Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Activa't! Si t'aturen, no t'aturis!
Entitat o Associació: Nova - Innovació Social
Descripció Anunci:

L'associació Nova, estrena una nova web www.activat.org com a espai de referència comunicatiu del procés d'activació social, Activa't!

Aquest procés pretén capacitar i empoderar a joves en situació d'atur o bé amb dificultats econòmiques i socials d'entre 21 i 28 anys residents a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per tal de dissenyar i elaborar projectes de transformació social.

Et convidem a prendre part en aquest procés si estàs fart de la crisi/estafa i vols iniciar un projecte de transformació social per fer realitat allò que desitges canviar i a més vols viure un ampli procés d'aprenentatge i capacitació. Entra al web, informa't i apunta't al procés d'activació. Inscripció gratuïta per a participar a l'Activa't (fins el 21 de juliol).

El procés es divideix en dues parts:

1. Sessions intensives durant 12 dies al llarg de 3 mesos (de setembre a novembre - 2014).

2. Sessions extensives d'acompanyament i seguiment durant 7 mesos (2 matins cada 15 dies, de desembre'14 a juliol'15).

Telèfon: 935 514 714
Email: comunicacio@nova.cat
Web: http://activat.org/
Llegir més...
Mapa Barcelona + Sostenible
Descripció Anunci:

El Mapa Barcelona + Sostenible és una oportunitat única per visualitzar la contribució que tots nosaltres aportem per millorar la nostra ciutat, des d'iniciatives petites i incipients fins a projectes grans i consolidats. També és una eina de reconeixement comunitari, de comunicació i de sensibilizació.

Es tracta d'un mapa virtual interactiu, vinculat a l'Open Green Map. B+S és també una xarxa social per a smartphones, que reuneix les iniciatives sòcio-ambientals rellevants de la ciutat. En concret, el mapa proporciona informació pràctica sobre punts d'interès (com ara botigues, allotjaments, equipaments i infraestructures), itineraris senyalitzats amb codis QR, i experiències ciutadanes (relats, fotografies i activitats). És també una eina de dinamització comunitària i un projecte compartit entre l'administració, empreses i entitats del tercer sector.

Email: http://www.bcnsostenible.cat/web/mapar
Web: http://www.bcnsostenible.cat/
Llegir més...
Projecte Welcome Back!
Entitat o Associació: Fundació Cecot Persona i Treball
Descripció Anunci:

El projecte "Welcome Back!" és un projecte gratuït i finançat pel Ministerio de Empleo dirigit a joves de 16 a 35 anys. Es basa en rebre, via newsletter, informació sobre l'actualitat econòmica i laboral d'Espanya. Així mateix, s'ofereix la possibilitat de realitzar una formació entorn emprenedoria i autoocupació amb certificat d'aprofitament.

Persona de contacte: Chantal Hernandez Berrocal
Telèfon: 937 366 015
Email: chantal.hernandez@cecot.org
Web: www.cecot.org/welcomeback
Llegir més...
Recursos educatius sobre mobilitat amb grups de joves
Entitat o Associació: Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
Descripció Anunci:

A continuació us presentem un apartat web amb informació bàsica sobre la mobilitat, una sèrie d'experiències interessants d'alguns centres educatius i orientacions pedagògiques sobre com es pot treballar aquest tema amb grups d'infants i joves. En aquest apartat es proporciona informació bàsica sobre la mobilitat, que es pot ampliar amb enllaços de pàgines web: http://scur.cat/77ZBGJ

Email: http://scur.cat/77ZBGJ
Llegir més...
Fes tallers a les escoles amb el Joc de Jerusalem
Entitat o Associació: Associació Nexes
Descripció Anunci:

Vols formar-te en el conflicte palestí-israelià a través d'un joc i tenir la possibilitat de fer tallers (remunerats) a escoles, casals, entitats, etc. amb una activitat motivadora?

Nexes, amb el grup de professors/es activistes que ha realitzat el Joc de Jerusalem, proposa un curs de formació per talleristes. Aquest curs, obert a la participació de 10 futurs talleristes, es desenvolupa en 2 sessions de 3 hores i preveu els següents continguts: formació en el conflicte palestí-israelià; explicació del funcionament del joc; partida; discussió. El cost de la formació serà de 13€.

Destinataris: Seleccionaran preferentment persones coneixedores del conflicte palestí-israelià i acostumades a tractar amb nens/nenes.
Dates i horari del curs: dissabtes 26 d'abril i 3 de maig, de 11 a 14h.
Termini d'inscripció: 16 d'abril de 2014.

Més informació: Si vols participar al curs has d'enviar una carta de presentació-motivació a davidetonon@nexescat.org.

Persona de contacte: Davide
Telèfon: 934 427 167
Email: davidetonon@nexescat.org
Web: http://www.nexescat.org/ca/acci%C3%B3-local/not%C3%ADcies/fes-tallers-a-les-escoles-amb-el-joc-de-jerusalem!-un-curs-per-talleristes.aspx
Llegir més...
L'electricitat a règim
Entitat o Associació: La Fàbrica del Sol
Descripció Anunci:

Una dieta d'idees per estalviar energia a casa o al local de la vostra associació. Amb aquest recurs podreu auditar el consum elèctric de la vostra llar i reduir-lo d'una forma útil i divertida.

Coneixereu la vostra factura elèctrica, identificareu i mesurareu quins són els aparells que consumeixen més electricitat, us replantejareu com feu servir els recursos...i tot això us permetrà reduir el consum, estalviar diners i contribuir a cuidar el planeta.

Aquest recurs està destinat a qualsevol família o entitat, ja que l'ecoauditoria està pensada per a grans i petits.

El recurs consisteix en una guia que es complementa amb fitxes de treball, un mesurador elèctric i documents de consulta relacionats amb l'estalvi i l'eficiència energètica. El podeu sol·licitar a través de la Fàbrica del Sol.

 

Telèfon: 932 564 430
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Web: http://w110.bcn.cat/portal/site/LaFabricaDelSol
Llegir més...
Mapa Pam a Pam de consum responsable
Entitat o Associació: SETEM Catalunya
Descripció Anunci:

Pam a Pam és una iniciativa de l'ONG SETEM per transformar la ciutat a partir de la teva cistella de la compra. Tenim al nostre abast una eina fonamental de canvi social: el consum. Utilitza aquesta poderosa eina!

El web de Pam a Pam permet cercar les iniciatives de consum responsable de diferents maneres: cerca per districte o per sectors. En una primera fase del projecte, Pam a Pam ofereix informació de tres sectors: roba, alimentació i banca.

Les iniciatives i establiments que apareixen al mapa Pam a Pam han estat detectades i entrevistades per algun membre de l'equip de Pam a Pam, garantint que compleixen els criteris de l'economia social i solidària. El web també ofereix un apartat de recursos per aprofundir en aquest tipus de consum i un bloc que s'actualitza periòdicament amb les novetats del mapa interactiu.

Telèfon: 934 415 335
Email: hola@pamapam.org
Web: http://www.pamapam.org/index.php
Llegir més...
Programa Metropolità d'Educació per a la sostenibilitat 2014
Entitat o Associació: Àrea Metropolitana de Barcelona
Descripció Anunci:

El Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona ofereix 13 noves activitats durant el curs 2013-2014 sobre l'energia, el canvi climàtic, els parcs, les platges i els rius metropolitans, entre d'altres activitats de descoberta. El programa treballa des de l'any 1994 per a la sensibilització, centrat en la gestió del tractament dels residus municipals i el cicle integral de l'aigua.

Les activitats i materials estan finançats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i són gratuïts, amb l'excepció del transport.

Telèfon: 938 515 158
Email: compartim@amb.cat
Web: http://www.lavola.com/el-programa-deducacio-per-a-la-sostenibilitat-de-lamb-ofereix-13-noves-activitats-per-al-curs-2013-2014/
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed