també realitzem tallers monogràfics.

phpT

 

 

Persona de contacte: Neus Pérez
Telèfon: 933 845 790
Email: neus@tallerbdn.cat
Web: www.tallerbdn.cat
Llegir més...
Oficina compartida amb la Fundació Best Buddies
Entitat o Associació: Fundació Best Buddies
Descripció Anunci:

A l'Espai Llibertat 47, oferim oportunitats a persones o col·lectivitats que busquin un espai de treball al barri de Gràcia.

Actualment, només hi treballem la Fundació Best Buddies, que lluitem per la inserció social de les persones amb discapacitat intel·lectual. El que oferim son taules de treball o despatxos privats, tan a particulars com a entitats o empreses, que vulguin compartir l'espai en el que estem.

El local consta de dues parts: En la primera és on estan les taules de coworking i els despatxos. Al final de la primera sala, d'uns 100 metres quadrats, hi trobem els serveis d'office (cuina) i els lavabos. A continuació comptem amb un patí i al fons de tot una sala polivalent. Es un antic local de gràcia completament reformat, amb sostres alts i terres de rajola antiga. Totes les parets son blanques o d'obra de maons vermells.

Lloguem les taules de treball a 225€, amb despeses d'internet, telèfon fix, neteja, aigua i llum incloses. Els despatxos privats els lloguem a 300€ en les mateixes condicions. El preu també dona dret a usar la sala polivalent, d'acord amb la resta dels coworkers de l'espai.

També hi ha la possibilitat de llogar l'espai per fer algun esdeveniment puntual, en aquest cas es parlaria del preu, depenent de les condicions que es necessitessin.

Estem buscant persones actives i creatives, que busquin un espai tranquil on dur a terme la seva activitat professional en un entorn agradable. Podeu concertar cita per veure l'espai sense compromís.

bestbu    bestbu2

Persona de contacte: Maria Vila Miras
Telèfon: 619 734 797
Email: espaillibertat47@gmail.com
Llegir més...
Residència d'Arts escèniques al Centre Cívic Guinardó
Entitat o Associació: Centre Cívic Guinardó
Descripció Anunci:

El Centre Cívic Guinardó vol manifestar un compromís amb els processos de creació. Volen dotar als artistes de recursos i d'un entorn d'intercanvi de coneixement, que fomenti la creació de nous discursos, per això obren la convocatòria de residencies i exhibició per artistes d'arts escèniques durant el curs 2014/2015.

Ofereixen durant 9 mesos, un espai de 50 m2, amb equip de so i possibilitat de miralls i terra de parquet. El periode de recepció de propostes restarà obert en funció de la disponibilitat de la sala.

Telèfon: 934 503 987
Email: informacio@ccguinardo.cat
Web: http://ccivics.bcn.cat/guinardo
Llegir més...
Espai de treball compartit amb la Fundació Gune
Entitat o Associació: Fundació Gune
Descripció Anunci:

Gune és una fundació de cooperació al desenvolupament al Senegal, que lloga un espai de treball d'uns 15m2 a compartir amb dues persones més. Es un despatx amb finestra a la Plaça Molina, exterior, molt assolellat.

El preu és de 95€ al mes tot inclòs (també servei wifi). Si estàs interessat i t'agradaria veure'l, envia un correu electrònic a projectes@fundaciogune.org o truca'ls.

gune1.jpggune2.jpg

Telèfon: 933 683 400
Email: projectes@fundaciogune.org
Llegir més...
Lloguer puntual de sales al Centre Cultural Andalús
Entitat o Associació: Centre Cultural Andalús Manuel de Falla
Descripció Anunci:

L'Associació Centre Cultural Andalús i Artístic Manuel de Falla, està ubicada al C/ Mas Duran, 26 del districte de Nou Barris (Barcelona). És la propietària d'un edifici de 1.000 m2, distribuïts en sis plantes. Des de l'associació, s'ofereixen en lloguer les següents sales i espais:

Sala d'actes de 100 m2 a la planta soterrani, amb capacitat per 150 persones, amb un escenari de 30 m2 i cabina de so, espai per apuntador/a en obres de teatre, 150 cadires plegables i miralls a les parets per la dansa. També disposa de projector de diapositives i de DVD, amb la seva pantalla corresponent.

A la planta pis s'ubica el hall d'entrada que dóna pas a la Sala Bar-Restaurant, de 100 m2 i amb tots els serveis corresponents.

Sala social a la primera planta. Aquesta sala de 80 m2 està equipada per concerts, exposicions i conferències. Disposa d'un piano de mitja cua.

Sala d'acadèmies a la 2a planta. Aquesta sala té 80 m2 i és totalment diàfana, amb miralls a les parets, barres per dansa clàssica i equip de música.

Sala per balls de saló, sevillanes i d'altres activitats a la 3a planta. Aquesta sala és de 80 m2 i és on s'imparteixen les classes de música, cant Coral, "Coro Rociero" i guitarra clàssica i flamenca. També disposa d'equip de so i piano de teclat.

La darrera planta és on s'hi troben les oficines de l'entitat. A més, hi ha una sala de 50 m2 habilitada per a fer-hi reunions.

falla2.jpg falla1.jpg falla3.jpg falla4.jpg

Persona de contacte: Santi Gómez Romero
Telèfon: 933 531 179 o 636 916 873
Email: ccaamdefalla@hotmail.com
Web: www.ccaamanueldefalla.com
Llegir més...
Oficina compartida col·lectiu Reactiva
Entitat o Associació: Col·lectiu Reactiva
Descripció Anunci:

Volem compartir l'espai amb professionals com nosaltres: joves, amb empenta i responsables, per poder sumar i donar-nos feina mutuament. Compartim despatx pagant cada un 127€ al mes pel lloc de treball individual. Aquesta despesa cobreix els serveis de telefon, ADSL 20 MB, aigua i gas.

La oficina esta al C/ PI i Margall 97-99, al barri de Gràcia.

L'edifici està ubicat a 1 minut de la parada de metro ALFONS X (L4), amb bon accés i aparcament proper per cotxes. Els integrants de la oficina poden treballar tant de forma independent amb els seus clients com en projectes coordinats per Reactiva, aprofitant les sinergies del grup, actualment som una disenyadora gràfica, un realitzador audiovisual, un disenyador web i un programador. Ens interessa incorporar gent del nostre sector: Ilustradors, Programadors, Informàtics de Sistemes, Dissenyadors, Periodistes, Webmasters o Publicistes.

Telèfon: 931 805 050 / 666 340 251
Email: reactiva@reactiva.cat
Llegir més...
Espai de co-working Apocapoc
Entitat o Associació: Apocapoc
Descripció Anunci:

Apocapoc és un espai de co-working de persones amb especial sensibilitat per la sostenibilitat. Si ets un eco-emprenedor o necessites llogar un espai agradable per a realitzar una reunió important, pots sol·licitat els espais de Apocapoc:
C/ Passatge hort dels velluters, 5. 08003 Barcelona.

Apoc  Apoc2

 

Telèfon: 618 063 293
Email: hola@apocapocbcn.com
Web: http://www.apocapocbcn.com/
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 4 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed