Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Oficina compartida col·lectiu Reactiva
Entitat o Associació: Col·lectiu Reactiva
Descripció Anunci:

Volem compartir l'espai amb professionals com nosaltres: joves, amb empenta i responsables, per poder sumar i donar-nos feina mutuament. Compartim despatx pagant cada un 127€ al mes pel lloc de treball individual. Aquesta despesa cobreix els serveis de telefon, ADSL 20 MB, aigua i gas.

La oficina esta al C/ PI i Margall 97-99, al barri de Gràcia.

L'edifici està ubicat a 1 minut de la parada de metro ALFONS X (L4), amb bon accés i aparcament proper per cotxes. Els integrants de la oficina poden treballar tant de forma independent amb els seus clients com en projectes coordinats per Reactiva, aprofitant les sinergies del grup, actualment som una disenyadora gràfica, un realitzador audiovisual, un disenyador web i un programador. Ens interessa incorporar gent del nostre sector: Ilustradors, Programadors, Informàtics de Sistemes, Dissenyadors, Periodistes, Webmasters o Publicistes.

Telèfon: 931 805 050 / 666 340 251
Email: reactiva@reactiva.cat
Llegir més...
Espai de co-working Apocapoc
Entitat o Associació: Apocapoc
Descripció Anunci:

Apocapoc és un espai de co-working de persones amb especial sensibilitat per la sostenibilitat. Si ets un eco-emprenedor o necessites llogar un espai agradable per a realitzar una reunió important, pots sol·licitat els espais de Apocapoc:
C/ Passatge hort dels velluters, 5. 08003 Barcelona.

Apoc  Apoc2

 

Telèfon: 618 063 293
Email: hola@apocapocbcn.com
Web: http://www.apocapocbcn.com/
Llegir més...
Espai de treball amb l'Associació Professional d'Il·lustradors
Entitat o Associació: Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC)
Descripció Anunci:

Espais de treball amb disponibilitat de despatxos, sala de reunions i formació, situats a la seu de l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya (C/Balmes 177, 1r 2a), amb bon ambient de treball, situació immillorable i dret a cuina.

Taula de treball: 145 euros per no socis.
Despatxos individuals: de 175 a 185 euros al mes.
Sala de formació: 50 euros matí o tarda i 90 euros tot el dia.
Els preus inclouen connexió a Internet, wi-fi i servei de neteja.

APIC

Telèfon: 934 161 474
Email: info@apic.es
Web: http://www.apic.es/apic/espacios-en-alquiler/cid:5-106/lid:ca/
Llegir més...
Oficina compartida amb l'Associació Entrepobles
Entitat o Associació: Associació Entrepobles
Descripció Anunci:

L'Associació Entrepobles és una ONGD d'àmbit estatal, amb seu a Barcelona, que treballa en l'àmbit de la cooperació. Ofereixen un espai de lloguer en una oficina compartida amb d'altres entitats situada a la Meridiana (Metro Marina). Totalment exterior, disposa d'un espai individualitzat per a cada entitat.

Espai ofert: 2 sales, aptes per a 6 llocs de treball. Espais compatits: 2 sales de reunions, cuina amb microones i nevera i lavabos. Preu: 700€ al mes. IVA Inclòs.

Persona de contacte: Àngels Serramalera
Telèfon: 932 683 366
Email: administracio@entrepobles.org
Web: http://www.entrepueblos.org/
Llegir més...
Lloguer d'oficina compartida amb Casal de Joves
Entitat o Associació: Fundació Ferrer i Guàrdia
Descripció Anunci:

S'ofereix el lloguer d'una part de l'oficina compartida amb l'entitat Casal de Joves (al 3r pis de l'edifici que conformen les entitats del Moviment Laic i Progressista al carrer Avinyó, 44, centre històric de Barcelona).

L'espai comprèn un despatx d'uns 20 metres quadrats per a 2-4 persones, amb llum exterior. Accés i ús d'espais compartits: una petita sala de reunions, recepció, cuina-office i un petit magatzem. Preu: 300 euros (iva inclòs).

ima1 ima2

Persona de contacte: Carles Miguel Solà
Telèfon: 936 011 644
Email: carlesmiguel@ferrerguardia.org
Web: www.ferrerguardia.org
Llegir més...
Sales de lloguer a l'Alberg de Pere Tarrés
Entitat o Associació: Fundació Pere Tarrés
Descripció Anunci:

La Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Aquesta entitat disposa de sales i espais per llogar de manera puntual i/o temporal.

Les sales compten amb projector, altaveus, connexió a Internet, pantalla, taula de so, nevera, ordinador portàtil, taules i cadires, màquina de cafè i mini cadena.

Adreça: C/Numancia, 149-151, 08029, Barcelona.

Telèfon: 934 102 309
Email: alberg@peretarres.org
Web: www.peretarres.org/alberg
Llegir més...
Espais per compartir amb Contes pel món
Entitat o Associació: Contes pel món
Descripció Anunci:

Es tracta d'un local rehabilitat i molt agradable a peu de carrer, en una zona ben comunicada i tranquil·la del barri de Gràcia de Barcelona, a menys de cinc minuts de la Diagonal i de Passeig de Gràcia. Té un pati interior que proporciona molta llum i compta amb tots els equipaments necessaris per al coworking. En concret, es posen a disposició de les entitats, empreses o persones interessades:

  • 2 taules de treball en sala polivalent. Inclou: taula, cadira, calaixera i armari (ambdós amb clau). Amb connexió telefònica i d'Internet (per cable o wifi).
  • 1 despatx tancat. Inclou: taula, cadira, calaixera i armari (ambdós amb clau). Amb connexió telefònica i d'Internet (per cable o wifi).

El lloguer, a més, inclou l'accés i ús d'espais i serveis comuns: Sala d'espera, cuina-office (amb nevera, microones, pica i taula), sala de reunions àmplia i lluminosa i serveis. Impressora multifunció, Internet i telèfon (consums bàsics inclosos)
L'espai disposa d'aire condicionat/calefacció

Preus: Taula de treball: 125€ + IVA. Despatx: 250€ +IVA.
Possibilitat de descompte si es lloga més d'un espai.
Adreça: C/ Llibertat 47, baixos 2a.

Local-Contes-1 Local-Contes-2

Telèfon: 934 765 566
Email: info@contespelmon.org
Web: http://www.contespelmon.org/ca
Llegir més...
Despatx per compartir amb Sodepau
Entitat o Associació: Sodepau
Descripció Anunci:

Sodepau disposa al local de RAI-Recursos d'Animació Internacional d'un despatx per compartir. El despatx és d'uns 25 m2 a compartir i oferim una taula de treball, accés a Internet, telèfon i un armari per 150€ mensuals. Adreça: C/Carders, 12, pral. A més, es pot disposar de la cuina i d'una sala per a reunions amb capacitat per a 10 persones prèvia reserva. El local també disposa de nombrosos espais per a actes públics.

Prioritzen grups, col·lectius o entitats del tercer sector, que treballin en l'àmbit de la solidaritat i la cooperació, cultura (preferentment en el sector audiovisual, medi ambient, etc). Per a més detalls contacteu amb Sodepau, de dilluns a divendres, de 10 a 12.30h.

Sodepau 1 sodepau 2

Persona de contacte: Txell Bragulat
Telèfon: 933 010 171
Email: sodepau@sodepau.org
Web: http://www.sodepau.org/
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed