Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Oferta oficina en lloguer compartida
Entitat o Associació: Entrepobles
Descripció Anunci:

Oficina en lloguer compartida amb altres entitats, a la Meridiana, sortida metro Marina L1.
Totalment exterior, disposa d'un espai individualitzat per a cada entitat. L'espai que actualment ha quedat disponible consta de 2 sales, aptes per a 3 o 4 llocs de treball cadascuna.

Espais compatits:

  • 2 sales de reunions
  • Cuina, amb micrones i nevera
  • Lavabos

Preu mensual: 620 € + IVA (21%) = 750,20 €. El preu inclou el lloguer de l'espai, aigua, electricitat i servei de neteja. Si esteu interessats/ades poseu-vos en contacte amb Entrepobles.

Persona de contacte: Àngels Serramalera
Telèfon: 932 683 366 / Mòbil 636 145 270
Email: administracio@entrepobles.org
Llegir més...
Taller-oficina a compartir
Entitat o Associació: Associació Cultural Contrabanda
Descripció Anunci:

Som un col·lectiu que funciona com un mitjà de comunicació alternatiu. Oferim a les nostres instal·lacions a la Plaça Reial una habitació gran (de 30 m2) i lluminosa, distribuïda en 2 espais, apta per a taller, oficina, despatx o estudi. Té una finestra amb vistes a la plaça. Disponible a partir del 2015. Preu: 400 euros.

e141209 05

Persona de contacte: Bea
Telèfon: 625 287 745
Email: murmullo2004@yahoo.es
Llegir més...
Espai de dues plantes compartit per artistes
Descripció Anunci:

Espai de dues plantes compartit per artistes, dissenyadors i col·lectius. Al centre de Gràcia, molt a prop del carrer Verdi (C/ Alzina, 20). Mobiliari disponible: 1 taula de treball en espai diàfan compartit (12m2 per persona) per 95 euros (suministres inclosos) 2 oficines/estudis de 14m2 per 190 euros/mes (suministres inclosos) 1 oficina/estudi de 24m2 per 290 euros/mes (suministers inclosos).

Persona de contacte: Lucy
Telèfon: 680 257 156
Email: http://elpuntdegracia.org//taulell-anuncis/oficinesestudis-llogar-gracia
Llegir més...
Residència viver de creadors
Entitat o Associació: Nau Ivanow
Descripció Anunci:

La Nau Ivanow ha obert la convocatòria de residència al Viver de Creadors amb la voluntat de donar suport a projectes culturals que estan en fase inicial. Oferim un espai diàfan i agradable de treball, amb taules de 2mx1m. La residència pot variar segons la viabilitat del projecte presentat, amb una durada d'un any. La presentació de propostes es farà del 20 de gener al 10 de febrer de 2015. El resultat serà notificat el 15 de febrer de 2015.

Viver

Persona de contacte: Fernando González
Telèfon: 933 407 468
Email: fernando@nauivanow.com
Web: http://www.nauivanow.com/sites/default/files/u3/convocatoriaviver2015.pdf
Llegir més...
Espais disponibles
Entitat o Associació: Projecte MENTRESTANT
Descripció Anunci:

Dissenyem i executem projectes de revitalització urbana mitjançant la re-utilització d'espais buits per usos comunitaris. Coneix el nostre projecte al Carrer Príncep de Viana de Barcelona i les activitats programades als espais!

Tenim un local disponible al Carrer príncep de Viana, 12. Espai a punt per entrar-hi amb subministres i wi-fi d'alta. Envian's la teva idea a través del formulari de participació per la reutilització d'un espai.

mentres1mentres2

Email: info@mentrestant.com
Web: http://www.mentrestant.com/
Llegir més...
Espais per a constuccions tridimensionals
Entitat o Associació: TallerBDN
Descripció Anunci:

Des de tallerBDN ens agradaria oferir-vos els nostres espais per a que la joventut pugui accedir a un espai de treball on realitzar contruccions tridimensional ( ja siguin capgrossos, construccions de caràcter efímer, etc).

El tallerBDN és una fàbrica de creació, difusió i producció d'escultura ubicada prop de Badalona. A les nostres instal·lacions (600m2) venen artistes professionals i emergents a realitzar els seus projectes escultòrics.

És la nostra tasca també el propiciar un apropament a aquesta disciplina artística i el facilitar que la joventut s'apropi a les seves tècniques i materials. Per aquest motiu us podem oferir:

  • Un espai de 37m2 amb taula de treball, armari i estanteries amb dret d'ús de wi-fi, cuina, bany i dutxa, per a realitzar projectes volumètrics. El preu de l'espai és de 180€ mensuals amb la possibilitat de compartir l'espai entre tres persones menors de 30 anys. Podem estudiar cada cas de manera individual.
  • Assessorament a nivell tècnic.
  • Al llarg de l'any també realitzem tallers monogràfics.

phpT

 

 

Persona de contacte: Neus Pérez
Telèfon: 933 845 790
Email: neus@tallerbdn.cat
Web: www.tallerbdn.cat
Llegir més...
Oficina compartida amb la Fundació Best Buddies
Entitat o Associació: Fundació Best Buddies
Descripció Anunci:

A l'Espai Llibertat 47, oferim oportunitats a persones o col·lectivitats que busquin un espai de treball al barri de Gràcia.

Actualment, només hi treballem la Fundació Best Buddies, que lluitem per la inserció social de les persones amb discapacitat intel·lectual. El que oferim son taules de treball o despatxos privats, tan a particulars com a entitats o empreses, que vulguin compartir l'espai en el que estem.

El local consta de dues parts: En la primera és on estan les taules de coworking i els despatxos. Al final de la primera sala, d'uns 100 metres quadrats, hi trobem els serveis d'office (cuina) i els lavabos. A continuació comptem amb un patí i al fons de tot una sala polivalent. Es un antic local de gràcia completament reformat, amb sostres alts i terres de rajola antiga. Totes les parets son blanques o d'obra de maons vermells.

Lloguem les taules de treball a 225€, amb despeses d'internet, telèfon fix, neteja, aigua i llum incloses. Els despatxos privats els lloguem a 300€ en les mateixes condicions. El preu també dona dret a usar la sala polivalent, d'acord amb la resta dels coworkers de l'espai.

També hi ha la possibilitat de llogar l'espai per fer algun esdeveniment puntual, en aquest cas es parlaria del preu, depenent de les condicions que es necessitessin.

Estem buscant persones actives i creatives, que busquin un espai tranquil on dur a terme la seva activitat professional en un entorn agradable. Podeu concertar cita per veure l'espai sense compromís.

bestbu    bestbu2

Persona de contacte: Maria Vila Miras
Telèfon: 619 734 797
Email: espaillibertat47@gmail.com
Llegir més...
Residència d'Arts escèniques al Centre Cívic Guinardó
Entitat o Associació: Centre Cívic Guinardó
Descripció Anunci:

El Centre Cívic Guinardó vol manifestar un compromís amb els processos de creació. Volen dotar als artistes de recursos i d'un entorn d'intercanvi de coneixement, que fomenti la creació de nous discursos, per això obren la convocatòria de residencies i exhibició per artistes d'arts escèniques durant el curs 2014/2015.

Ofereixen durant 9 mesos, un espai de 50 m2, amb equip de so i possibilitat de miralls i terra de parquet. El periode de recepció de propostes restarà obert en funció de la disponibilitat de la sala.

Telèfon: 934 503 987
Email: informacio@ccguinardo.cat
Web: http://ccivics.bcn.cat/guinardo
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 4 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed