Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

Taulell d'Anuncis i Recursos
Com funciona Barcelona
Entitat o Associació: Hàbitat Urbà i La Fàbrica del Sol
Descripció Anunci:

L'Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans de l'Ajuntament - Hàbitat Urbà, a través de La Fàbrica del Sol, et convida a conèixer de primera mà diferents instal·lacions i espais que mostren la gestió de l'aigua, l'energia, la qualitat ambiental, els materials i el verd i la biodiversitat.

En l'oferta, que inclou rutes, visites i tallers, trobaràs una anàlisi de la gestió ambiental de la ciutat. A més, tindràs la possibilitat d'interactuar amb els seus gestors i compartir dubtes, preocupacions i bones pràctiques sobre els hàbits diaris més saludables i sostenibles.

Vine a conèixer el cicle de l'aigua a la ciutat submergint-te en el paisatge visible i ocult de l'aigua. Descobreix el pas de l'any endinsant-te en els parcs, jardins i horts de la ciutat. Tanca el cicle dels materials i apropa't a les iniciatives que converteixen els residus en recursos. Aposta per l'autosuficiència, l'estalvi energètic i el benestar sota el guiatge de la Barcelona més tecnològica i acollidora.

Les activitats s'adrecen a entitats i grups de 10 persones com a mínim i a públic adult i familiar. Algunes són accessibles per a persones amb discapacitat sensorial i intel·lectual. Pots consultar les inscripcions, l'oferta i l'accessibilitat del Com Funciona Barcelona a través de la pàgina web: http://lafabricadelsol.bcn.cat/inscripcions/com-funciona-barcelona.

Telèfon: 932564430
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Web: www.bcn.cat/lafabricadelsol
Llegir més...
Cursos del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya
Entitat o Associació: Voluntariat.org - Generalitat de Catalunya
Descripció Anunci:

El Catàleg virtual del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, recull tots els cursos que en formen part. Els podeu trobar classificats en dos grans blocs (sectors i gestió), i dins de cadascun per temes. El cercador us permet fer una selecció més acurada dels cursos que busqueu. Fent click sobre el curs seleccionat podeu consultar: continguts, nombre d'hores, destinataris, escola/es que els imparteixen i dades de contacte i convocatòries actuals.

Email: http://www.voluntariat.org/backoffice-curs
Llegir més...
ShareShelf, intercambia!
Entitat o Associació: Associació Nexes
Descripció Anunci:

El ShareShelf virtual és un nou recurs que permet intercanviar coses materials i immaterials en lloc de comprar-les de nou, de tal manera de convertir-ho en una acció sostenible i també una acció social. Es tracta d'una plataforma per oferir i buscar coses sense diners, per recolzar-nos mútuament: llibres, roba, aparells electrònics, i totes aquelles coses que puguis trobar útils, però també serveis com ara ajuda en la mudança, traduccions, etc. Per a utilitzar aquesta plataforma simplement cal que us hi registreu i ja podeu començar l'intercanvi.

Telèfon: 934 427 167
Email: info@nexescat.org
Web: http://nexesshareshelf.freeforums.org/index.php
Llegir més...
Banc de recursos i serveis per a l'educació i la prevenció en matèria de joves i salut
Entitat o Associació: Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Descripció Anunci:

L'any 2011 des del CNJC es va elaborar un Banc de Recursos per l’Educació  i la Prevenció en Matèria de Salut i Joves. El projecte es va fonamentar en  un treball de recerca en relació als recursos i serveis que les entitats i  institucions ofereixen per tal d’educar a favor de les pràctiques saludables i  prevenir comportaments de risc.

Durant l’any 2014 han treballat per actualitzar aquest banc de recursos, reestructurant els apartats, comprovant la seva vigència i incorporant noves fitxes.

Telèfon: 933 683 080
Email: consell@cnjc.cat
Web: http://www.cnjc.cat/documents/banc-de-recursos-salut_2014_def.pdf
Llegir més...
Portal del Voluntariat Ambiental
Entitat o Associació: Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Descripció Anunci:

El Portal del Voluntariat Ambiental ja està en marxa. Des de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) s'ha impulsat un portal web amb la intenció que esdevingui una agenda comuna del voluntariat ambiental de Catalunya.

- Si sou una entitat, només cal que us registreu com a tal i que publiqueu els projectes o les accions de voluntariat que organitzeu. Les entitats que ja heu participat en una de les edicions de la Setmana del Voluntariat Ambiental ja hi esteu registrades.

- Si voleu ser voluntaris ambientals, consulteu les opcions que us proposen les entitats. Podreu fer una cerca per àmbit geogràfic, temàtic i per calendari.

Email: info@voluntariatambiental.cat
Web: http://www.sostenibilitatbcn.cat/index.php/acc21-info146/1665-info146-07-voluntariat
Llegir més...
Un cop de mà per rehabilitar el cau!
Entitat o Associació: AEiG Damián De Veuster
Descripció Anunci:

L'agrupament celebra aquest any el 30è aniversari i s'ha proposat promoure el servei, tot ajudant aquells caus que necessitin rehabilitar el seu local.

Concretament, les diferents unitats de l'agrupament volen ajudar en temes com la necessitat de millorar/rehabilitar locals, o bé caus que necessitin millorar la logística aportant recursos necessaris per a les seves instal·lacions (com mobiliari o alguna cosa així).

Es proposen anar a veure el cau que necessiti la seva ajuda durant una excursió, uns campaments o de forma més regular si és possible, per tal de fer les diferents feines que es necessitin. Qualsevol agrupament que ho necessiti pot contactar amb ells, no es tanquen a cap àmbit geogràfic. I com més aviat hi contacteu, millor!

 

Email: oripm1@gmail.com, llorenc.sanchezm@gmail.com i aeigddv@gmail.com
Web: http://damiandeveuster.wordpress.com/
Llegir més...
Servei d'integració Laboral per a persones amb discapacitat física
Entitat o Associació: ECOM
Descripció Anunci:

Tens discapacitat física, ets de Barcelona i busques feina? ECOM t'ajuda a trobar-ne!

Els Serveis d'Integració Laboral d'ECOM acompanyen la persona amb discapacitat física que busca feina en tot el recorregut, des de l'orientació i l'assessorament, al suport per a la millora curricular fins a la consecució d'un lloc de treball i el seu manteniment. Per altra banda, els SILs ECOM també estableixen contacte amb el teixit empresarial per sensibilitzar-lo vers les capacitats laborals de les persones amb discapacitat física i amb l'objectiu d'afavorir la generació de llocs de treball per al col·lectiu.
Lloc: Gran Via de les Corts Catalanes 562, pral. 2a.

Persona de contacte: Susana Gracia
Telèfon: 934 515 550
Email: suportlaboral1@ecom.cat
Web: www.ecom.cat
Llegir més...
Nou portal Femfeina.cat
Descripció Anunci:

El portal femfeina.cat, posa en contacte d'una banda, persones que necesiten una petita ajuda per arribar a final de mes, els pencaires, i de l'altra, persones que els cal un servei però ja no poden pagar el que en pagaven abans de la crisi. A partir d'aquí el portal femfeina.cat els posa en contacte i posa en valor les feines de proximitat.

Els interessats en trobar algú que els pugui donar un cop de mà, per exemple, que els passegi la mascota mentre són de vacances, que els ajudi en una petita reparació de la llar, en un trasllat, que doni classes particulars, només han de donar-se d'alta al portal. De l'altra banda, els anomenats 'pencaires' que s'ofereixen i que estan classificats per estudis, per experiència professional, etc, rebran una trucada de les promotores del web per contrastar dades i, sobretot, per arribar a un tracte personal i de proximitat, així com establir un seguit de garanties i condicions.

Email: femfeina.cat
Llegir més...
« Inicio Previo 1 2 3 Siguiente Fin »

Serveis

Assessories

Promoció


Segueix-nos!

icon-facebookicon-twittericon-feed