Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Servei d'integració Laboral per a persones amb discapacitat física
Entitat o Associació: ECOM
Descripció Anunci:

Tens discapacitat física, ets de Barcelona i busques feina? ECOM t'ajuda a trobar-ne!

Els Serveis d'Integració Laboral d'ECOM acompanyen la persona amb discapacitat física que busca feina en tot el recorregut, des de l'orientació i l'assessorament, al suport per a la millora curricular fins a la consecució d'un lloc de treball i el seu manteniment. Per altra banda, els SILs ECOM també estableixen contacte amb el teixit empresarial per sensibilitzar-lo vers les capacitats laborals de les persones amb discapacitat física i amb l'objectiu d'afavorir la generació de llocs de treball per al col·lectiu.
Lloc: Gran Via de les Corts Catalanes 562, pral. 2a.

Persona de contacte: Susana Gracia
Telèfon: 934 515 550
Email: suportlaboral1@ecom.cat
Web: www.ecom.cat
Llegir més...
6è Concurs de Podcast de Contes del Món
Entitat o Associació: Contes del Món
Descripció Anunci:

Explica la teva història al 6è concurs de Podcast: Històries de resistència laboral, desnonaments i reocupacions, relats de lluita per una salut i educació digna, aventures per defensar la nostra llibertat com a persones i com a poble, i molt més.

Una innovadora iniciativa que convida a infants, joves i adults a crear audiocontes arrelats a la cultura popular de tradició oral. A partir de l'1 d'octubre i fins el 19 de novembre us podreu inscriure i participar en aquest concurs que compta amb la complicitat de diferents ràdios amigues i que té premis: formar part d'un llibre i disc i de l'espectacle d'animació que produim cada any des de l'Ass. COMSOC - Comunicació Social.

Una vegada inscrits tindreu temps fins el divendres 20 de març per enviar la vostra obra sonora i il·lustrada.

Telèfon: 934 452 292
Email: coordinacio@contesdelmon.org
Web: http://scur.cat/HH804G
Llegir més...
Nou portal Femfeina.cat
Descripció Anunci:

El portal femfeina.cat, posa en contacte d'una banda, persones que necesiten una petita ajuda per arribar a final de mes, els pencaires, i de l'altra, persones que els cal un servei però ja no poden pagar el que en pagaven abans de la crisi. A partir d'aquí el portal femfeina.cat els posa en contacte i posa en valor les feines de proximitat.

Els interessats en trobar algú que els pugui donar un cop de mà, per exemple, que els passegi la mascota mentre són de vacances, que els ajudi en una petita reparació de la llar, en un trasllat, que doni classes particulars, només han de donar-se d'alta al portal. De l'altra banda, els anomenats 'pencaires' que s'ofereixen i que estan classificats per estudis, per experiència professional, etc, rebran una trucada de les promotores del web per contrastar dades i, sobretot, per arribar a un tracte personal i de proximitat, així com establir un seguit de garanties i condicions.

Email: femfeina.cat
Llegir més...
Mapa Barcelona + Sostenible
Descripció Anunci:

El Mapa Barcelona + Sostenible és una oportunitat única per visualitzar la contribució que tots nosaltres aportem per millorar la nostra ciutat, des d'iniciatives petites i incipients fins a projectes grans i consolidats. També és una eina de reconeixement comunitari, de comunicació i de sensibilizació.

Es tracta d'un mapa virtual interactiu, vinculat a l'Open Green Map. B+S és també una xarxa social per a smartphones, que reuneix les iniciatives sòcio-ambientals rellevants de la ciutat. En concret, el mapa proporciona informació pràctica sobre punts d'interès (com ara botigues, allotjaments, equipaments i infraestructures), itineraris senyalitzats amb codis QR, i experiències ciutadanes (relats, fotografies i activitats). És també una eina de dinamització comunitària i un projecte compartit entre l'administració, empreses i entitats del tercer sector.

Email: http://www.bcnsostenible.cat/web/mapar
Web: http://www.bcnsostenible.cat/
Llegir més...
Projecte Welcome Back!
Entitat o Associació: Fundació Cecot Persona i Treball
Descripció Anunci:

El projecte "Welcome Back!" és un projecte gratuït i finançat pel Ministerio de Empleo dirigit a joves de 16 a 35 anys. Es basa en rebre, via newsletter, informació sobre l'actualitat econòmica i laboral d'Espanya. Així mateix, s'ofereix la possibilitat de realitzar una formació entorn emprenedoria i autoocupació amb certificat d'aprofitament.

Persona de contacte: Chantal Hernandez Berrocal
Telèfon: 937 366 015
Email: chantal.hernandez@cecot.org
Web: www.cecot.org/welcomeback
Llegir més...
Recursos educatius sobre mobilitat amb grups de joves
Entitat o Associació: Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
Descripció Anunci:

A continuació us presentem un apartat web amb informació bàsica sobre la mobilitat, una sèrie d'experiències interessants d'alguns centres educatius i orientacions pedagògiques sobre com es pot treballar aquest tema amb grups d'infants i joves. En aquest apartat es proporciona informació bàsica sobre la mobilitat, que es pot ampliar amb enllaços de pàgines web: http://scur.cat/77ZBGJ

Email: http://scur.cat/77ZBGJ
Llegir més...
Fes tallers a les escoles amb el Joc de Jerusalem
Entitat o Associació: Associació Nexes
Descripció Anunci:

Vols formar-te en el conflicte palestí-israelià a través d'un joc i tenir la possibilitat de fer tallers (remunerats) a escoles, casals, entitats, etc. amb una activitat motivadora?

Nexes, amb el grup de professors/es activistes que ha realitzat el Joc de Jerusalem, proposa un curs de formació per talleristes. Aquest curs, obert a la participació de 10 futurs talleristes, es desenvolupa en 2 sessions de 3 hores i preveu els següents continguts: formació en el conflicte palestí-israelià; explicació del funcionament del joc; partida; discussió. El cost de la formació serà de 13€.

Destinataris: Seleccionaran preferentment persones coneixedores del conflicte palestí-israelià i acostumades a tractar amb nens/nenes.
Dates i horari del curs: dissabtes 26 d'abril i 3 de maig, de 11 a 14h.
Termini d'inscripció: 16 d'abril de 2014.

Més informació: Si vols participar al curs has d'enviar una carta de presentació-motivació a davidetonon@nexescat.org.

Persona de contacte: Davide
Telèfon: 934 427 167
Email: davidetonon@nexescat.org
Web: http://www.nexescat.org/ca/acci%C3%B3-local/not%C3%ADcies/fes-tallers-a-les-escoles-amb-el-joc-de-jerusalem!-un-curs-per-talleristes.aspx
Llegir més...
L'electricitat a règim
Entitat o Associació: La Fàbrica del Sol
Descripció Anunci:

Una dieta d'idees per estalviar energia a casa o al local de la vostra associació. Amb aquest recurs podreu auditar el consum elèctric de la vostra llar i reduir-lo d'una forma útil i divertida.

Coneixereu la vostra factura elèctrica, identificareu i mesurareu quins són els aparells que consumeixen més electricitat, us replantejareu com feu servir els recursos...i tot això us permetrà reduir el consum, estalviar diners i contribuir a cuidar el planeta.

Aquest recurs està destinat a qualsevol família o entitat, ja que l'ecoauditoria està pensada per a grans i petits.

El recurs consisteix en una guia que es complementa amb fitxes de treball, un mesurador elèctric i documents de consulta relacionats amb l'estalvi i l'eficiència energètica. El podeu sol·licitar a través de la Fàbrica del Sol.

 

Telèfon: 932 564 430
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Web: http://w110.bcn.cat/portal/site/LaFabricaDelSol
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed