Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Recursos educatius sobre mobilitat amb grups de joves
Entitat o Associació: Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
Descripció Anunci:

A continuació us presentem un apartat web amb informació bàsica sobre la mobilitat, una sèrie d'experiències interessants d'alguns centres educatius i orientacions pedagògiques sobre com es pot treballar aquest tema amb grups d'infants i joves. En aquest apartat es proporciona informació bàsica sobre la mobilitat, que es pot ampliar amb enllaços de pàgines web: http://scur.cat/77ZBGJ

Email: http://scur.cat/77ZBGJ
Llegir més...
Campanya "Ensenya el Cor"
Entitat o Associació: Xarxa d’Economia Solidària
Descripció Anunci:
La Campanya Ensenya el Cor, acomapanya a les entitats que ho vulguin, a fer el seu balanç social. El balanç social és un qüestionari dissenyat per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) per mesurar l’impacte social i ambiental de les organitzacions al llarg d’un exercici; complementa el balanç econòmic de les memòries anuals.
 
El balanç social inclou un qüestionari amb trenta-tres sèrie indicadors que mesuren diferents aspectes de la democràcia, la igualtat, el compromís ambiental, compromís social, la qualitat laboral i la qualitat professional.
Email: info@bsxes.org
Web: http://www.ensenyaelcor.org/
Llegir més...
Fes tallers a les escoles amb el Joc de Jerusalem
Entitat o Associació: Associació Nexes
Descripció Anunci:

Vols formar-te en el conflicte palestí-israelià a través d'un joc i tenir la possibilitat de fer tallers (remunerats) a escoles, casals, entitats, etc. amb una activitat motivadora?

Nexes, amb el grup de professors/es activistes que ha realitzat el Joc de Jerusalem, proposa un curs de formació per talleristes. Aquest curs, obert a la participació de 10 futurs talleristes, es desenvolupa en 2 sessions de 3 hores i preveu els següents continguts: formació en el conflicte palestí-israelià; explicació del funcionament del joc; partida; discussió. El cost de la formació serà de 13€.

Destinataris: Seleccionaran preferentment persones coneixedores del conflicte palestí-israelià i acostumades a tractar amb nens/nenes.
Dates i horari del curs: dissabtes 26 d'abril i 3 de maig, de 11 a 14h.
Termini d'inscripció: 16 d'abril de 2014.

Més informació: Si vols participar al curs has d'enviar una carta de presentació-motivació a davidetonon@nexescat.org.

Persona de contacte: Davide
Telèfon: 934 427 167
Email: davidetonon@nexescat.org
Web: http://www.nexescat.org/ca/acci%C3%B3-local/not%C3%ADcies/fes-tallers-a-les-escoles-amb-el-joc-de-jerusalem!-un-curs-per-talleristes.aspx
Llegir més...
L'electricitat a règim
Entitat o Associació: La Fàbrica del Sol
Descripció Anunci:

Una dieta d'idees per estalviar energia a casa o al local de la vostra associació. Amb aquest recurs podreu auditar el consum elèctric de la vostra llar i reduir-lo d'una forma útil i divertida.

Coneixereu la vostra factura elèctrica, identificareu i mesurareu quins són els aparells que consumeixen més electricitat, us replantejareu com feu servir els recursos...i tot això us permetrà reduir el consum, estalviar diners i contribuir a cuidar el planeta.

Aquest recurs està destinat a qualsevol família o entitat, ja que l'ecoauditoria està pensada per a grans i petits.

El recurs consisteix en una guia que es complementa amb fitxes de treball, un mesurador elèctric i documents de consulta relacionats amb l'estalvi i l'eficiència energètica. El podeu sol·licitar a través de la Fàbrica del Sol.

 

Telèfon: 932 564 430
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Web: http://w110.bcn.cat/portal/site/LaFabricaDelSol
Llegir més...
Mapa Pam a Pam de consum responsable
Entitat o Associació: SETEM Catalunya
Descripció Anunci:

Pam a Pam és una iniciativa de l'ONG SETEM per transformar la ciutat a partir de la teva cistella de la compra. Tenim al nostre abast una eina fonamental de canvi social: el consum. Utilitza aquesta poderosa eina!

El web de Pam a Pam permet cercar les iniciatives de consum responsable de diferents maneres: cerca per districte o per sectors. En una primera fase del projecte, Pam a Pam ofereix informació de tres sectors: roba, alimentació i banca.

Les iniciatives i establiments que apareixen al mapa Pam a Pam han estat detectades i entrevistades per algun membre de l'equip de Pam a Pam, garantint que compleixen els criteris de l'economia social i solidària. El web també ofereix un apartat de recursos per aprofundir en aquest tipus de consum i un bloc que s'actualitza periòdicament amb les novetats del mapa interactiu.

Telèfon: 934 415 335
Email: hola@pamapam.org
Web: http://www.pamapam.org/index.php
Llegir més...
Programa Metropolità d'Educació per a la sostenibilitat 2014
Entitat o Associació: Àrea Metropolitana de Barcelona
Descripció Anunci:

El Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona ofereix 13 noves activitats durant el curs 2013-2014 sobre l'energia, el canvi climàtic, els parcs, les platges i els rius metropolitans, entre d'altres activitats de descoberta. El programa treballa des de l'any 1994 per a la sensibilització, centrat en la gestió del tractament dels residus municipals i el cicle integral de l'aigua.

Les activitats i materials estan finançats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i són gratuïts, amb l'excepció del transport.

Telèfon: 938 515 158
Email: compartim@amb.cat
Web: http://www.lavola.com/el-programa-deducacio-per-a-la-sostenibilitat-de-lamb-ofereix-13-noves-activitats-per-al-curs-2013-2014/
Llegir més...
Beca Desperta 2014
Entitat o Associació: La Nau Ivanow i aPortada Comunicació
Descripció Anunci:

Oberta la convocatòria de la Beca Desperta 2014, de suport als joves creadors de teatre. La Nau Ivanow i aPortada Comunicació organitzen la Beca Desperta amb la voluntat de donar suport a la creació teatral més jove i fresca tot oferint un espai amb les condicions tècniques adients per a la creació, producció i exhibició d'una obra de teatre, així com els recursos necessaris per a la difusió i comunicació del projecte.

 

Telèfon: 933 407 468
Email: info@nauivanow.com
Web: http://www.nauivanow.com/creaci%C3%B3/beca-desperta
Llegir més...
Catàleg de recursos de sensibilització en igualtat de gènere
Entitat o Associació: Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD)
Descripció Anunci:

Des del CIRD ofereixen un seguit de recursos pedagògics de sensibilització en igualtat de gènere, que posen a l'abast de totes les entitats, organismes, ciutadania, empreses... de la ciutat de forma completament gratuïta.

El catàleg de recursos de sensibilització en igualtat de gènere que ofereixen conté exposicions, maletes pedagògiques i altres recursos pedagògics.

Els diferents materials tracten temes tan variats com la violència de gènere a la publicitat i als mitjans de comunicació, la memòria històrica, els mites de l'amor romàntic, l'afectivitat i sexualitat, la coeducació, la realitat femenina de les migracions, etc.

El préstec d'aquests materials és completament gratuït i té una durada aproximada d'un mes. Per a consultar els continguts del catàleg hi podeu accedir directament des de la pàgina web: http://w3.bcn.cat//fitxers/dona/catalegrecursos2013.925.pdf

A la mateixa pàgina trobareu les dades de contacte i direcció per formalitzar la demanda i passar a recollir els materials.

 

Telèfon: 932 850 357
Email: rsoleg@bcn.cat
Web: http://www.bcn.cat/dona
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed